jusstyna85 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 maciaszek napisał(a):Dzwoniłam do schronu. Sunia wciąż w nim jest :(. Przynajmniej żyje.... Quote
BoUnTy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hop do góry, niestety tylko tylę mogę zrobić... Quote
jusstyna85 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 maciaszek napisał(a):Ciekawe jak przeżyła sylwestra... ja sobie nie wyobrażam mojego psa w schronisku...on jeszcze do wczoraj nie chciał wyjść na dwór-rodzice wynosili go dosłownie na dwor,a on uciekał...przez 2 dni wysikał sie tylko 5 razy,a zazwyczaj na jednym spacerze robi siku 10 razy...nie wiem jak to wytrzymywał... Jak te psy musiały sie bać...:( Quote
jusstyna85 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dzisiaj po raz pierwszy ktoś zadzwonił w sprawie suni. Pani z naszych okolic pojedzie zobaczyć ją jutro lub pojutrze.Na razie jest zainteresowana-chce sprawdzić jej zachowanie,bo w domu ma już 6 letniego psiaka też ze schroniska i kotka.To dla niej szansa...oby jednak pojechała... Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jak będziesz coś wiedziała pisz od razu! Quote
jusstyna85 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 maciaszek napisał(a):Jak będziesz coś wiedziała pisz od razu! Mam jakieś dziwne przeczucie,jeśli chodzi o nią... tak jakby wydawało mi sie, ze ona już była i coś jej sie stało :( Quote
jusstyna85 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ona już ma 7 latek...jeśli będzie przepełnienie w schronisku,to na pewno do uśpienia pójdą w pierwszej kolejności te chore i starsze.Nie sądzę, żeby były tam starsze od niej,a może sie myle? nie wiesz? Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie wiem czy starsze. Raczej nie. Ale nie ma na szczęście przepełnienia dużego. Quote
maciaszek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ola164 napisał(a):Śliczność... czy ona nadal czeka na dom? Kiedy aktualizowałam ostatnio dane i pytałam o nią (podając jej numer) to w schronie powiedzieli, że wciąż jest :(. Quote
Ola164 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ach... takie życie :( Musimy wątek "rozruszać"! Jak zainstaluję serie do PhotoFiltre Studio to zrobię jej banery... Quote
maciaszek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Miała kiedyś. Kilka razy. Bez odzewu... Teraz nie ma. Quote
Recommended Posts