Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anika napisał(a):
Pokazywałam tą "dziewczynę"znajomym ,którzy szukają fajnego psiaczka. Z tym ,że podczas wyjazdów musieliby zostawiać ją pod opieką starszych rodziców,więc pytanie czy ona jest w stylu szalonych, skaczących psiaczków itp?

Nie widziałem Lilki w realu, ale z fotek widać, że i owszem... jest bardzo milusińska, wręcz zaborcza o człowieka, ale to nie jest typ "szalony" jak to zechciałaś określić. Wiem coś o tym, bo moja Dolores właśnie cierpi na ADHD i to w dość ostrej formie ;). Nieruchomieje tylko wtedy, kiedy śpi, no i kiedy szykowana jest "micha" :razz:. Oooo... właśnie... właśnie wpadłem na genialny pomysł... kiedy będę chciał mieć odrobinę spokoju, będę udawać, że robię papu :lol:.
Wracając do Lilki... sądzę, ze to typowa przylepa, a po pierwszych dniach zachłyśnięcia się szczęściem, powinna być spokojną i zrównoważoną sunią.
Ona tylko potrzebuje odrobinę miłości i to na cito...
Zresztą, może radomszczanki coś więcej o niej napiszą...

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że Lilka jest trochę niewyżyta, jest młoda i zamknięta w klatce. Ale wydaje się być zrównoważoną sunią i mądrość ma w oczach.
Tekst na allegro... super, ale dlaczego ja muszę płakać.............Ona nawet nie wiem jak bardzo zapadła mi do serca, rzadko ją widzę niestety.

Posted

Moja Mika ma 8 lat i wydaję mi się że cierpi na nadpobudliwość:p. Na spacerach nigdy nie możemy iść spokojnie. Gdy inni spokojnie chodzą z pupilami po parku ja biegam z moją Miką jak oszalała. Gdy ją spuszczam głębiej w lesie to biega jak burza. Gdy stanę przy stawku i oglądam jedno drzewo "obrobione" przez bobry to ona już zdąży pięć razy staw oblecieć. Gdy zapinam jej smycz jest niespokojna i bije mnie ogonem.
Co ja z nią mam. Mój pokój wygląda czsami jakby przezedł Tajfun.
Oby Lilkunia znalazła domek.

Posted

Makuuu napisał(a):
a gdzie Lilka jest? który boks? chciałam jej nowe fotki pstryknąć

Ustaliłam, Lilka jest w boksie nr 8 (psy). Są z nią dwie suczki i dwa pieski. Jak zwykle wisi na kracie i prosi...:-(:-(:-(

Posted

Lilka dzisiaj została adoptowana ze schroniska w miejscowości k.Radomia. Myślę, że nie wytrzymam, żeby jej nie odwiedzić w najbliższych dniach. Skradła mi serce i chcę ją zobaczyć, taką "normalną" tzn nie za kratami schroniska. Bądź szczęśliwa maleńka.

Posted

red napisał(a):
Lilka dzisiaj została adoptowana ze schroniska w miejscowości k.Radomia. Myślę, że nie wytrzymam, żeby jej nie odwiedzić w najbliższych dniach. Skradła mi serce i chcę ją zobaczyć, taką "normalną" tzn nie za kratami schroniska. Bądź szczęśliwa maleńka.

Czy znasz jakie szczegoly odnosnie tej adopcji (dom, kojec itp.)?
Mnie rowniez Lilka zapada w serce. Jesli bedziesz mogla, sprawdz koniecznie jak sie miewa sunia...