Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wam! :multi: Mam filmik z naszego frisbowania :cool3: Oczywiście pomijając moje sierockie rzuty:roll: Koda ma super zabawę i o to chodzi:loveu::loveu::loveu: Kurcze, strasznie żałuję tego obozu :placz: No ale to nic, mam nadzieję na jakieś seminarium bo sucz ma potencjał tylko pańcia sierota :diabloti:
YouTube - Koda i frisbee

Posted

Czemu na siebie narzekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? potrafisz daleko rzucać, masz wyczucie w rzutach do odbicia z pleców, fajnie Wam idą odbicia od uda, Koda jest nakręcona, ćwiczcie a będzie super!!!!:multi::multi::loveu:

Posted

fuksowata napisał(a):
Bomba ! Eh wpadnij to nas w pazdzierniku na seminarium z Darkiem, serdecznie zapraszamy~!

Obawiam się, że Szczecin to za daleko, mieszkam w Białej podlaskiej, województwo lubelskie, troche dalej od granicy :shake:

WeronikaM napisał(a):
ślicznie lata za fris;)

dzięki ;)

Mudik napisał(a):
Czemu na siebie narzekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? potrafisz daleko rzucać, masz wyczucie w rzutach do odbicia z pleców, fajnie Wam idą odbicia od uda, Koda jest nakręcona, ćwiczcie a będzie super!!!!:multi::multi::loveu:

Problem jest taki, że często rzucam źle, bo: a to mi dysk skręci, a to za wysoko, to jeszcze za nisko itp... kurcze, a może miałabyś czas nas podszkolić? Bo ja do wawy mogłabym dojechać...

Posted

Jak dla mnie Koda super łapie!!! ;)
A że nie zawsze się udaje to kwestia tego, że rzucacz się pewnie musi podszkolić.:) Bo w naszym przypadku to i rzucacz i łapacz to dwie ofiary :eviltong:

Posted

Russellka napisał(a):

Problem jest taki, że często rzucam źle, bo: a to mi dysk skręci, a to za wysoko, to jeszcze za nisko itp... kurcze, a może miałabyś czas nas podszkolić? Bo ja do wawy mogłabym dojechać...

Ale ja już z nie w Wawie tylko w Łodzi, ja też tak mam,że jak sama rzucam jest ok, w miarę, a jak z psem to czasem skręci, czasem za nisko itp, to jest stres i nie doszlifowanie, jak będziesz sama duuuuużo rzucać to pewności rzutu nabierzesz i się powoli zgracie. Będziue dobrze. trzymam kciuki za seminarium jakieś to na pewno Ci dużo da!

Posted

Oczywiście pomijając moje sierockie rzuty

Jeśli twoje rzuty są sierockie, to co mam powiedziec o swoich?
BARDZO FAJNIE WAM WSZYSTKO WYCHODZI! :lol:

Posted

Pancia sierota... nie narzekaj, bo mój nie łapie z powodu moich rzutów, a jak rzuciłam odpowiednio to nawet przyniósł... :shake:

Więc u Was jeszcze nie tak źle