darunia-puma Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no to faktycznie niezła sztuka a jaka dorodna....... Quote
diabelkowa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 on jest bardzo okazaly... taaki wielki i szeroki ;p on to istny niedzwiedz... oczywiscie nie dostal rodowodu bo za duzy juz byl jako szczeniak:evil_lol: Quote
darunia-puma Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a to my też taki okaz mamy ale rotweiler (czy jak to sie pisze) istny smok z niego Quote
arjuna Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 diabelkowa napisał(a):on jest bardzo okazaly... taaki wielki i szeroki ;p on to istny niedzwiedz... oczywiscie nie dostal rodowodu bo za duzy juz byl jako szczeniak:evil_lol: a co ma wielkosć szczenięcia z rodowodem?:) Quote
Apbt_sól Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 pewnie znow jakis glupi mit , albo czyjs wymysł hahaha Quote
snikops Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a ja mam szczeniaka, który rano jak zje to pójdzie spać (normalka:diabloti:), ale jak się obudzi to pózniej może jeść.. I jeść.. I jeść.. Jest strasznie łapczywa. Quote
*Daria* Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja preferuje szczupłe psy :) I patrząc na psa z pierwszej strony powiedziałabym, że jest stanowczo za gruby. Nawet jak na labradora ! U nas jest problem, bo ja uważam, że Kiro jest za gruby (nawet już nie chce wiedzieć ile waży), ma bardzo nikłe wcięcie w tali i ogólnie misiowaty wygląd. A reszta rodzinki próbuje go jeszcze tuczyć, bo za chudy jest. To jest nienormalne. Panikują już jak rano Kiro wstanie i przed śniadaniem ma jako taki zarys żeber i zaraz mówią że schudł. Dla mnie to jest paranoja. A gdy kupiłam środek na stawy który w składzie miał L-Karnitynę, to musiałam im długo wszystko tłumaczyć zanim postanowili go podawać :/ I jak tu takim do rozumu przemówić ?! Quote
Cimi Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 *Daria* napisał(a): I jak tu takim do rozumu przemówić ?! Normalnie :lol:. Taktyka nie i koniec :lol:. Quote
Rinuś Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Casia_i_Figa']no przydałoby sie Brutusa odchudzić(chlpak ma super charakter-przytulak wielkasny :loveu: )... :eviltong: choć moja sucz w toruniu tez nie byla w super formie ale nie wygladala źle :cool3: PS.masz moze jakas fotke Figacza z akcji oddawania krwi? A Twoja suczka to Figa tak ? :eviltong: wszystkie psiaki od Was bardzo ładnie zadbane i śliczne figurki mają :) inaczej jest zobaczyć na żywo a inaczej z fotki :) Figa to ta czarna Amstaffka? to nie mam jej zdjęć :( [quote name='diabelkowa']on jest bardzo okazaly... taaki wielki i szeroki ;p on to istny niedzwiedz... oczywiscie nie dostal rodowodu bo za duzy juz byl jako szczeniak:evil_lol: ej pokażcie fotki :eviltong: Quote
gops Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 wkoncu sie przytylo kellci :) caly 1 kg :eviltong: Quote
Apbt_sól Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Rinuś']Figa to ta czarna Amstaffka? to nie mam jej zdjęć :( Rinuś , pitka ona , pitka.... zadnen z niej ast :diabloti: Quote
CASIA&ttb Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Rinuś']A Twoja suczka to Figa tak ? :eviltong: wszystkie psiaki od Was bardzo ładnie zadbane i śliczne figurki mają :) inaczej jest zobaczyć na żywo a inaczej z fotki :) Figa to ta czarna Amstaffka? to nie mam jej zdjęć :( ej pokażcie fotki :eviltong: tak,czarna pitka to moja-szkoda ze fotek szczurka ni ma... Quote
Bura Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Moje futro od 10 lat na diecie i nic :diabloti:Ale w styczniu przeszła samą siebie i przytyła 4 kilo. Wygląda jak czołg, dziś po ringu sunęła jak czołg, chyba armię założe prywatną normalnie. W następnym tygodniu robimy badania na Cushinga bo chyba oszaleję. Przenośny czołg małolitrażowy sprzedam:diabloti: Quote
Tilia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A my zaczynamy zmieniać dietę na wiosnę coby się pozbyć zimowych sadełek ;) szare na szczęście ostatnio mają ochotę na mięso surowe, kupuję więc ogony wołowe na których jest sporo mięsa oraz jęzory wołowe i wieprzowe i łapki kurze- do gotowania z warzywami. Do tego więcej spacerów i zobaczymy co z tego wyniknie... Quote
PATIszon Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Tilia napisał(a): kupuję więc (...)łapki kurze GDZIE????? Quote
gops Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ja kupuje w rzezniku lapki kurze...i daje czasami wolowine surowa.. Quote
an1a Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Eh... wołowe, łapki kurze... a mój uczulony na mięso :( Ostatnio sobie wyobraziłam jakbym była na szkoleniu, wszyscy dają jakieś smakołyki mięsne, a ja swojemu rzucam w nagrodę filety śledziowe :eviltong: foka :) Jak zrobi się odrobinę cieplej zaczynam ze swoim bieganie przy rowerze. U niego jakikolwiek ruch nie powoduje chudnięcia tylko przyrost mięśni. Jedyna zauważalna zmiana to może trochę większe wcięcie w talii :) Quote
Tilia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 PATIszon, ostatnio kupowałam w Carefurze w Sadybie- warto kupić na raz większą ilość i zamrozić :) właśnie, muszę uzupełnić zapasy... Quote
Tilia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 no nie, czasem można trafić na Sadybie na bazarku, czasem na bazarku na Wałbrzyskiej, więc pewnie i na innych bazarach też bywają Quote
gops Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a bylam u weta i mowi ze docelowa waga kelli jak juz do konca urosnie to 30kg ...daje jej witaminy z puriny i po nich zaczela szybciej nabierac wagi i rosnac niewiem co to mialo wspolnego ale widocznie jakiejs witaminy brakowalo :roll: probuje dawac tez witaminy basterowi ale on nawet jak mu do karmy wrzuce to zostawia :roll: Quote
darunia-puma Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a ja mam do was pytanko jaki mozecie zaproponowac mi trening na przybranie mięśni u shilli ? po zakończeniu tego worka który mamy royala light możemy spokojnie przejść na royala zwykłego i chciałabym aby shilla nabrała troszkę mięśni bo przy secie jak teraz schudła wygląda marniutko on sie mocno rozrósł a ona straciła kilka kilo i musimy popracowAC nad masą mięśniową jakieś pomysły? Quote
Apbt_sól Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Daria, ruch , ruch i jeszcze raz , ruch - jestes pewna z ta karma jej sluzy, przy wysoko bialkowej i duzej dawce ruchu cos by sie moze wyzbilo... choc tego i tak za bardzo nie zobaczysz. shilla jest juz dorosym rozwynietym psem , ona Ci juz nie nabierze masy , jedynie tylko przerobi tluszcz na miesnie. Quote
Recommended Posts