Gośka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Myślę że Ford nie miałby nic przeciwko temu:evil_lol: Quote
KingToy's Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 :cool3::cool3:no..., a więc rośniemy !!!! bo inaczej Ford nas nie zechce .... nawet powąchać....:lol: Mitya ...i poniżej - ostrzyzona prawie na zero..... ale na sucho...przed kąpielą , teraz trzeba ją wykąpać i jeszcze to poprawić ..... i w końcu ...po tych wszystkich ,,stojkach'' ...trzeba rozprostować kości........ Quote
martyna. Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Mitka przeboska :loveu: Gdzie się teraz wybieracie na wystawe ?:D Quote
Cheritka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Chyba nie musze przypominać, że apricotki oczywiście są naj :cool3::cool3: Quote
KingToy's Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Marti ! Cheri... Duża buźka !!! ee tam.. duża... OGROMNA !!!! od Mitki !!! Quote
Cheritka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 KingToy's;10240542 napisał(a):Marti ! Cheri... Duża buźka !!! ee tam.. duża... OGROMNA !!!! od Mitki !!! Moje psiaki dziękują za buziaki :cool3: Ale Cheri niestety żałuje, :-( że masz takie małe dziewczynki :eviltong: Quote
KingToy's Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 ;):lol: ...a moze i Cherisia sobie poderwiemy noo....tak przy pierwszej okazji .....:cool3:;) :calus: buźka ... oo... i toysy ciągną mnie juz na ostatni dzisiejszy spacer.... :painting: Dobrej nocy i milego novego tygodnia życze ;) Quote
pati Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jak zwykle mala pzresliczna :loveu: ale widze ze za nia na kanapie zabawek tyle ze sklep mozna by zalozyc czy aby Pancia nie za bardzo psice rozpieszcza :cool3: Quote
Cheritka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 KingToy's;10240854 napisał(a):;):lol: ...a moze i Cherisia sobie poderwiemy noo....tak przy pierwszej okazji .....:cool3:;) :calus: buźka ... oo... i toysy ciągną mnie juz na ostatni dzisiejszy spacer.... :painting: Dobrej nocy i milego novego tygodnia życze ;) Raczej trosze za malutkie jesteście dziewczynki,:lol: ale Cherisiowi i tak sie podobacie :eviltong::loveu::loveu: Quote
KingToy's Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Buziaczki na netku !!! ,,Mitushka '' - 7 month's & 1 week wzrost : ok. 25,0 cm długość : 26,0 cm waga : ok. 2,9 kg Pozdrowko !! Miłego weekendu !!! Życzy Toy'sTeam !!! Ps/. Mitya - fota z wczoraj , przed kapielą i nie strzyzona !!! oczywiscie ...zaraz zabieram się za całą 5-tkę ..... a narazie ..... zastanawiam się ...od ktorego zacząć .... Quote
KingToy's Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 ..... i mamy juz wtorek .... 24 czerwca 2008 ad fotki z CACIB Szczecin - będą za kilka dni , a na tę chwilę kilka ujęć z dnia wczorajszego ... ......ooo , właśnie tak wygladają TOY'Sy po szaleństwach na trawie skąpanej w słońcu i porannej rosie .... Quote
KingToy's Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Miłego tygodnia życzę Wszystkim na netku Ps/. ...wiem wiem .... fotki słabej jakości , ale jak zwykle to, co da sie przeniesc na komp ,,od ręki'' - robione aparatem w zwykłym telefonie kom. ...i ten wyjazd odsypiać będę chyba przez cały bieżący tydzień.... Quote
Gośka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Gosia toy'sy rewelacyjne:multi: i nie straciły fryzurki ani elegancji, nie to co moje wsiowe burki, ale teraz w mieście bawimy aż do września to nabierzemy nieco ogłady - moooże:evil_lol:;) Quote
.ania Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Świetne zwierzaki :) a jaki piękny ogród!!!:klacz: Quote
Guest Reyes Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Toyeczki genialne! :multi:Ona sama wskakuje na tą huśtawkę? Quote
pati Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 toyczki pierwsza klasa :multi: a ogodem jestem zachwycona piekny Quote
KingToy's Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Wszystkim Wam posyłamy ,,KingToy's ..kie '' ukłony , ciepłe słowa ...wiele uscisków ....i słodziutkie buziachki od samej Mityi... a do tego wszystkiego ... załączamy Życzenia przemiłych przecudownych pełnych słonca i radości już rozpoczynających się WAKACJI !!! Buźka ! i do spotkania na netku !!! Ps/. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i już wstało poranne słoneczko ...., trawa jak zwykle o tej porze.. .....tonie w ,,oceanie rosy'' ..... ..... i toysy skąpane w tym oceanie po same uszy....... Quote
Cheritka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Naprawde tylko pudelki pasują do takiego ogrodu :lol: Quote
KingToy's Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ukłony dla Cheritki i jej puchatych Cherisików !!!! caluski od Toys/kow !!! Quote
Recommended Posts