Błyskotka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Russellka napisał(a): My? Nieee :eviltong: Wojewódzki by nas zmieszał z błotem :roll: Wojewódzki nie jest tam najważniejszy :cool3:. Quote
Russellka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Unbelievable napisał(a):a ja kupiłam trochę inne dyski, za 15.50 : P hero praxis freestyle- mi się podobają, mniej się niszczą niż competitiony i fajnie latają- jestem zadowolona, pies też je woli niż competitiony : P mogę przywiźć i pokazać :diabloti: Oooo tak :evil_lol: Jak możesz to by było superowsko :loveu: Weźmiesz Grama? Błyskotka napisał(a):Wojewódzki nie jest tam najważniejszy :cool3:. Niby tak,ale pomimo że bardzo lubię to oglądać to takie klimaty chyba się na moją głowę nie nadają :lol: Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Russellka napisał(a):Oooo tak :evil_lol: Jak możesz to by było superowsko :loveu: Weźmiesz Grama? nie, szczurzy zostaje w domu ;) nie dla niego siedzenie 4h na rysunku :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Shel napisał(a):Wow! SUPER Dzięki :loveu: Unbelievable napisał(a):nie, szczurzy zostaje w domu ;) nie dla niego siedzenie 4h na rysunku :evil_lol: Eee tam, co za problem kazać mu usiąść na jakimś rysunku np. konia :evil_lol: To ja ci jeszcze napisze co i jak :razz: Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Russellka napisał(a): Eee tam, co za problem kazać mu usiąść na jakimś rysunku np. konia :evil_lol: To ja ci jeszcze napisze co i jak :razz: ale to nie są konie, tylko przeciekawe sześniany, przenikanie walców i takie tam inne śmieszne rzeczy :loveu::evil_lol: czekam z niecierpliwością : P Quote
Mudik Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U nas rano był śnieg z deszczem , a teraz śnieg chyba się pod kołderkę zakopię , zimno jakoś mimo włączonego C O:shake::shake: Quote
Shel Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 I znów galeria ze śniegiem :lol:. Koda śliczny :cool1: Quote
Russellka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Mudik napisał(a):U nas rano był śnieg z deszczem , a teraz śnieg chyba się pod kołderkę zakopię , zimno jakoś mimo włączonego C O:shake::shake: No tak, ja lubię śnieg, ale wolę kiedy jest bardziej puszysty a nie taka chlapa :shake: Shel napisał(a):I znów galeria ze śniegiem :lol:. Koda śliczny :cool1: Koda to dziewczynka :eviltong: Quote
yoshiyuki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I to ILE tego śniegu, aż zal patrzeć mi za własne okno, gdzie tego garsteczka :) Ale Toudiemu się jak na razie podoba :D Zazdroszcze chlapy w domku z ogródkiem :) Bo u mnie to eech... a jak już jest lepszy trochę śnieg, to i tak solą sypią na wszytskie strony i chlapa jest wieczna :[ Quote
Shel Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja myślałam, że Koda to on :-o :oops: :roll: :lol: Quote
Russellka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):ale z niej śnieżynka :loveu: taaa, zarośnięta :evil_lol: yoshiyuki napisał(a):I to ILE tego śniegu, aż zal patrzeć mi za własne okno, gdzie tego garsteczka :) Ale Toudiemu się jak na razie podoba :D Zazdroszcze chlapy w domku z ogródkiem :) Bo u mnie to eech... a jak już jest lepszy trochę śnieg, to i tak solą sypią na wszytskie strony i chlapa jest wieczna :[ Ten śnieg już się stopił, ale znowu pada nowy :roll: Nie martw się, chętnie Ci oddam nasz :eviltong: Błyskotka napisał(a):U mnie też śnieg ale nie aż tyle ;). U nas już się stopił ten stary, teraz pada nowy :evil_lol: Shel napisał(a):Ja myślałam, że Koda to on :-o :oops: :roll: :lol: Życie bywa brutalne :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sporo tego u Was napadało http://images40.fotosik.pl/210/3147d92d2d3a1adamed.jpg U nas było trochę gradu, ale tok w ogóle to silny wiatr i deszcz. Quote
yoshiyuki Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Russellka, oddaj, oddaj! u mnie w krakowie, już ani grama go nie ma, a jedyne co pada, to cały dzień deszcz, słabiej, mocniej, ale nieustannie eeech.... Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Super filmiki i super pies! Koda za każdym razem mnie zadziwia!!!:lol: Nie wiem, jak długo ćwiczycie, ale wyniki sa duperowe!!! Pzdr. Quote
martusia0140 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witam pierwszy raz :) I napewno nie ostatni:cool3: Koda jest przepiękna :loveu::loveu::loveu: Quote
Kashdog Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://images50.fotosik.pl/214/6450714e3415df10med.jpg U Was też tak napadało jak u nas:cool1: http://images39.fotosik.pl/210/01679af45cf2a295med.jpg Koda jaką miała zabawę :diabloti: Quote
Russellka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='jamnicze']Sporo tego u Was napadało http://images40.fotosik.pl/210/3147d92d2d3a1adamed.jpg U nas było trochę gradu, ale tok w ogóle to silny wiatr i deszcz. [quote name='yoshiyuki']Russellka, oddaj, oddaj! u mnie w krakowie, już ani grama go nie ma, a jedyne co pada, to cały dzień deszcz, słabiej, mocniej, ale nieustannie eeech.... [quote name='Kashdog']http://images50.fotosik.pl/214/6450714e3415df10med.jpg U Was też tak napadało jak u nas:cool1: http://images39.fotosik.pl/210/01679af45cf2a295med.jpg Koda jaką miała zabawę :diabloti: Tego sniegu juz nie ma na szczescie :evil_lol: Mam nadzieje chociaż ten tydzień będzie ładny :roll::lol: [quote name='Asiaczek']Super filmiki i super pies! Koda za każdym razem mnie zadziwia!!!:lol: Nie wiem, jak długo ćwiczycie, ale wyniki sa duperowe!!! Pzdr. Dziękujemy bardzo :loveu: Pozdrawiamy wszystkie baski :multi: [quote name='martusia0140']Witam pierwszy raz :) I napewno nie ostatni:cool3: Koda jest przepiękna :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: No mamy nadzieje ze nie ostatni :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam czarownicę :diabloti::eviltong: młoda coś obrosła :mad: przydałoby się ją glonąc, don't you think? :cool3: Quote
Russellka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Błyskotka napisał(a):Witam i życzę miłego dnia :). A dziękujemy :loveu::loveu::loveu: smallpati napisał(a):Witam czarownicę :diabloti::eviltong: młoda coś obrosła :mad: przydałoby się ją glonąc, don't you think? :cool3: Witam :evil_lol::diabloti: Yes I think, but na trymowanie nie mam na razie kasiory, muszę ją sama dopaść z trymerem, ale tak mnie się nie chce, że po prostu szok w trampkach :placz: Na razie chcę załatwić sprawę z frizbowaniem w Wa-wie, w tym tygodniu wezmę trymer i ją obskubię bo już jest jak wielka owca... I na to mam kase jak na razie :evil_lol::lol::loveu: Quote
Recommended Posts