Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że przez czas kiedy Kropka będzie na DT u Pancy, trzeba zrobić, co w naszej mocy, aby sunia znalazła stały domek.
Jednak, uważam, że zanim sunia zostanie wydana do domku stałego OBOWIĄZKOWO musi zostać przeprowadzona sterylizacja.

Posted

rozmawiajcie, szukajcie ja za chwile wyjezdzam i tez na wyjezdzie popytam oczywiscie
trzeba raczej DS szukac bo to niezbyt dobre dlla niej sie tak po miesiacu tulac
po za tym cieczka to druga sprawa...ja nigdy suki nie mialam ..tymbardziej z cieczka:crazyeye:dziewczyny szukajcie !pls Mika znalazla dom choc tyle w schronie byla ze wydawalo sie to prawie nierealne...a jednak...

Posted

To kolejne pytania :cool3:. Czy w radomskim schronisku przeprowadzana jest sterylizacja?
A czy jeśli nie, Panca byłabyś w stanie wysterylizować sunię w Warszawie? Można by zrobić zrzutkę kasy na DGM.

Posted

teoretycznie moge tylko jest problem ze ja mieszkam sama i pracuje wiec balabym sie ja sama po sterylce zostawic w domu...a nie ma szansy na wolne w tej chwili..kombinujcie raczejjw schronie radomskim - tez sie mozna zrzucic

Posted

wszystko jest już ok.
zainteresowana Pani sama powiedziała, już na wstępie rozmów, że Kropka będzie wysterylizowana...

jutro jadę do schronu to fotki nowe będą

Posted

jeżeli znalazłby się natychmiastowy DS (oczywiście spełniający wszystkie wymogi :P) to sunia trafi tam. Nie ma sensu żeby tułała się wtedy po Domach T.

Posted

czyki kiedy to bedzie?Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!miejmy nadzieje ze ten rok bedzie lepszy takze dla naszych czworonoznych przyjaciol:lol:Makuu juz odpisuje na pw

Posted

Makuuu napisał(a):
tak szybko? :crazyeye:
Po co czekać, zima już, mała marznie, jak tylko szwy będą zdjęte może już jechać na tymczas.