Wola Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 tak żeś mu futer na główkę naciągnęła że wygląda jak mix samojeda :-D:-D:-D ładnie ładnie ;) spacer był więc i fotek więcej będzie ;) Quote
asia&smyk Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Bakuś przytulasty... Bakuś rozmarzony... Bakuś wędrownik... I Bakuś dostojny... Właściwie dopiero dzisiaj miałam okazję lepiej poznać Bakusia i ani trochę nie dziwię się Soni, że to jej ulubieniec. :cool1: Quote
Atkaaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://carsiya.eu.interia.pl/tn_DSCF3414.JPG Monika!!!!!!! [SIZE=5]C[SIZE=3]o Ty trzymasz w ustach?!!:mad::mad::mad: Quote
Wola Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 no właśnie zdjęcie jest dowodem. :wallbash: tak sobie zrób lepiej :eviltong: hm... z Bakusiem to u mnie było tak. Na początku trochę się go bałam. Myślałam o nim jako o dostojnym Panie idealnym stróżu. Budzi respekt. Ale od kiedy wpadł do biura po tabletkę i wykonywał wszelakie komendy jak siad i daj głos bardzo mnie zaintrygował. A teraz jak jest z Astrą moją kolejną ulubienicą to wspólne spacerki to sama słodycz :loveu: Quote
natalia_aa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Blondynski refleks, dopiero do futrzaka dotarlam. Chcialam tylko dodac (bo nie wiem czy byal o tym mowa na watku), ze Bakus dzieki naszemu kochanemu Marcinowi, ma opanowane wszystkie podstawowe komendy niemalze do perfekcji, jedyny problem ma jeszcze z "waruj". Bakus jest nieco hmm... jakby to powiedziec przydymiony, futerko takie zszarzale, Marcin dzis go troche wyczesal. Najwazniejsze jednak, ze w łyse do tej pory miejsce (egzema) juz zaroslo. Ogloszony jest na molosach jednak cisza w jego temacie. Mysle, by poprosic Darie o zrobieniu kilku naprawde ladnych fotek i wystawic mu allegro. Quote
Wola Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 pomysł dobry. Też nie pamiętam czy wspomniałam już albo kto inny o posłuszeństwie Bakusia :roll: wiem że Bakuś jest też na forum podhalanów. Quote
Wola Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Bakuś załapał się wczoraj na spacerek ;) to takie Kochane zwierzę.... Na prawdę nie rozumiem czemu on ciągle czeka na dom... Quote
Wola Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 wiem że Bakuś jest ogłoszony jeszcze na forum molosów i chyba na forum podhalanów. O innych ogłoszeniach nie wiem... Cały czas sie zabieram, ale co się już zabiorę to mi podsyłają ludzie psy i wypada mi Bakuś z głowy :oops: Quote
Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 W czwartek wyszłam z Bakusiem na półtora godzinny spacer pielęgnacyjny, czesałam go i czesałam, kołtuny rozczesałam ale jak wyglądał tak wygląda, czyli bez efektów ;( hehe Quote
Wola Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 no nie gadaj, wczoraj go widziałam i Bakuś wygląda bardzo elegancko;) Quote
asia&smyk Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10330822#post10330822 Sonia może byś jej napisała o Bakusiu (Ty chyba znasz go najlepiej)? Quote
natalia_aa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Napisałam już do tej dziewczyny od podhalana. W tym tygodniu postaram się, zrobić mu nowe, ładniejsze fotki. Bo on naprawdę jest pięknym i dostojnym facecikiem, a na tych fotkach wyszedł koszmarnie. Quote
Wola Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 ja już też napisałam i dałam jedno zdjęcie. Takie najładniejsze Bakusiowe. Powiedziałam że przyślesz nowsze, bo to stare już. Quote
ElzaMilicz Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Gdzie znajdę porządny, uczciwy opis charakteru psa ? Quote
Wola Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 mój opis na pierwszej stronie jest nieuczciwy czy nieporządny? Quote
ElzaMilicz Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Wola, to niedobrze, że się "zjeżyłaś" na moje pytanie. Ja mam różne doświadczenia z dogo. Opis na 1-szej jest zbyt skromny, przykro mi... Quote
Recommended Posts