Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Russellka napisał(a):

dobrze dobrze :eviltong: Zostawmy już te stopy w spokoju :lol: A jaki sięma Grami?

masz coś do... stopów? :evil_lol:
Grami się ma dobrez, jak zwykle :diabloti: mało łobuzował, porwał tylko opakowanie od chusteczek:loveu::evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wyobraź sobie, że stopy, to niezwykle przydatna część ciała :lol::evil_lol:
Aaa no to faktycznie mało :diabloti: Moja Koda jakiś czas temu dorwała płyty mojej mamy które przyszły pocztą, bo jakiś na prawde inteligenty listonosz widząc psy zostawił paczkę w ogrodzeniu (robi tak ZAWSZE:shake:). Pieski uradowane, pogryzły 4 płyty (na szczęście reszta ocalała) z czego jedna pyła w wieeelu kawałkach :evil_lol: Wychodzę na dwór i wołam "Kooooda!" Kodzia biegnie do mnie i ma w pysiu pokrowiec który niesie za uchwyt :D Wyglądało to komicznie, ale jednak to właśnie nasza Poczta Polska :shake: Na szczęście nic nie połknęły i jest wszystko ok :roll::lol:

Posted

Hmmm nie ma wszystkich kawałków i nasz sprzęt nie jest na tyle inteligentny żeby poczytać sobie taką fajną posklejaną płytkę :evil_lol: Aaa Tinka - masz śliczny banerek, a ty Ewa śliczniuchowy Avtarek :loveu:

Posted

Russellka napisał(a):
Hmmm nie ma wszystkich kawałków i nasz sprzęt nie jest na tyle inteligentny żeby poczytać sobie taką fajną posklejaną płytkę :evil_lol: Aaa Tinka - masz śliczny banerek, a ty Ewa śliczniuchowy Avtarek :loveu:

kupić nowy znaczy:diabloti:

mogę ci zrobić baner, chcesz?:cool3:

Posted

Russellka napisał(a):
Dziękujemy! :loveu:
Zagoniłam tatke i robiliśmy razem :cool: No więc tak, zrobiłam najpierw deskę - poprzybijałam krótkie listewki. później tata pomagał mi zrobić przymocowanie i stojaczek. Wzieliśmy metalową, grubą, krótką rurkę i przymocowaliśmy gwoździkami do deski, metalem z blachodachówki :lol: Później znaleźliśmy mocny drążek do położenia na stojak, tak żeby łatwo było huśtawkę rozebrać, ale żeby Koda na huśtawce nie spadła :razz: Hmmm stojaczek to tak jak widać, ale było dosyć ciężko wbijać gwoździe bo praktycznie każdy trzeba było zaginać ostrym dziubkiem w drewno, żeby sie nam Koducha nie pokaleczyła :D Widziałam że deseczka była trochę śliska, więc w grę weszły farby olejne i żwir. Deseczka została pomalowana i posypana żwirem, dla większej chropowatości. I zrobiła się trochę jak papier ścierny, czyli ciężko się na niej pośliznąć :evil_lol: No, a stojaczek zwyczajnie malowany żółtą farbką dla ładnej prezentacji :D

A ile kg utrzymuje huśtawka ? Kurde mam ochotę zrobić taką tylko nie wiem jak się do tego zabrać. A fundusze odkładam ta tunel z trixie, tylko że mam trochę dech które może by się nadały.

Posted

palma napisał(a):
A ile kg utrzymuje huśtawka ? Kurde mam ochotę zrobić taką tylko nie wiem jak się do tego zabrać. A fundusze odkładam ta tunel z trixie, tylko że mam trochę dech które może by się nadały.

Myślę że pewnie jakieś 18kg ale gdyby w stojaku przybić więcej tych wspomagających listewek to i więcej by utrzymała :razz:

Rottie napisał(a):
Hej Russ :) Wpadnij do Jamala i obejrzyj nowe fotki.

Oczywiście wpadniemy :loveu:

jamnicze napisał(a):
tralalala :)- :) :)

:lol::cool3:

Jutro wstawie jakieś nowe fotencje o ile znajde aparat bo gdzieś zapodziałam :mad:

Posted

Jest piękny!!!!!! :-o :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale proooosze popraw troszkę tą główkę bo wygląda jakby cuś ją przycięło :evil_lol: Ale tak to jest PRZECUDOWNIE :loveu:

Posted

Aaaale piękne! :-o Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki! :loveu::loveu: :loveu:
To teraz mi powiedz jak wstawić to w podpis żeby działało :evil_lol: Tylko wiesz tak dokładnie jak dla głupka :cool3:

Posted

[quote name='Russellka']Aaaale piękne! :-o Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki! :loveu::loveu: :loveu:
To teraz mi powiedz jak wstawić to w podpis żeby działało :evil_lol: Tylko wiesz tak dokładnie jak dla głupka :cool3:
:oops:
1.otwierasz edycję podpisu(kasujesz wszystko co w nim jest : P)
2.kopiujesz adres obrazka( http://img169.imageshack.us/img169/295/trawaqt0.png )
3.Naciskasz na tym pasku u góry co można pogrubić, zmniejszyć napis obrazeczek z jakąś górą i niby słońcem
4.wklejasz w te miejsce adres obrazka, naciskasz ok
5.kopiujesz adres galerii( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101894 )
6.zaznaczasz banner który już się pokazał w polu edycji
7.naciskasz na globusik z taką ósemką na pasku edycji
8.wklejasz w te wolne miejsce adres galerii
9. ZAPISUJESZ:diabloti: i gotowe : P
[quote name='eria']ale cudny banerek :loveu:
tylko ciii:diabloti: