Jump to content
Dogomania

Piękna czarna dama w typie beaucerona wylądowła w schronisku!/MA DOM!:)

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku i wyszłam z Rege, tak się cieszyła...ale jak ją odprowadzałyśmy zaczęła tak płakać że my też się popłakałyśmy...:-( Musimy jej znaleźć szybko dobry i kochający dom!!!!!!!!! Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu psiny i szukaniu dla niej domu!!!!

Posted

Czarna chudzinka prosi o nowy domek!!!

Zonia, pisałaś że jakaś kobieta od szkolenia beauceronów zgodziła się ją wziąć i szukać jej domu więc czemu nie moze zrobić tego teraz kiedy sunia cierpi w schronisku?
Nie da rady jej wyciagnąć czy jest jakis inny problem?

Posted

Kasia napisał(a):
Czarna chudzinka prosi o nowy domek!!!

Zonia, pisałaś że jakaś kobieta od szkolenia beauceronów zgodziła się ją wziąć i szukać jej domu więc czemu nie moze zrobić tego teraz kiedy sunia cierpi w schronisku?
Nie da rady jej wyciagnąć czy jest jakis inny problem?

Da radę tylko nie wiem czy kobieta będzie chciała ją ze schroniska...wysłałam jej maila i czekam czy coś powie...

Posted

Trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy i mam nadzieję, że nie sprawi Jej to żadnej różnicy bo przecież sunia i tak w tym schronie jest od kilku dni tylko, prawda?

Posted

Pojechałam do opiekunki Rege w poniedziałek, byłam gotowa, żeby ją zabrać, ale rozmowa zeszła na temat szkolenia z przechowaniem, bo jedynym problemem Rege jest to, że ciągnie jak zobaczy psa.
Umówiłyśmy się, że wezmę ją po Swiętach...
Wczoraj dostałam maila, że pies jest w schronie :crazyeye:
Ale...
wykonałam telefon...i jest olbrzymia szansa, że Rege zaraz po Nowym Roku pójdzie do nowego domu!:multi:

Na razie trzymam kciuki i czekam na odpowiedź.

Posted

Jak się cieszę:multi::multi::multi: Oby domek na 100% ;) Jak wychodziłyśmy ze schroniska to Rege tak patrzyła..:-( i płakała najgłośniej ze wszystkich psów...:-(:placz::placz::placz:

Posted

Słuchajcie byłyśmy dzisiaj w schronisku, podchodzimy do klatki Regusi i jej nie ma...podchodzimy do opiekuna i pytamy a on nam odpowiedział "jeśli psa nie ma to poszedł do domu...", coś nie byłyśmy pewne ale jak poszłyśmy do biura to nam tam powiedzieli że na Wigilię już była w domu:multi::multi::multi::multi: Nie wiemy kto ją zaadoptował...

Posted

Lara napisał(a):
Superpies wiesz cos o tej adopcji Rege??? :crazyeye: Jesli nie to ja juz sie boje... gdzie ona jest...

Niestety nie wiem...ale miejmy nadzieję zę jest wszystko OK

Posted

Mam nadzieję, że trafiła na dobrych i odpowiedzialnych ludzi.

Trochę skołowała mnie telewizornia, bo mówili, że pies nie nadaje się na prezent i w okresie świątecznym, i adopcji nie będzie.
Myślałam, że w Nowym Roku Rege będzie czekać na mnie.
Ale znając ją wcale się nie dziwię, że ktoś się w niej zakochał.

Ale dalszym ciągu są chętni na suczkę w typie beaucerona, gdyby ktokolwiek o takiej słyszał, lub chciał oddać proszę o kontakt.