Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gallegro napisał(a):
Na tych fotka widać, jak bardzo jest spragniona kontaktu z człowiekiem.
Cały czas myślę o Lilce... Kiedy wszystko się poukłada, to może...
Bardzo, bardzo prosi żeby ją zabrać, w jej oczach można wyczytać wszystko. Mnie też zabrała serce :bigcry:Tomku, podsunęłam Ci inną sunię, bo jest malutka, ale gdyby Lilka miała szansę.... narazie jest nadal na izolatce, tu nie pobiega....boks jak mały wąski korytarz... Ona ma dużo z Lenki, zawsze jak tu zaglądam łzy mi się cisną do oczu:-(.

Posted

>Esia, Lilka ma już sporo fotek, więc możesz dołożyć do Allegro.
Może należało by tez pomyśleć o nowej miniaturce. Większość ludzi zagląda na aukcję, pod wpływem pierwszego wrażenia.

Posted

Też tak myślę, ona ma super zdjęcia, które trzeba ludziom pokazać, to naprawdę piękna sunia, nie wierzę, żeby ktoś się nie zakochał w niej...
ESIA, wklej proszę nowe zdjęcia.................

Posted

Kolejna merytoryczna uwaga... Moim zdaniem tytuł wątku nie jest czytelny.
W drugiej części tytułu można nawiązać do biednej Lenki, ale w tym wypadku trzeba się skupić na Lilce...

Posted

Tak, masz rację, ale tylko Ania może zmienić....bo ona założyła wątek. Aniu, nie pisz o Lence w tytule.... Tomku jesteś specjalistą od allegro, co jeszcze można zmienić, żeby dotrzeć do człeka.

Posted

Tomku proszę..........:oops: może Esia nie jest teraz "czasowa", a sunia nie ma czasu czekać.....myślę, że lada dzień znajdzie sie na bytowym boksie, ona sobie nie poradzi. Esia na pewno się ucieszy, że Lilka ma jeszcze jedną szansę. Ona za długo już czeka na domek, aż dziwne, jest naprawde kochana przylepa i przy tym bardzo urodziwa.

Posted

Ufff, trochę mi lżej, nadzieja odżyła.......czekamy Lileczko na Twój własny domek, już niedługo, zobaczysz - wujek Gallegro ma dobrą rękę:lol:
Dzięki Tomku ...Lileczka tez Ci dziękuje i czekamy na rychłe opuszczenie schroniska, o tak....:painting:

Posted

Pokazywałam tą "dziewczynę"znajomym ,którzy szukają fajnego psiaczka. Z tym ,że podczas wyjazdów musieliby zostawiać ją pod opieką starszych rodziców,więc pytanie czy ona jest w stylu szalonych, skaczących psiaczków itp?