Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba tak, aczkolwiek nie jestem pewna...

A informacje o egzemie były mylne. Bakuś ma po prostu coś w rodzaju alergii na pewne rodzaje karmy i musi jeść jedną stałą karmę;)

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak więc Bakuś jest troszkę nie zarośnięty na boczku ale to już kwestia czasu ;)
W budynku udawał wielkiego, szczekał na mnie niemiłosiernie, a jak go wsadzili do boksu przed budynkiem to Bakuś ogon w ruch się cieszy jak się przechodzi.

Nie rozumiem tylko czemu do tej pory nikt się nim nie zainteresował :roll:

Posted

nie mam aparatu... mogę liczyć tylko na dobrą wolę innych którzy przyjdą cykną fotki i mi je prześlą, ale chętnych brak.

Posted

Kurczę, foty, foty , taki stróż nie może tam długo siedzieć !!! Czy mam na kogos nasłać Izis ? :lol:

Na przykładzie Bakusia widać, że wszyscy adoptujący psa (bez względu na to czy robią wrażenie inteligentnych czy nie ) powinni przejść choćby podstawy szkolenia zanim odda im się zwierzę.

Ja tak robię, na razie zwrotów nie było.

Posted

Bakuś wczoraj przyszedł do nas do biura po tableteczkę i był taki radosny że tyle ludzi w koło było :) Do tego zna komendę daj głos i ładnie siada :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

a teraz dobre wieści dla fanów Bakusia :cool3:
nowe fotki powinnam dostać na dniach, choć Bakuś nie chciał stać ładnie to chyba jakieś ładne zdjęcie pyszczka się udało zrobić ;)

Posted

to nie Tigra! to Astra :eviltong: siedzą razem bo gdy Morgan trafił do WKU Astra została sama w dość dużym boksie, to teraz ma towarzysza. Szkoda ze baterie siadały w aparacie bo potem Bakuś był z nami na spacerze i można by foty w ładnej scenerii zrobić.

Posted

bliżej obiektywu jest Tigra ulubienica Moniki a dalej jest Astra moja ulubienica :)a czy to Martna ją trzyma to nie wiem bo coś zaplątane te smycze :eviltong:
umaszczenie, budowa i wielkość podobne tylko że Astra ma dłuższy pysk i trochę zadarty do góry.

Bakusiowe fotki ze spaceru, rewelacja :) będę w sobotę na pewno i z Michałem weźmiemy Bakusia i Astrę więc jak byś chciała się z nami wybrać to już możesz myśleć kogo by tu wziąć z nami na spacer ;)

Posted

widać na nich jak Bakuś ładnie odrósł po tym wylinieniu spowodowanym alergią pokarmową.

Teraz to dopiero przystojniak :cool3: a spacer z nim to sama pryjemność.

Na koleżankę w ogóle nie zwraca uwagi :evil_lol:

Posted

Wczoraj Bakusia wyczesałam, miał tyle kołtunów pod uszami i w okolicy przedpiersia. :) Bakuś, jak to przystało na mężczyznę dobrze to zniósł, nawet nie marudził, o dziwo. :evil_lol: