Cheritka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 KingToy's;11197615 napisał(a):Witajcie na netku !!! Cherisia - fotki specjalnie dla Ciebie ! dzisiaj fotala sie AMITY , za 2 dni będzie obchodzila swoje pierwsze urodziny !!! Bardzo dziękujemy :lol: szkoda, że jest taka malutka :roll:, bo Cherisiowi się panna podoba :loveu: i w takim razie życzymy AMITY [SIZE=6]100 psich lat :bday: [SIZE=4]i udanego potomstwa :new-bday: ........:BIG: Quote
KingToy's Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Malgosia ! Cherisia !!! bardzo serdechne Wam dziękuję i pozdrawiam cieplutko !!! Ps/. oczywiscie - z nie skrywaną radością - do zobaczenia w Kielcach !!! (...zgloszenia wyslane ....choc nadal nie mam kierowcy ....) Quote
martyna. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Małgosiu - ja zawsze podziwiała, podziwiam i będe podziwiać Twoje pudle :loveu: Mitka no po prostu boska, mowe mi odjęło :razz::loveu: Jak dla mnie to apricotowa kopia Kissika (i co mnie cieszy wyhodowana w POLSCE:multi:):lol::loveu: Nie chodzi mi tutaj tylko o szate, która jest piękna na każdym ze zdjęć ale też o budowe o charakter którego choć odrobinkę widzimy na zdjęciach :) Mam nadzieje, że spotkamy się gdzieś w 2009 roku :) Quote
KingToy's Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Hejka ! ..... i dzietki urosły...... ...oooo , i taki konik z tej naszej AMITY ... Quote
martyna. Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :crazyeye::loveu: Myśle, ze dwie powyzsze emotki oddaja choc w 1% moje zdanie co do Mitki :) Śliczna, poszalejecie na ringach :p Quote
KingToy's Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Marti..., caluski od Amity !!! specjalnie dla Ciebie ! Quote
KingToy's Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ...i witamy raz jeszcze ...w doroslych juz...( mlodziezowych) pierwszych Beyondchykach.... słodka mala Mitya....zimą zupełnie wyjaśniała .... ...albo zmienila kolor na zimę...( jak polarne misie)....:evil_lol: ...albo albo..........przeistacza się w bialego Yeti.... jest to jedno z ostatnich zdjęc Mityi w takim wydaniu...... ... w realu ...Mitya jest nawet sporo jaśniesza niz wydaje się być na tych fotkach.... Quote
KingToy's Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 z 8 marca !!! od Beyondhykow !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
martyna. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mitka piękna :loveu::loveu: Małgosiu ! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :calus: Quote
KingToy's Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Witam rowniez w temie aprikotkow...... oj Martynko ! usciski dla Ciebie od Mitki ! a Mitjuszka przeistacza sie w bialą toykę..... wlos miala w lutym sciety i czekamy na odrost- tak mysle ...zobaczycie naturalna blondynkę opk czerwca .... a zeby tema zupelnie nie upadla do tego czasu..... foto naszej alimentnej okruszynki Mayeczki ... JAMAICA LOVE SONG Earls Legend 2 lata , 23 cm , 2,5 kg dziewczynkę tę podarowałam moim bliskim (bratu i bratowej) , miala być lekarstwem po stracie 10 letniej aMiki pinczerki karlowatej... Mayechka stala sie nie tylko lekarstwem ..... ale zdobyla milosc i uznanie nie tylko dla siebie a dla calej rasy pt. PUDEL !!! ......wczoraj malenstwo strzyglam ...wedle zyczenia włascicieli - dosc krociutenko ! zbliza sie lato..... ...:lol: ...choc i tak podstrzygam ją co 3-4 tygodnie.... Pozdrawiam.... Quote
Eustachy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 http://s48.radikal.ru/i122/0903/7d/296a53cb7c0a.jpg O!! :lol: moja Mała Ulubienica!! Jak ślicznie wyrosła, prosimy więcej zdjęć :cool3: Quote
KingToy's Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Eustachy ! serdecznie dziękuję za Twoje jak zwykle serdechne słowa ! ..niestety , Mitya (AMITY)...postanowiła zostac blondynką.... zresztą,... zgodnie z prognozami nashej forumowj Joasi(Bursztynowa Bona)) ..... .... ...i teraz moim skromnym okiem obserwatora ....od samego początku swiadczyl o tym zupelnie czarny doskonały pigment !!! (nie brąz ...) ...juz koncem lata 2008 u Mityi wlos od podstawy zaczął sie wybielac ....zostawiając przepiękne złote koncówki ktore dawały efekt ...(jak u srebrnego lisa...tyle ze w złotym odcieniu...) a więc pozostalo ....jedno wyjscie.... ..wóz albo przewóz.... w lutym wlos zostal zgolony i Mitya jest w fazie obrastania.....prawie juz zupelnie bialym wlosem..... do 3 roku na bank - zupelnie sie wybieli ! a więc ..ku mojej wielkiej radosco zresztą !! będziemy mieli blondynkę !!!! Pozdrowko i duza buźka !!! Quote
martyna. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Majeczka cudowna, nie wiem czemu jej wczesniej nie widziałam :lol: Muszę przyznać, że wszystkie psy w Twoich rękach lub właśnie tak jak Majeczka - pielęgnowane przez Ciebie mają wspaniały włos.Naprawdę gratuluje :loveu: Quote
KingToy's Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ....ot to była ...historia jednej malutkiej ,,morelki'' ..., ..... która na przekór wszystkim oczekiwaniom i wszelkim oznakom ..... postanowiła zostać blondynką...... Quote
Bura Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Cudna ta mała blondyneczka, a jakie rezolutne spojrzenie!! :) Mam nadzieję, że i nasz prawie biały królewicz wybieleje z czasem... Quote
martyna. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pięknie wyglądaja :)) Widzę że i Twoje pudelki mają letnie fryzurki :lol: Mój Unek też kilka dni temu pożegnał długaśne włoski :)) Quote
KingToy's Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Marti ! buźka od KingToy's(ów) !:cool3: taaaak ..... fryzy mamy ,,sportowe'' ,:lol: nareszcie Toy'sy odetchnęły z ulgą...... fryz idealny ( i humanitarny) przy ponad 30 st upałach i nieustajacej duchocie..... Widzielismy foto Twojej czarnej Mambushki !- prześlichna !!!! pokaz swojego chlopachka w nowym fryzie ! a oto pierwsza dama Beyondka ...mala Mitjyszka .... morelka . .... ktora postanowiła zostać białą damą... :lol: Quote
KingToy's Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Witam na netku ! ...niebawem nowe fotki bialej AMITY ....;) serdeczne pozdrowienia z pd.wsch Polski:loveu: Quote
Joanna G Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Małgosia oczywiście dawaj foteczki białej damy , czekam z niecierpliwością :) Quote
KingToy's Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ...ojjjj , chyba.... dopiero w ten weekend zabiorę się za toyki.... tyle pracy teraz.... a dni są takie krotkie..... ...czasu juz nie pozostaje na fotiki.... ....... Quote
ambercountry Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Margaret!!!!!! Hi! Haw are you????????? Quote
KingToy's Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [COLOR=Blue][B]Olenka !!! :loveu::loveu::loveu:[/B] jestem jestem .....i już niedługo uzupełnimy białą stronę ....[/COLOR] [COLOR=Blue]początkiem tygodnia znowu pomyta i postrzyzona cziornaja strana...:lol: a w ten weekend zabieramy sie znowu za białą trojkę ....:shake::lol: .....że tez te kąpiele i striżki nie są ,,raz - na stałę '' ...tylko ....jak to z pudelkami.... jeszcze sie nie obejrzysz a one znowu obrosły ...albo zebraly caly kurz z ulicy.... :shake::lol::mad::razz: [/COLOR] Quote
KingToy's Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Witamy na netku ! ~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~ 9.11.2009 , AMITY - 2 Yera's Quote
KingToy's Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 .....i jeszcze kilka fotek z dnia dzisiejszego.... Quote
Joanna G Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wszystkiego naj , naj , naj dla Amity z okazji urodzin :) Quote
Recommended Posts