Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chętnie bym zdjęcia wstawiła ale nie ma nikogo z aparatem zawsze jak jestem więc nawet nie mam jak poprosić a jak proszę z wyprzedzeniem to dziewczyny zapominają.

Posted

oj trzeba będzie. mam nadzieję że w sobotę będziecie. Ja od rana zamierzam być. w niedzielę byłam już chwilę po 8 xD i do 13 siedziałam.

Posted

no pewnie sama radość :cool3: no i znalazłam nowych ulubieńców (Astrę i Morgana) Morgan wprawdzie już zarezerwowany ale może załapię się z nim na spacer w sobotę a do pary Astra rzecz jasna. Dobrze że Michał idzie ze mną to nie będzie problemu z dwoma psiakami ;) aczkolwiek nie należą one do super ciągnących.

A co u Bakusia... Więc Bakuś ma kołnierzyk. Pewnie żeby od tego choróbska się nie gryzł czy nie lizał. W każdym bądź razie jak zaszczeka to się taki bas robi że można by pomyśleć ogromny groźny pies :cool3: a to nasz Bakuś

Posted

Astrę, jakby co można spuścić :evil_lol:

Ja tylko się modlę by do weekendu wyzdrowieć, tylko nie wiem czy na antybiotyku mogę po dworzu latać, mogę?

A co do Bakusia to Cię zgadzam, jego szczeknięcie brzmi tak głośno, normalnie tai bas. ;d

Posted

Kora- napisał(a):
Astrę, jakby co można spuścić :evil_lol:

Ja tylko się modlę by do weekendu wyzdrowieć, tylko nie wiem czy na antybiotyku mogę po dworzu latać, mogę?

A co do Bakusia to Cię zgadzam, jego szczeknięcie brzmi tak głośno, normalnie tai bas. ;d

Absolutnie nie możesz wychodzić na dwór !
Bakuś na 1.

Posted

oj ja też to przecierpiałam ale teraz bym chyba nie wytrzymała, ciągle czekam na sobotę a tu dopiero środa. Przecież nie wytrzymam, a tam na mnie taki spacer czeka...

Posted

oj rozumiem Cię. Ja mam tak rozbite lekcje w tygodniu że nie zdążyłabym w tygodniu przyjechać przed 17-18 a to za późno więc zostają mi same weekendy a w poprzednie wakacje (nie te) bywałam prawie co dzień.

Posted

No, ja bogu dzięki kończę zazwyczaj o 14:30, a w piątki nawet o 12:30 więc z dojazdem w tygodniu problemu nie mam.
Oo to tak jak ja w ferie, codziennie do ciapkowa.

Posted

ja kończę zawsze po 15. muszę choć na chwilę wrócić się do domu (w jedną stronę 30 min) no a potem z Gdańska do Gdyni koleją i tak czas ucieka między palcami.