Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unbelievable napisał(a):
a ja kupiłam trochę inne dyski, za 15.50 : P hero praxis freestyle- mi się podobają, mniej się niszczą niż competitiony i fajnie latają- jestem zadowolona, pies też je woli niż competitiony : P mogę przywiźć i pokazać :diabloti:

Oooo tak :evil_lol: Jak możesz to by było superowsko :loveu: Weźmiesz Grama?

Błyskotka napisał(a):
Wojewódzki nie jest tam najważniejszy :cool3:.

Niby tak,ale pomimo że bardzo lubię to oglądać to takie klimaty chyba się na moją głowę nie nadają :lol:

Posted

Shel napisał(a):
Wow! SUPER

Dzięki :loveu:

Unbelievable napisał(a):
nie, szczurzy zostaje w domu ;) nie dla niego siedzenie 4h na rysunku :evil_lol:

Eee tam, co za problem kazać mu usiąść na jakimś rysunku np. konia :evil_lol: To ja ci jeszcze napisze co i jak :razz:

Posted

Russellka napisał(a):

Eee tam, co za problem kazać mu usiąść na jakimś rysunku np. konia :evil_lol: To ja ci jeszcze napisze co i jak :razz:

ale to nie są konie, tylko przeciekawe sześniany, przenikanie walców i takie tam inne śmieszne rzeczy :loveu::evil_lol:

czekam z niecierpliwością : P

Posted

Mudik napisał(a):
U nas rano był śnieg z deszczem , a teraz śnieg chyba się pod kołderkę zakopię , zimno jakoś mimo włączonego C O:shake::shake:

No tak, ja lubię śnieg, ale wolę kiedy jest bardziej puszysty a nie taka chlapa :shake:

Shel napisał(a):
I znów galeria ze śniegiem :lol:. Koda śliczny :cool1:

Koda to dziewczynka :eviltong:

Posted

I to ILE tego śniegu, aż zal patrzeć mi za własne okno, gdzie tego garsteczka :) Ale Toudiemu się jak na razie podoba :D

Zazdroszcze chlapy w domku z ogródkiem :) Bo u mnie to eech... a jak już jest lepszy trochę śnieg, to i tak solą sypią na wszytskie strony i chlapa jest wieczna :[

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
ale z niej śnieżynka :loveu:

taaa, zarośnięta :evil_lol:

yoshiyuki napisał(a):
I to ILE tego śniegu, aż zal patrzeć mi za własne okno, gdzie tego garsteczka :) Ale Toudiemu się jak na razie podoba :D

Zazdroszcze chlapy w domku z ogródkiem :) Bo u mnie to eech... a jak już jest lepszy trochę śnieg, to i tak solą sypią na wszytskie strony i chlapa jest wieczna :[

Ten śnieg już się stopił, ale znowu pada nowy :roll: Nie martw się, chętnie Ci oddam nasz :eviltong:

Błyskotka napisał(a):
U mnie też śnieg ale nie aż tyle ;).

U nas już się stopił ten stary, teraz pada nowy :evil_lol:

Shel napisał(a):
Ja myślałam, że Koda to on :-o :oops: :roll: :lol:

Życie bywa brutalne :diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']Sporo tego u Was napadało
http://images40.fotosik.pl/210/3147d92d2d3a1adamed.jpg

U nas było trochę gradu, ale tok w ogóle to silny wiatr i deszcz.

[quote name='yoshiyuki']Russellka, oddaj, oddaj! u mnie w krakowie, już ani grama go nie ma, a jedyne co pada, to cały dzień deszcz, słabiej, mocniej, ale nieustannie eeech....

[quote name='Kashdog']http://images50.fotosik.pl/214/6450714e3415df10med.jpg
U Was też tak napadało jak u nas:cool1:
http://images39.fotosik.pl/210/01679af45cf2a295med.jpg
Koda jaką miała zabawę :diabloti:
Tego sniegu juz nie ma na szczescie :evil_lol: Mam nadzieje chociaż ten tydzień będzie ładny :roll::lol:

[quote name='Asiaczek']Super filmiki i super pies! Koda za każdym razem mnie zadziwia!!!:lol:
Nie wiem, jak długo ćwiczycie, ale wyniki sa duperowe!!!

Pzdr.
Dziękujemy bardzo :loveu: Pozdrawiamy wszystkie baski :multi:

[quote name='martusia0140']Witam pierwszy raz :) I napewno nie ostatni:cool3: Koda jest przepiękna :loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy :loveu: No mamy nadzieje ze nie ostatni :diabloti:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Witam i życzę miłego dnia :).

A dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

smallpati napisał(a):
Witam czarownicę :diabloti::eviltong:

młoda coś obrosła :mad: przydałoby się ją glonąc, don't you think? :cool3:

Witam :evil_lol::diabloti:
Yes I think, but na trymowanie nie mam na razie kasiory, muszę ją sama dopaść z trymerem, ale tak mnie się nie chce, że po prostu szok w trampkach :placz: Na razie chcę załatwić sprawę z frizbowaniem w Wa-wie, w tym tygodniu wezmę trymer i ją obskubię bo już jest jak wielka owca... I na to mam kase jak na razie :evil_lol::lol::loveu: