Wola Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 chyba tak, aczkolwiek nie jestem pewna... A informacje o egzemie były mylne. Bakuś ma po prostu coś w rodzaju alergii na pewne rodzaje karmy i musi jeść jedną stałą karmę;) Quote
ElzaMilicz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja się nie przejmowałam tymi informacjami o egzemie. Prawie wszystkie schroniskowce mają coś, co znika po zmianie diety.;) Quote
Wola Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Tak więc Bakuś jest troszkę nie zarośnięty na boczku ale to już kwestia czasu ;) W budynku udawał wielkiego, szczekał na mnie niemiłosiernie, a jak go wsadzili do boksu przed budynkiem to Bakuś ogon w ruch się cieszy jak się przechodzi. Nie rozumiem tylko czemu do tej pory nikt się nim nie zainteresował :roll: Quote
Wola Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 nie mam aparatu... mogę liczyć tylko na dobrą wolę innych którzy przyjdą cykną fotki i mi je prześlą, ale chętnych brak. Quote
ElzaMilicz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kurczę, foty, foty , taki stróż nie może tam długo siedzieć !!! Czy mam na kogos nasłać Izis ? :lol: Na przykładzie Bakusia widać, że wszyscy adoptujący psa (bez względu na to czy robią wrażenie inteligentnych czy nie ) powinni przejść choćby podstawy szkolenia zanim odda im się zwierzę. Ja tak robię, na razie zwrotów nie było. Quote
Wola Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Bakuś wczoraj przyszedł do nas do biura po tableteczkę i był taki radosny że tyle ludzi w koło było :) Do tego zna komendę daj głos i ładnie siada :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja nie mam wątpliwości, że on jest rewelacyjny ! Quote
Wola Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 oj Bakuś Bakuś... znajdźże wreszcie domek. Quote
Wola Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 a teraz dobre wieści dla fanów Bakusia :cool3: nowe fotki powinnam dostać na dniach, choć Bakuś nie chciał stać ładnie to chyba jakieś ładne zdjęcie pyszczka się udało zrobić ;) Quote
Wola Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 a oto nasz dostojny i jakże miziasty Bakuś: Quote
Atkaaaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://img248.imageshack.us/img248/5162/dscf3166hb0.jpg Bakuś z Tigrą? :D Oj dawno mnie tu nie było a on dalej siedzi :( Quote
Wola Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 to nie Tigra! to Astra :eviltong: siedzą razem bo gdy Morgan trafił do WKU Astra została sama w dość dużym boksie, to teraz ma towarzysza. Szkoda ze baterie siadały w aparacie bo potem Bakuś był z nami na spacerze i można by foty w ładnej scenerii zrobić. Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Tigra to jest ta Moniki tak :D? Na fotkach są strasznie podobne :D Quote
asia&smyk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No bo one są podobne, szczególnie jeśli chodzi o umaszczenie (http://www.ciapkowo.pl/wolontariat_foto/wolontariat_08.jpg tu są obok siebie) W tą sobotę też raczej wezme aparat (i zapasowe baterie :evil_lol:), więc Bakuś może się załapać na spacerowe fotki. :) Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No pięknie :D Martyna trzyma Tigrę czy Astre? :D Quote
Wola Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 bliżej obiektywu jest Tigra ulubienica Moniki a dalej jest Astra moja ulubienica :)a czy to Martna ją trzyma to nie wiem bo coś zaplątane te smycze :eviltong: umaszczenie, budowa i wielkość podobne tylko że Astra ma dłuższy pysk i trochę zadarty do góry. Bakusiowe fotki ze spaceru, rewelacja :) będę w sobotę na pewno i z Michałem weźmiemy Bakusia i Astrę więc jak byś chciała się z nami wybrać to już możesz myśleć kogo by tu wziąć z nami na spacer ;) Quote
ElzaMilicz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to czekamy na zdjęcia, choć to ostatnie całkiem, całkiem... Quote
Wola Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 widać na nich jak Bakuś ładnie odrósł po tym wylinieniu spowodowanym alergią pokarmową. Teraz to dopiero przystojniak :cool3: a spacer z nim to sama pryjemność. Na koleżankę w ogóle nie zwraca uwagi :evil_lol: Quote
Kora- Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wczoraj Bakusia wyczesałam, miał tyle kołtunów pod uszami i w okolicy przedpiersia. :) Bakuś, jak to przystało na mężczyznę dobrze to zniósł, nawet nie marudził, o dziwo. :evil_lol: Quote
Wola Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 super ;) zabrałaś mi wprawdzie zajęcie ale znajdzie się na pewno i inny równie potrzebujący czesania psiak ;) Quote
asia&smyk Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mam nowe fotki Bakusia.:loveu: Powstawiam wieczorkiem, na razie jedna: Quote
Recommended Posts