Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dzięki!!!!!:loveu::loveu::loveu: A jak koszty?? Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dzięki!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Izo, WIELKIE dzięki :loveu::loveu::loveu: !!!!!! Podaj mi proszę numer telefonu do siebie. Podam go Reyes, która będzie wiozła Melę do W-wy (a Tobie podam jej numer), żebyście się umówiły konkretnie. Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ja chyba też poproszę bo muszę przecież podać i Tobie Nr tel do przyszłego Pańcia Meli żebyście się mogli umówić:loveu::loveu::loveu: Quote
izabela29 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 601131316 iza, zdzwonimy się jutro to wszystko obgadamy, co i jak Quote
maciaszek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dostałam maila i fotki od Roksany: "Brzuszek w rzeczywistości wygląda bardzo dobrze nie zbiera się żadna ropa czy coś po prostu dłużej będzie się zrastać. Za to Melcia w humorze rewelacyjnym po wyciągnięciu sobie szwów odżyła jak z początku gdy do mnie trafiła. Na spacerku chodzimy bez smyczy ciągle jest przy nodze zbyt daleko nie odchodzi jednak puszczam ją tylko jak nie ma innego psa by gdzieś nie uciekła chociaż wczoraj jak zobaczyła psa to tylko spojrzała na mnie podeszła i stała nie musiałam nic mówić." I fotki bardziej przyjemne: Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Rozmawiałam z Roksaną - Melcia czuje się dobrze - nic złego się nie stało - wg weta - ufffff Quote
izabela29 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak moja sunia miała "dziurę" w nodze(miała operacja i też zdjęła sobie szwy ale tak ze mięso jej prawie wyszło i krew się lała) to mój we(bardzo dobry) zaaplikował jej jakiś specyfik + antybiotyk i powiedział, ze się zrośnie, nie uwierzyłam ale po tygodniu rzeczywiście rana zrosła się a teraz to już nic nie widać, nie wiem co to było ale pomogło, to zadziałało na zasadzie sklejenia rany Quote
maciaszek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No ładnie, od 2 dni nikogo tu nie było... Dziewczyny, czy zaczynacie się już umawiać? Roksana, Reyes, Iza. 13 sierpnia już za 3 dni! Quote
maciaszek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jutro o 6.30 Mela wyrusza w świat, do nowego domku :)! Quote
Talcott Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ogromne podziękowania należą się Roksance za jej serce i opiekę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Talcott']Ogromne podziękowania należą się Roksance za jej serce i opiekę:loveu::loveu::loveu::loveu:Ha, ubiegłaś mnie :eviltong:. Roksano, bardzo, bardzo, BARDZO dziękujemy za pomoc :loveu: :loveu: :loveu:. Za to, że dzięki Tobie Mela może zacząć nowe życie! Za zaangażowanie, serce i chęci! Reyes, Izabelo29, dzięki za pomoc w przewiezieniu Meli "na koniec świata" ;). Talcott, dziękuję za wsparcie finansowe i duchowe :loveu:. Justyno85, dzięki za założenie wątku :). Quote
Talcott Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Czekamy na kolejne wieści!!!!! Roksanka mówiła że Melcia była smutna a i Jej było smutno!! Biedactwa:loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nic dziwnego, spędziły ze sobą 3 tygodnie... To zawsze bardzo trudny moment, ale za to jaka satysfakcja z uratowania psa, z tego, że zaczął nowe życie :)! Roksano, nie martw się - smutek przeminie, a przyjdzie radość z dokonanego uczynku :). Quote
Talcott Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mela - obecnie Pela już w nowym Domu!!!!Opanowała od razu wskakiwanie na kanapę!!! szaleje w ogrodzie z Miszką - Husky i Dobermanką!!! Pan jest zachwycony przylepą!!!! Dzięki Izo!!! Iza nawet wyprawkę Suni sprawiła!!! Roksaniu!! Dzięki!!! Pela podbiła serce Pańcia od razu!! Sunia ma nowe życie!!! Quote
maciaszek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No to teraz mogę już w pełni zrobić: :laola::laola::laola: P.S. Talcott, przesyłka do Ciebie wysłana dzisiaj. Siostra odezwie się po urlopie (ale pamięta... i wciąż ma problemy z kompem/netem). Quote
Recommended Posts