NightQueen Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 więc do it :diabloti: ja prefer jak jest łysa :eviltong: Ale rozumie z tym "niechceniem", sama jak mam się zabrać za Moli to ... :roll: ale chciało się takiego psa to teraz się ma :razz: a co to za sprawa z frizbowaniem? :diabloti: brzmi podejrzanie :evil_lol: Quote
brjagata Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy po raz pierwszy :D Pozwólcie, że obejrzymy sobie z ciekawością galerię :razz: Koda ma ciekawe, rude znaczenie na pyszczku ;) Quote
Russellka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 smallpati napisał(a):więc do it :diabloti: ja prefer jak jest łysa :eviltong: Ale rozumie z tym "niechceniem", sama jak mam się zabrać za Moli to ... :roll: ale chciało się takiego psa to teraz się ma :razz: a co to za sprawa z frizbowaniem? :diabloti: brzmi podejrzanie :evil_lol: Taaak tylko że ty Moli obrobisz w 2 godzinki jak się sprężysz, a ja zioma musze ze 4 :evil_lol::diabloti: Ale fakt - jak się chciało to się ma:evil_lol: I ja too wole jak jest łysol :eviltong: Sprawa z frisbowaniem moja droga jest taka, że chciałam pojechać na prywatne konsultacje do Mr Radomskiego :evil_lol: Agathee napisał(a):Witamy po raz pierwszy :D Pozwólcie, że obejrzymy sobie z ciekawością galerię :razz: Koda ma ciekawe, rude znaczenie na pyszczku ;) Oooo witamy :loveu: No nie wiem czy pozwolimy, to teren prywatnej posesji :eviltong::diabloti: Quote
fuksowata Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Na prywatne konsultacje , zapraszam w ta sobote i niedziele do Szczecina !:cool3: Mamy seminarium :multi: Quote
Russellka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Niestety Szczecin za daleko... :placz: Ja mieszkam w Białej Podlaskiej to jest województwo Lubelskie... Czyli wychodzi na to, że mi go w tę sobotę zabierzecie, a ja chciałam właśnie w tę sobotę:placz: Quote
fuksowata Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Russellka napisał(a):Niestety Szczecin za daleko... :placz: Ja mieszkam w Białej Podlaskiej to jest województwo Lubelskie... Czyli wychodzi na to, że mi go w tę sobotę zabierzecie, a ja chciałam właśnie w tę sobotę:placz: Jacy my okrutni jestesmy:D Quote
Russellka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Shel napisał(a):Witamy się ;) Czeeeść! :loveu::multi: fuksowata napisał(a):Jacy my okrutni jestesmy:D No normalnie maszkarniki jesteście :obrazic::evil_lol: jamnicze napisał(a):witam wieczorową porą :) Witamy się wieczorkiem :loveu: A ja wytrymowałam Kodę :diabloti: Już mi ludzie mówią że jest zarośnięta i się w końcu zebrałam - jest już w miarę dobrze, futra ma więcej trochę bo teraz zimno będzie :loveu::loveu::lol: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No to pokaż swoje dzieło, czyli wytrymowana Kodę.:lol: pzdr. Quote
Bzikowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Też bym chciała móc sama robić Beza... :diabloti: Pokaż efekty! :razz: Quote
Shel Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 My znów wpadliśmy, a u Was znów nie ma fot :roll: :mad: KARYGODNE!! :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Już są :siara::evil_lol: To jest trymowanie zimowe, ma więcej futra... ( nazdjęciach stoi jak sierota :roll:) Quote
Bzikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 http://images44.fotosik.pl/218/dd5c80fb6be07275med.jpg tutaj bardzo mi się podoba :) zastanawiam się co zrobiłaś, że ona tak ładnie stoi :evil_lol: pewnie już to mówiłam ale mi się bardziej podoba jak parson ma bardziej wytrymowany pyszczek, jak się dorobię kieeeedyś swojego potworka to będę go tak robić :evil_lol: przynajmniej sama będę mogła to robić bez strachu , że mi coś nie wyjdzie :lol: Quote
Pestka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://images37.fotosik.pl/213/b613d02eb7d03570.jpg Jaaaki słodki pyszczek :D Quote
Czasowa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Też bym swojego chciała robić... ale taki los ze On w miejscu nie ustoi ;) Przepięknie. I przyłączam się do pytanie; co ty zrobiłaś że Ona tak ślicznie stoi ;-) Quote
Russellka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Bzikowa napisał(a):http://images44.fotosik.pl/218/dd5c80fb6be07275med.jpg tutaj bardzo mi się podoba :) zastanawiam się co zrobiłaś, że ona tak ładnie stoi :evil_lol: pewnie już to mówiłam ale mi się bardziej podoba jak parson ma bardziej wytrymowany pyszczek, jak się dorobię kieeeedyś swojego potworka to będę go tak robić :evil_lol: przynajmniej sama będę mogła to robić bez strachu , że mi coś nie wyjdzie :lol: Taaa, Koda była już przeze mnie dużo razy skrzywdzona :evil_lol: Kiedyś miała trochę za mocno uciachaną nogę po bokach, gdzie odstaje sierść, małe dziurki w sierści na nogach, za mocno wyskubane włoski na uchu i za mocno wyskubane włoski przy oku :diabloti::cool3::loveu: A to że tam tak akurat stała to był przypadek, bo sama musiałam cyknąć fotkę i najpierw ustawiłam ją w pozie, ale że musiałam się skupić na zdjęciu to nie mogłam jej nakierować i akurat w tym momencie na dworze zaczęło coś szczekać, a ona skierowała łba w tamtejszym kierunku i włala - ale i tak stoi jak sierota, bo ona umie ładniej :eviltong: Czasowa napisał(a):Też bym swojego chciała robić... ale taki los ze On w miejscu nie ustoi ;) Przepięknie. I przyłączam się do pytanie; co ty zrobiłaś że Ona tak ślicznie stoi ;-) Dzięki :loveu: Odpowiedź na górze :cool3::cool3::evil_lol: Kodzie też się nie widzi takie ciągłe stanie, ale jak się psa przyzwyczai to może stać bardzo długo. Ona też do spokojniutkich piesków nie należy, a może stać ze 3 godziny ;) Pestka napisał(a):http://images37.fotosik.pl/213/b613d02eb7d03570.jpg Jaaaki słodki pyszczek :D Dzięki :loveu: wyszczerzyła ząbki :diabloti: Quote
Illusion Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://images44.fotosik.pl/218/dd5c80fb6be07275med.jpg A mi się Koda podoba :eviltong:, tylko pyszczek bym "zmniejszyła", bo wydaje się troszkę nieproporcjonalny. Quote
Unbelievable Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 jak dla mnie też wąsy za długie ;) Quote
Russellka Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Okej, a więc dokończony Dżonuś z przyciachanym pysiolem wygląda tak :loveu:: Quote
Recommended Posts