Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Niesamowite! http://images48.fotosik.pl/157/c7c24e8097d01900.jpg Pzdr. Quote
Russellka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Hej wam! :multi: Mam filmik z naszego frisbowania :cool3: Oczywiście pomijając moje sierockie rzuty:roll: Koda ma super zabawę i o to chodzi:loveu::loveu::loveu: Kurcze, strasznie żałuję tego obozu :placz: No ale to nic, mam nadzieję na jakieś seminarium bo sucz ma potencjał tylko pańcia sierota :diabloti: YouTube - Koda i frisbee Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bomba ! Eh wpadnij to nas w pazdzierniku na seminarium z Darkiem, serdecznie zapraszamy~! Quote
Mudik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Czemu na siebie narzekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? potrafisz daleko rzucać, masz wyczucie w rzutach do odbicia z pleców, fajnie Wam idą odbicia od uda, Koda jest nakręcona, ćwiczcie a będzie super!!!!:multi::multi::loveu: Quote
Russellka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 fuksowata napisał(a):Bomba ! Eh wpadnij to nas w pazdzierniku na seminarium z Darkiem, serdecznie zapraszamy~! Obawiam się, że Szczecin to za daleko, mieszkam w Białej podlaskiej, województwo lubelskie, troche dalej od granicy :shake: WeronikaM napisał(a):ślicznie lata za fris;) dzięki ;) Mudik napisał(a):Czemu na siebie narzekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? potrafisz daleko rzucać, masz wyczucie w rzutach do odbicia z pleców, fajnie Wam idą odbicia od uda, Koda jest nakręcona, ćwiczcie a będzie super!!!!:multi::multi::loveu: Problem jest taki, że często rzucam źle, bo: a to mi dysk skręci, a to za wysoko, to jeszcze za nisko itp... kurcze, a może miałabyś czas nas podszkolić? Bo ja do wawy mogłabym dojechać... Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witam:hand: Noo fajnie frizbujecie dziewuszki:diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jak dla mnie Koda super łapie!!! ;) A że nie zawsze się udaje to kwestia tego, że rzucacz się pewnie musi podszkolić.:) Bo w naszym przypadku to i rzucacz i łapacz to dwie ofiary :eviltong: Quote
Mudik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Russellka napisał(a): Problem jest taki, że często rzucam źle, bo: a to mi dysk skręci, a to za wysoko, to jeszcze za nisko itp... kurcze, a może miałabyś czas nas podszkolić? Bo ja do wawy mogłabym dojechać... Ale ja już z nie w Wawie tylko w Łodzi, ja też tak mam,że jak sama rzucam jest ok, w miarę, a jak z psem to czasem skręci, czasem za nisko itp, to jest stres i nie doszlifowanie, jak będziesz sama duuuuużo rzucać to pewności rzutu nabierzesz i się powoli zgracie. Będziue dobrze. trzymam kciuki za seminarium jakieś to na pewno Ci dużo da! Quote
Inkaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Oczywiście pomijając moje sierockie rzuty Jeśli twoje rzuty są sierockie, to co mam powiedziec o swoich? BARDZO FAJNIE WAM WSZYSTKO WYCHODZI! :lol: Quote
Czasowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pancia sierota... nie narzekaj, bo mój nie łapie z powodu moich rzutów, a jak rzuciłam odpowiednio to nawet przyniósł... :shake: Więc u Was jeszcze nie tak źle Quote
eria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 filmik z frisbee jest super !!!! Świetna zabawa!! :loveu: Quote
Russellka Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Dzięki wszystkim :multi::loveu: No to teraz agility: YouTube - Koda - agility i nasze nowe stacjonaty :cool3:: Quote
infers Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jaki elegancki tor:cool3:Zrób slalom bo chce zobaczyć jak szybko go robicie;) Quote
bianka19 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Heej Koda jest śliczny :loveu::loveu: Będziemy zaglądać i mamy nadzieję , że wy do nas też ;) Quote
Illusion Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ale ona szybka :loveu:. Strasznie mi się Wasza huśtawka podoba :evil_lol:. Quote
Kashdog Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witamy się- my tu pierwszy raz :cool3: Będziemy tu zaglądać i poprosimy o jakieś zdjęcia Kody :razz: Zapraszamy do nas :oops::lol: Quote
stratoos Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hej :) Przyszliśmy się przywitać w niedzielny wieczór. Fajnie jest pooglądać zdjęcia ślicznej agilitowej Kody :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Koda jest Cudowna i jaka zdolna :loveu: Obydwa Filmiki są świetne :multi:trzymamy kciuki za seminarium Quote
Inkaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Bardzo dobrze wam idzie, jedynie skok w dal mogłybyście jeszcze poćwiczyć. ;) I jeśli można, poproszę o filmik ze slalomem. :cool3: Quote
Recommended Posts