maciaszek Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Po świętach (bo teraz biura nieczynne) postaram się czegoś dowiedzieć. Quote
jotpeg Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 podnosze, przeciez zimno jak nie wiem co, a on taki chudy na betonie :shake: Quote
maciaszek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 jotpeg napisał(a):podnosze, przeciez zimno jak nie wiem co, a on taki chudy na betonie :shake: Na szczęście w wewnętrznej części boksów jest drewniana podłoga. Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 PILNE PIES MA SZANSE NA DOMEK,ALE KTOŚ GO MUSI ODEBRAĆ W DNIU,KIEDY BĘDZIE TRANSPORT... KTOŚ CHĘTNY? Od tego zależy jego szansa na domek. Domek u super ludzi,w Warszawie.Mają już znalezionego kundelka po depresji i sunie 11 letnią jamnika.Mieszkałby w domu z ogrodem.W razie problemów z zaakceptowaniem sie psów, skorzystają z psychologa,akiedy to nie pomoże odseperują ich na czas znalezienia innego lokum. To naprawde wielka szansa, bo Pani naprawde świetna, ma doświadczenie i wielkie serce. Quote
kako80 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 rozumiem, ze trzeba go ze chronu wyciagnac? kiedy? Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kako80 napisał(a):rozumieme, ze trzeba go zes chronu wyciagnac? kiedy? na dodomanii dziewczyny jadą z psiakiem z W-wy do Będzina, może zgodzą sie go zabrać... Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ta kobieta z mężem ma urlop do środy, chcieliby go przystosować do nowego otoczenia. Psiak byłby zawsze z kimś w domu,bo podczas ich pracy psiaków pilnuje pewna dziewczyna. Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kako80 napisał(a):no ok, ale kiedy trzeba go wyciagnac? napisałam do tamtych ludzi,kórzy zawożą do Będzina,czy by nie wzięli tamtego,ale na razie nie odpisują...W nich nadzieje.Nie wiem też w jkai dzień to by było... Quote
kako80 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ja moge pomoc w wyciaganiu ze schronu, daj mi znac prosze kiedy to ma byc Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 pomóżcie mi szukać transportu i os do wizyty... Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jutro sądny dzień...dziewczyny dadzą znać, czy na 100 % jadą w sobote do Będzina(chyba tak to sie pisze).Ja niestety nie mam pojęcia gdzie to... następny problem- przetransportowanie do tego miasta... ja wyjeżdżam w góry w piątek w nocy,a jutro moge zaglądnąć tylko pare razy na dogomanie,bo chrzest ma mój siostrzeniec... Kasia możesz nie być zadowolona,ale postawiłam Cię przed faktem dokonanym :) podałam Twój nr telefonu do dziewczyn z W-wy.One jutro dadzą Ci znać,czy sie udało... Quote
maciaszek Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='kako80']rozumiem, ze trzeba go ze chronu wyciagnac? kiedy? [quote name='kako80']no ok, ale kiedy trzeba go wyciagnac? [quote name='kako80']ja moge pomoc w wyciaganiu ze schronu, daj mi znac prosze kiedy to ma byc Jeśli dziewczyny będą jechały (a to wyjaśni się jutro) to byłoby to w sobotę. O ile pies jeszcze w schronie jest... (jutro się dowiem). Mogłabyś wtedy? [quote name='jusstyna85']następny problem- przetransportowanie do tego miasta...No właśnie. Bo to nie tylko kwestia wyciągnięcia psiaka, ale zawiezienia go do Będzina.... Kasia możesz nie być zadowolona,ale postawiłam Cię przed faktem dokonanym :) podałam Twój nr telefonu do dziewczyn z W-wy.One jutro dadzą Ci znać,czy sie udało...Ok, spoko :). Quote
Mośka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jusstyna85 napisał(a):pomóżcie mi szukać transportu i os do wizyty... do jakiej wizyty? w Radości? Bo mieszkam blisko :roll: Sprawa transportu Miska rozstrzygnie się pewnie dzis. Wyslijcie Alekso na PW telefony do Was, na wszelki wypadek. A Będzin jest oddalony 10 km od Katowic. Quote
maciaszek Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Mośka napisał(a):do jakiej wizyty? w Radości? Bo mieszkam blisko :roll:To już by musiała powiedzieć Justyna, ale chyba tak. Telefon do mnie 605 788 166 (jeśli bym nie odbierała to znaczy, że prowadzę). Błagam o transport jutro.... błagam. Bo niedzielę nici z zabrania jamniorka :(. Schronisko nieczynne, a przetrzymać go z jutra na niedzielę nie ma gdzie... :(. Quote
Mośka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Na razie kiepsko -nie mamy info z wizyty przedadopcyjnej... Quote
kako80 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 no ja wlasnie weszlam na watek. generalnie jak chodzi o transport w sobote, to w rachube wchodzi tylko ranoi to najwczesniej jak sie da, gdyz ide na slub i wesele przyjaciol.. Quote
Mośka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 dziewczyny - ugadujcie sie z kako80 bo u nas ciagle brak wiesci. A mozecie powiedziec cos wiecej o tym domu w Radosci??? Bo nie ukrywam - wpadlam na pomysl podmiany domow i wtedy transport nie bylby potrzebny... Czy dom w Radosci ma ogrod? Nasz Misiek jest psem ogrodowym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99351&page=15 Co myslicie :roll:? Quote
alekso Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 i czy jamniczek chciałby mieszkać w budzie.... bo nasz Misiek to tylko do budy, mieszkań nie lubi... Quote
Recommended Posts