sacred PIRANHA Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no jasne, ze widac...ja juz mialam tobie o tym pisac jak wklejalas fotki z tego wypadu na psie zaprzegi...teraz widac po sylwetce ktoro to shilla a ktoro seth:D nareszcie je odrozniam! Quote
darunia-puma Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no to bardzo się ciesze bo bardzo dużo erergii mnie to kosztowało no teraz shilla jest duzo drobniejsza od chłopaka Quote
tygra Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to ja pokaże moją dotychczas chudzinkę nad którą pracowałam i pracuję. Przytyła już 5 kg i na tym poprzestaniemy - teraz tylko rozwijamy mięśnie tak wyglądała (27kg) forma przejściowa (31kg) tak wygląda (32kg) niedługo pochwalę się moją staruszką którą z kolei odchudzam - ważyął 31kg (ok 7 kg nadwagi), teraz 29kg - zaczyna być widać. Ale przyznam że łatwiej było podtuczyć młodą niż odchudzić staruszkę Quote
darunia-puma Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 oj ja maiałam ten sam problem shilla przez jakiś czas stała z wagą i nie było widac moich starań zeby schudła a seth bardzo szybko utył jak go wziełam miał kości widoczne a teraz zaokrąglił się i wygladają już świetnie jak dla mnie Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mój Baks jest wiecznie chudy i mógłby te pół kilo przytyć wtedy byłby idealny no ale niestety nie chce. Na ta chwilę ma cały czas w misce jedzenie. Wiem powiecie że powinnam mu dawać jego porcje i jak nie zje to zabierać i robiłam tak, przez ponad tydzień (pies przez cały tydzień nie tknął nic) kiedy po chyba 8 dniach zaczął mi się chwiać stwierdziłam, że nigdy więcej nie będę próbowała takich metod skoro aż tak źle z nim nie jest przy tej formie karmienia i teraz miska stoi 24 na dobę a pies podchodzi do niej po 20 razy dziennie i zjada kilka kulek(znaczy suchego) Ważne, że jest w sam raz i że jest zdrowy:) Quote
Apbt_sól Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tygra , te 31 przerob na mase ;) w 27 ok , tylko sucho bez mięsnia, teraz ma dobra wage do pracy nad sylwetką;) ps - zaden zdrowy pies sie nie zaglodzi nie ma bata - lepiej zbadaj go po tygodniu taki stan nie jest normalny .a na bank cos podjadał. Wode pil rozumiem? moze zbilansuj mu diete gotuj mu na gotowanym psy zybciej przybieraja.Jeśli mu to takie potrzebne. Quote
gops Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ja takze probuje cos zrobic zeby moje psy przytyly slysze glupie komentarze ze psy glodze obydwa co najlepsze...baster ma 5 kg jest pudlem minaturowym wet mowi ze z 1 kg musi przybrac a on niechce jesc wiecej....kellla ma 5 i 5 miesiaca i 18kg a powinna wedlug weta jakies 20kg niewiem jak je utuczyc...kella je duzo a nawet bardzo duzo ale niewidac po niej...:roll: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a mój tak, on po pierwsze jest wybredny a po drugie jak się uprze to nie zje, jak widać są psy i psy:) A aż tak potrzebne mu te pół kilo nie jest żebym kombinowała, wygląda dobrze i jest zdrowy czyli wg. mnie wszystko ok:) a mi ta miska pełna stojąca cały czas nie przeszkadza:) ps. gotowanego nie tknie i to niczego Quote
Apbt_sól Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 patikujek - widac tak mu dobrze i na zdrowie. goops - a jak z ruchem maja porzadnie? bo jak tak - to masz odpowiedz . zawsze mowie, jesli pies zdrowy , tzymany w domu i ma kupe ruchu niska waga to plus, daje profity na stare lata . kazde kilo zbiera sie na stawy serce , watrobe . Quote
WŁADCZYNI Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mnie ostatnio jakaś staruszka z psem wyglądającym jak beczułka na zapałkach zaatakowała że psa głodzę:angryy: Su ostatnio naprawde je sporo karmy ponad dzienną porcję, plus smakołyki a i tak jest smukła, przecież nie przywiąże jej do nogi od stołu żeby nie biegała:placz: Quote
Rinuś Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 heh a my jesteśmy znowu na diecie :evil_lol: wet przy oddawaniu krwi powiedział,że ma lekką nadwagę bo nie mógł się wkłuć w żyłę:evil_lol::evil_lol: a on ostatnio zrobił się mały żarłokiem :eviltong::eviltong: Quote
Apbt_sól Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hahah tluszczem zyly zalane - a widzisz:razz: - powodzenia w odchudzaniu;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 u mojego wet zawsze bardzo chwali ze ladne zyly, latwo mozna znalezc itp itd jak oddawalismy kiedys krew to wet powiedzial ze marzy mu sie zeby wszytskie piesy takie zyly mialy to by problemow nie mial z tym pobieraniem hehe Quote
Anashar Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Mój Rock znów przytył, bo ma nawrót immunoautoagresji :shake: Jutro idziemy do wetki, zobaczymy co powie. Quote
gops Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 maja bardzo duzo ruchu :) i sa bardzo aktywne ale tez duzo jedza ;) z dwa razy dziennie spacerek ok 2 godz i z dwa taki po pol godz ;) no baster ma padaczke ale od tego raczej chudy nie jest ...a kella zdrwa w kazdym calu :diabloti: Quote
Martens Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Skoro już jesteśmy na takim wątku, to może ktoś skomentuje jak wygląda stan otłuszczenia mojego suczyska? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9510366 Ma chorą tarczycę i moim zdaniem troszkę nadwagi. A według was? Quote
Martens Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Też mi się tak wydaje, bo ja lubię suche psy, takie jak malinki na przykład, i ona właśnie do czasu problemów z tarczyca taka była :cool1: Przeszliśmy na barf, więcej się ruszamy i czekamy na efekty. Quote
saJo Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Martens']Też mi się tak wydaje, bo ja lubię suche psy, takie jak malinki na przykład Dlatego ja mam lekkie zboczenie na punkcie psiej figury ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tilia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hehe, szkoda, że nie mam moich "grubasów" w wersji aktualnej- po wytrymowaniu ;) one nawet z leciutkim tłuszczykiem wyglądają na chude z ych wystającymi kręgosłupami ;) tu Mała prawie rok temu (foto: M. Caprari) Quote
Rinuś Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Apbt_sól']hahah tluszczem zyly zalane - a widzisz:razz: - powodzenia w odchudzaniu;) To nie było tak, że szukał żyły,tylko źle się wkłuł po czym powiedział, że ma lekką nadwagę...Bruti ma strasznie dużo skóry na szyi...aż dziwne że mam jej tyle...ale dietka jest :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 widziałam zdjęcia brutusa wcześniejsze i na pewno dietka mu sie przyda Quote
gops Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ale laby tak powinny byc masywne .... niemoga byc za chude jak to by wygladalo :diabloti: Quote
Recommended Posts