Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Russellka']
Mudik, przedyskutowałam sprawę z mamą i napisałam maila z zarezerwowaniem miejsca na semi w Łodzi. Mam nadzieję, że wypali bo to i tak najbliżej nas jest, a Wawa już zajęta do Października, mnie zdecydowanie bardziej interesują terminy do września :cool3:
Super Hipper WOW! Świetnie to się spotkamy! Kurcze jakby odrosła to bym ja może wyskubała hihihi

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik fajny, widać jak pies sie koncentruje na właścicielu.

Byłam na spacerze z parsonkiem, teraz już wiem jak trudno foci się białego psa na śniegu. Dobrze, że ma ciemną plankę u nasady ogona, no i czarny nochalek, tylko dzięki temu wiadomo gdzie pies się kończy, a gdzie zaczyna ;)

Posted

[quote name='Russellka']Poznań to drugi koniec polski :evil_lol: Nawet nie ma mowy, do Wawy ledwo co rodziców wyciągnę :eviltong:[/QUOTE]
Gdzieee tam, nie jest aż tak daleko. :diabloti:

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Ooo widzę że wybieracie się do Warszawy! Super! Będę pokibicować:razz: :D[/QUOTE]
Mam nadzieję, że nam wyjdzie :loveu: Trzymam Cię za słowo :diabloti:

[quote name='Infortune.']Gdzieee tam, nie jest aż tak daleko. :diabloti:[/QUOTE]
Ależ nieee, wcale :evil_lol: Z lubelskiego do poznania? Toć dwa kroki :eviltong:

[quote name='Agathee']No to ten, powodzenia w tej Wawie :diabloti:[/QUOTE]
To ja ci ten no, dzięki :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']A kiedy do Warszawy się wybieracie bo coś nie mogę się doczytać :P My się chętnie spotkamy jak wpadacie w nasze strony :D[/QUOTE]
A więc, plan jest taki, że jak się stopi śnieg to przyjadę do Wa-wy na prywatne konsultacje frisbee, a we Wrześniu (na początku) chciałam jechać z nią na zawody :cool3:

Posted

[quote name='Sallcia']Czemu nie wpadniecie do katowic, to niedaleko :diablotin:

Mam rodzinke w Białej podlasce , a dokładniej w Janowie :)
O widzisz, to jak będziesz odwiedzać rodzinkę to wpadasz też przy okazji do nas :evil_tong:

PS. Białej Podlaskiej :lol:

• 2 months later...
Posted

Cześć wszystkim :hand:

Długo nas nie było, ale właściwie to nie było potrzeby, bo nie miałam fotek :diabloti:
A to nasza dzisiaj uszyta obróżka, na zdjęciach kolor jest czerwony (:roll:) ale normalnie w świetle dziennym jest malinowy, a ten żółty jest taki intensywny, trochę wchodzący w pomarańcz (kolory na zdjęciach tutaj są takie nijakie). A obróżka to zacisk. Dostałam weny twórczej, bo dawno jej nic nie uszyłam i... masz ci babo placek, polazłam do pasmanterii i zakupiłam co trzeba :lol:

Zdjęcia na Kodzie mam tylko jak śpi, bo aparatu nie mogłam znaleźć a potem jak znalazłam, to musiałam naładować baterie, a w tym czasie Koda poszła spać, więc jej tylko nasadziłam :lol:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Ależ Ty jesteś uzdolniona!:) Cudo!:D

Bez przesady :oops: Ale cieszę się że się podoba :cool3:

Bzikowa napisał(a):
Śliczna obróżka!!! :loveu:
Ja bym się tylko bała, że ta gwiazdka psu zrobi jakąś krzywdę ;)

A może jakieś Kodziowe zdjęcia, co?

Gwiazdka krzywdy nie zrobi, bo ona tak na prawdę jest szerokości obróżki, tylko na zdjęciu tak wyszła, ogólnie zdjęcia te co zrobiłam nie oddają w ogóle realnego wyglądu tej obroży, na zdjęciach obroża wygląda jak miękka szmatka, a normalnie jest bardzo sztywna i gruba. Te serduszka i gwiazdka to lekkie metalowe brożki które można odczepić, więc w razie czego (:diabloti:) można uprać obrożynę :lol:
Zdjęcia Kodziowe bardzo chętnie, ale jutro dopiero :cool3:

A no i 6 kwietnia Dżonuś skończył 3 lata :multi::multi::multi: W prezencie dostała piszczącą marchewę, fluorescencyjny hantelek (wykopiasty w kosmos :evil_lol:) i piłcię. I nie pojedziemy do Łodzi na seminarium dogfrisbee bo sierota nie zobaczyłam, że informacja o zaliczce jest w załączniku. Eh... no więc mówi się trudno, może znajdziemy coś bliżej.