Jump to content
Dogomania

Jamnik Max i jego nowy kolega Net. JUŻ W NOWYM DOMU !!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNE

PIES MA SZANSE NA DOMEK,ALE KTOŚ GO MUSI ODEBRAĆ W DNIU,KIEDY BĘDZIE TRANSPORT...

KTOŚ CHĘTNY?

Od tego zależy jego szansa na domek.

Domek u super ludzi,w Warszawie.Mają już znalezionego kundelka po depresji i sunie 11 letnią jamnika.Mieszkałby w domu z ogrodem.W razie problemów z zaakceptowaniem sie psów, skorzystają z psychologa,akiedy to nie pomoże odseperują ich na czas znalezienia innego lokum.

To naprawde wielka szansa, bo Pani naprawde świetna, ma doświadczenie i wielkie serce.

Posted

kako80 napisał(a):
no ok, ale kiedy trzeba go wyciagnac?

napisałam do tamtych ludzi,kórzy zawożą do Będzina,czy by nie wzięli tamtego,ale na razie nie odpisują...W nich nadzieje.Nie wiem też w jkai dzień to by było...

Posted

Jutro sądny dzień...dziewczyny dadzą znać, czy na 100 % jadą w sobote do Będzina(chyba tak to sie pisze).Ja niestety nie mam pojęcia gdzie to...

następny problem- przetransportowanie do tego miasta...

ja wyjeżdżam w góry w piątek w nocy,a jutro moge zaglądnąć tylko pare razy na dogomanie,bo chrzest ma mój siostrzeniec...

Kasia możesz nie być zadowolona,ale postawiłam Cię przed faktem dokonanym :) podałam Twój nr telefonu do dziewczyn z W-wy.One jutro dadzą Ci znać,czy sie udało...

Posted

[quote name='kako80']rozumiem, ze trzeba go ze chronu wyciagnac?
kiedy?
[quote name='kako80']no ok, ale kiedy trzeba go wyciagnac?
[quote name='kako80']ja moge pomoc w wyciaganiu ze schronu,
daj mi znac prosze kiedy to ma byc
Jeśli dziewczyny będą jechały (a to wyjaśni się jutro) to byłoby to w sobotę. O ile pies jeszcze w schronie jest... (jutro się dowiem). Mogłabyś wtedy?

[quote name='jusstyna85']następny problem- przetransportowanie do tego miasta...No właśnie. Bo to nie tylko kwestia wyciągnięcia psiaka, ale zawiezienia go do Będzina....

Kasia możesz nie być zadowolona,ale postawiłam Cię przed faktem dokonanym :) podałam Twój nr telefonu do dziewczyn z W-wy.One jutro dadzą Ci znać,czy sie udało...
Ok, spoko :).

Posted

jusstyna85 napisał(a):
pomóżcie mi szukać transportu i os do wizyty...

do jakiej wizyty? w Radości? Bo mieszkam blisko :roll:
Sprawa transportu Miska rozstrzygnie się pewnie dzis. Wyslijcie Alekso na PW telefony do Was, na wszelki wypadek.

A Będzin jest oddalony 10 km od Katowic.

Posted

Mośka napisał(a):
do jakiej wizyty? w Radości? Bo mieszkam blisko :roll:
To już by musiała powiedzieć Justyna, ale chyba tak.

Telefon do mnie 605 788 166 (jeśli bym nie odbierała to znaczy, że prowadzę).

Błagam o transport jutro.... błagam. Bo niedzielę nici z zabrania jamniorka :(. Schronisko nieczynne, a przetrzymać go z jutra na niedzielę nie ma gdzie... :(.

Posted

no ja wlasnie weszlam na watek.
generalnie jak chodzi o transport w sobote, to w rachube wchodzi tylko ranoi to najwczesniej jak sie da, gdyz ide na slub i wesele przyjaciol..