KingToy's Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Będą novosci !!!! - po 15 lipca br... Quote
KingToy's Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 ;) , pozdrowionka , od Mitushki !!! niestety , Warszawska wystawa odbedzie sie bez jej udzialu.... nie mamy potwerdzenia przyjecia zgloszenia !!!! ( do kl szczeniat).... ale fotki będą nadal Papa ! milego tygodnia Quote
Cheritka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 KingToy's;10409169 napisał(a):;) , pozdrowionka , od Mitushki !!! niestety , Warszawska wystawa odbedzie sie bez jej udzialu.... nie mamy potwerdzenia przyjecia zgloszenia !!!! ( do kl szczeniat).... ale fotki będą nadal Papa ! milego tygodnia Jeszcze jest czas może dostaniecie potwierdzenie przychodzi listownie, ja też jeszcze nie mam :roll: Quote
KingToy's Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Witam na netku !!! Kochani .....przepraszam za nieobecnosc na Wielkiej W-skiej .... ! przede wszystkim tych , ktorzy liczyli na spotkanie z Toy's...ami.... Wybaczcie ! ... wierzę , ze kazdy z Was to zrozumie !!! i juz przebolal moją nieobecnosc ...hahahaha.... ...na marginesie wspomnę .... Mitya faktycznie nie zostala przyjeta ...- mam nadzieje pokazac ja na CACIB Bialystok i CAC W-wa , wraz z bialymi Toysami... ..... tak Kissik przygotował sie do WW-skiej.... .................... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...a oto Nasza KingToy's...ka niespodzianka .... ( szczegoły nieco pozniej ) na foto Dushenka , wiek ok 8- 9 tygodnia Pozdrawiam Wszystkich Pudlo-Fanow - Forum-czanow ! Zycząc jednoczesnie miłego dobrego srodowego poranka !!! Quote
pati Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 WOW!! co za cudo ach wszystkie te toysy takie slodki i kochane. No to czekamy kiedy mala podrosnie i zacznie podbijac ringi :loveu: Quote
Pudelka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cudo ! Bardzo mi sie podoba ta ?sunia? Sliczna Pozdrawiam Toy'ki Quote
KingToy's Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Witajcie kochani !!! Wszystkie pudle - jak diamenty ...krysztaly.... rubiny - .. są piękne !!! a roznią się tym od drogocennych kamieni ..., że ... MAJA DUSZĘ i serce tak pelne milosci jak pełen dzban ..., z ktorego az ulewa sie stuletnie doskonałe czerwone wino....!!!!!! a zatem - radują nas o cale niebo bardziej niz wszelkie drogocennosci tego swiata !!! i nie patrzcie ..i nie myslcie inaczej - Moje ... Twoje ...Wasze.....poprostu Nasze PUDLE !!! ... przecie nie pierwszy raz Wam to mówię ...czy piszę !!! one Wszystkie mają w sobie tylez uroku ..... , ...i naprawdę ... często nawet brak mi słow by oddac to co czuję oglądając je ....zywem ...w ruchu .. zabawie ... czy tylko ich fotografie... to jedna strona medalu !!!! - i najwazniejsza !!! druga strona - to swiadoma hodowla ...- praca hopdowlana nad rasą....czy samo promowanie rasy ( tak wazne w przypadku Toykow - bo nadal jeszcze jest ich w Polsce bardzo niewiele )!!!! i tutaj juz ścisle okreslone są granice naszego wyboru !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i na życzenie ....DUSHENKA (Margolcia) w swobodnoj stojkie .... tj. bez trzymanki .... .... kto próbował ustawiac 10...czy 12 tygodniowe szczenie ..... zrobić krok czy dwa wstecz ... i uchwycic wlasciwy kadr .... ...o mysli kto , ze ,,ono'' ( szczenię ) stoi tak w bezruchu calymi godzinami.....i czeka ...az my zdązymy zatrzymac w kadrze ten własciwy moment..... hahahaha ... czasem w kadrze zostaje uchwycony jedynie ..mokry cudowny nos... lub skrawek umykającego ogona..... ....a często - fotofgrafia zawiera wylącznie już tylko samo tło.... robie tych fotek cale setki tysiące.... i czasem sama ubawię sie....i usmieję.... no.... mozolny zawod fotografa..... oooo......kto poznaje ten słodziutki różowy brzuszek ......?? Milego weekendu Wszystkim życzę !!! i do spotkania na SHOW wsjego Mira !!! ... choć ostatnia ,,światówka'' poważnie zachwiała moją dotychczasową fascynacją dla prestizowych wystaw... hm , wogole ...do wszystkich wystaw .... Quote
martyna. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 GRATULACJE :loveu::loveu: Piękna dziewczynka :) Napisz coś wiecej o jej rodzicach :multi: Quote
KingToy's Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Hejka Toruń-iszki !!! jak tam sliczna Mamba !!!!??? wieczorkem bądź jutro wstawie skany rodowodow jej rodzicow ogromnie duzo pisania ...- skanem będzie prostsze , i wkleje troche rodzicielskich fotek , a więc wszystko zobaczycie jak na dłoni ..... Pozdrowko i do zobaczenia !!! Quote
Cheritka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Wszystkie pudelki są śliczne, ale Twoje to ........diamenty :cool3: Quote
pati Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 no modelka cudowna :crazyeye: a jaki ma fryz no no a moze by tak rozowy brzuszek tez przypomniec bo fani juz nie pamietaja jak wyglada :cool3: Quote
martyna. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No to super czekam na kopie rodowodów :)) A Mamusia świetnie :loveu: Nowe zdjęcia w naszym dziale :) Quote
KingToy's Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Hejka Forumek !!! Calusy dla Wszystkich !!! Pati -oczywiscie , po niedzieli ,,rozowy brzuszek'' bedzie kąpany i ostrzyzony i będą też nowe fotki AMITY w wydaniu ,,PUDEL TOY 8-miesięczny'' !!! oczywiscie !!! bo to przeciez jest temat tychze wlasnie dzieci !!! i sluzy celom poznawczym !!! jak z tlłustej kluseczki formuje się ,,PUDEL'' !!! o tak jak obiecalam , co miesic popatrzymy co to sie ,,wygenerowało'' z tej naszej AMITY !!! tak tez ..do zobaczenia w tej temce - za kilka dni !!! Pozdrowko !!! Ps/. oczywiscie prezentacja czarnej ,,DUSHENKI'' - w temacie ,,białych Beyondchykow '' !!! ...jest to dziewczynka po czarnym tacie , jednakze pochodzacym z bialo-czarnego skojarzenia ! ...i jak najbardziej , będzie brala udział w uszlachetnieniu białej linii TOY !!! a zatem w tamtym temacie powinna tez miescic się jej prezentacja !!! tak więc do zapoznania się z ,,czarną stroną Beyondhykow'' zapraszam do bialej temy !!! MMKami... Quote
KingToy's Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Hej Tam ! na netku !!! sorrki , trochę z malym poślizgiem... i jest Mitya ( AMITY )... wprawdzie dalej nie kąpana i nie strzyzona..... .....w takim niesfornym fryzie... teraz to wyglada jak Arden ( kon zimnokrwisty) a nie jak rasowa Arabka ..... ( zwlaszcza buzię i tył trzeba jej ostrzyc .....jeszcze troche a bedzie jak jamnik wyglądać.... nie obrażając Jamnikow oczywiscie ...) Quote
KingToy's Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 .... i zwyczajne ....codzienne ...szaleństwo .... Quote
KingToy's Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 ...... jeszcze trochę..... i Mitya będzie wyglądała jak ,,Nagi meksykańczyk''... mały czarny potworek - to ,,depilator'' - ściga Mityę ....chwyta ją za wlosy na głowce bądx za ogon ... dosłownie ...mały niszczyciel !!!! papa !! Quote
pati Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 o litosci !!!! no mozna sie rozplynac patrzac na te cudenka. Jkie one sa slodkie tak by czlowiek chcial dopasc i calowac w te slodki pysiorki . PS mam nadzieje, ze kiedys mi sie to uda Quote
KingToy's Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Pati(sia) - bądź pewna !!! nie wykluczone , ze jeszcze i w tym roku się spotkamy ! no , moze nie z całą ekipą odrazu...w jeden moment ! ale napewno spatkamy się tez ze Wszystkimi pudlarzami i chandlerami z tego Dogo ... wierz mi , .... to tylko kwestia czasu ! a tym czasem buziaczki specjalne ot TOY-sow dla Pati ! i innych nashych wielbicieli ! ( dziękuję za wszystkiie przemiłe głosy na privie ! ) Buźka ! Quote
pati Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dziekujemy bardzo za pozdrownienia i buziaki . Mam nadzieje, ze sie spotkamy a tam na PEWNO sie spotkamy . Ja te male brzuszki musze wycalowac koniecznie A powiedz mi jakie ma wymiary teraz moje serduszko Mitya? Quote
KingToy's Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Buźka ! Mityuszka - ok. 26,5 cm cm & blisko 3,0 kg ( jak Toyska ciężarówka - gabarytówka !!! ) Pozdrowko ! Quote
Cheritka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ale masz fajnie 3 kolorki :loveu::loveu::loveu: http://s61.radikal.ru/i172/0807/1a/284e27c01407.jpg Quote
KingToy's Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Hejka !!! słonechka !! Cherisie - bardzo nam miło , ze poswięcilisci chwilkę na odwedzenie Toyskich-Beyondchykow ! ślemy słodkie buziaki i niskie ukłony !!!! do zobaczenia ...moze na krajowce w Ww... Quote
Recommended Posts