Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta skóra została jakos zdiagnozowana? Zeskrobiny? Jakoś do mnie nie przemawia depresja, jako jedyny powód...
Po drugie, ten sparaliżowany tył :shake: strasznie to zaostało zaniedbane i może byc juz po ptokach, ale ona by potrzebowała porządnej diagnostyki i konsultacji z ortopedą, neurologiem i chirurgirm (może byc i 3 w jednym ;)).

Ona jest w którym schronie?

Posted

Ada jest bardzo smutna:(
Po korytarzu schrosnika biegnie na wozeczku,a na zewnatrz juz nie za bardzo jej sie usmiecha..Gdyby nie brac jej z pomoca to by sobie tak spedzala zycie w izolatce:(
mnie ostatnio na spacerze spytal ktos,ze to chyba bardzo stary piesek:placz:a to bidusia szczeniak jeszcze....

Posted

Maupa4 napisał(a):
Nie tylko Ty ... ja się zastanawiam od jakiś dwóch godzin czy ona była w schronie jak brałam Sofkę ...

nie Ada jest od góra 4- 5 m-cy....w schronie

Posted

Lekarze mówią, że Ada ma częściową dysplazję mieszków włosowych więc szans na odzyskanie pełnego owłosienia raczej nie ma. Jeśli chodzi o nogi to może jej pomóc tylko DOM, codzienne masaże i ćwiczenia.

Posted

Maupa4 napisał(a):
niewielka pociecha bo wczoraj cały czas myślałam że mogłam przecież zabrać dwie ...

Maupa, a może...:razz:
Z Sofką tak Ci wspaniale poszło...