Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Russellka napisał(a): dobrze dobrze :eviltong: Zostawmy już te stopy w spokoju :lol: A jaki sięma Grami? masz coś do... stopów? :evil_lol: Grami się ma dobrez, jak zwykle :diabloti: mało łobuzował, porwał tylko opakowanie od chusteczek:loveu::evil_lol: Quote
Russellka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 A wyobraź sobie, że stopy, to niezwykle przydatna część ciała :lol::evil_lol: Aaa no to faktycznie mało :diabloti: Moja Koda jakiś czas temu dorwała płyty mojej mamy które przyszły pocztą, bo jakiś na prawde inteligenty listonosz widząc psy zostawił paczkę w ogrodzeniu (robi tak ZAWSZE:shake:). Pieski uradowane, pogryzły 4 płyty (na szczęście reszta ocalała) z czego jedna pyła w wieeelu kawałkach :evil_lol: Wychodzę na dwór i wołam "Kooooda!" Kodzia biegnie do mnie i ma w pysiu pokrowiec który niesie za uchwyt :D Wyglądało to komicznie, ale jednak to właśnie nasza Poczta Polska :shake: Na szczęście nic nie połknęły i jest wszystko ok :roll::lol: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mój Grami kiedyś dorwał się do nówki sztuki buta za 300zł, nie noszone:razz: zjadł z nich tylko aplikację z kwiatków którą za darmo naprawili:evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 No to miałaś fuksa :diabloti: Nasze płyty są jeszcze rozwalone :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Russellka napisał(a):No to miałaś fuksa :diabloti: Nasze płyty są jeszcze rozwalone :diabloti: zamierzacie posklejać? : P Quote
ewka i haker Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 chyba nic nie bedzzie z tego sklejania heheh:D Quote
Russellka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Hmmm nie ma wszystkich kawałków i nasz sprzęt nie jest na tyle inteligentny żeby poczytać sobie taką fajną posklejaną płytkę :evil_lol: Aaa Tinka - masz śliczny banerek, a ty Ewa śliczniuchowy Avtarek :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Russellka napisał(a):Hmmm nie ma wszystkich kawałków i nasz sprzęt nie jest na tyle inteligentny żeby poczytać sobie taką fajną posklejaną płytkę :evil_lol: Aaa Tinka - masz śliczny banerek, a ty Ewa śliczniuchowy Avtarek :loveu: kupić nowy znaczy:diabloti: mogę ci zrobić baner, chcesz?:cool3: Quote
Russellka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Taaaaaak! :loveu::loveu::loveu: Wybierz zdjęcia sama :loveu: Łiii ale sie ciesze :razz: Quote
BooBC Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Russellka napisał(a):Dziękujemy! :loveu: Zagoniłam tatke i robiliśmy razem :cool: No więc tak, zrobiłam najpierw deskę - poprzybijałam krótkie listewki. później tata pomagał mi zrobić przymocowanie i stojaczek. Wzieliśmy metalową, grubą, krótką rurkę i przymocowaliśmy gwoździkami do deski, metalem z blachodachówki :lol: Później znaleźliśmy mocny drążek do położenia na stojak, tak żeby łatwo było huśtawkę rozebrać, ale żeby Koda na huśtawce nie spadła :razz: Hmmm stojaczek to tak jak widać, ale było dosyć ciężko wbijać gwoździe bo praktycznie każdy trzeba było zaginać ostrym dziubkiem w drewno, żeby sie nam Koducha nie pokaleczyła :D Widziałam że deseczka była trochę śliska, więc w grę weszły farby olejne i żwir. Deseczka została pomalowana i posypana żwirem, dla większej chropowatości. I zrobiła się trochę jak papier ścierny, czyli ciężko się na niej pośliznąć :evil_lol: No, a stojaczek zwyczajnie malowany żółtą farbką dla ładnej prezentacji :D A ile kg utrzymuje huśtawka ? Kurde mam ochotę zrobić taką tylko nie wiem jak się do tego zabrać. A fundusze odkładam ta tunel z trixie, tylko że mam trochę dech które może by się nadały. Quote
Rottie Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hej Russ :) Wpadnij do Jamala i obejrzyj nowe fotki. Quote
Russellka Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 palma napisał(a):A ile kg utrzymuje huśtawka ? Kurde mam ochotę zrobić taką tylko nie wiem jak się do tego zabrać. A fundusze odkładam ta tunel z trixie, tylko że mam trochę dech które może by się nadały. Myślę że pewnie jakieś 18kg ale gdyby w stojaku przybić więcej tych wspomagających listewek to i więcej by utrzymała :razz: Rottie napisał(a):Hej Russ :) Wpadnij do Jamala i obejrzyj nowe fotki. Oczywiście wpadniemy :loveu: jamnicze napisał(a):tralalala :)- :) :) :lol::cool3: Jutro wstawie jakieś nowe fotencje o ile znajde aparat bo gdzieś zapodziałam :mad: Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jutro wstawie jakieś nowe fotencje o ile znajde aparat bo gdzieś zapodziałam W takim razie oby się znalazł. Quote
Illusion Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Russellka napisał(a): Jutro wstawie jakieś nowe fotencje o ile znajde aparat bo gdzieś zapodziałam :mad: Znowu? :shake: Quote
Unbelievable Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mam nadzieję, że się spodoba;) nie pasuje mi ta głowa z prawej, ale była robiona na początku i już nie mam siły zmieniać:cool1: Quote
Russellka Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Jest piękny!!!!!! :-o :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale proooosze popraw troszkę tą główkę bo wygląda jakby cuś ją przycięło :evil_lol: Ale tak to jest PRZECUDOWNIE :loveu: Quote
Karolajna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Witamy w galerii Siostrzyczki Toluchy! Toż to identyczne psinki! Bliźniaczki! Pozdrowienia od Toluchy dla siostry :-D Quote
Russellka Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 A dziękujemy! :loveu: I Moluszka też pozdrawia :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://img169.imageshack.us/img169/295/trawaqt0.png zmieniłam, ma nadzieję że na lepsze ;) Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Aaaale piękne! :-o Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki! :loveu::loveu: :loveu: To teraz mi powiedz jak wstawić to w podpis żeby działało :evil_lol: Tylko wiesz tak dokładnie jak dla głupka :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Russellka']Aaaale piękne! :-o Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki! :loveu::loveu: :loveu: To teraz mi powiedz jak wstawić to w podpis żeby działało :evil_lol: Tylko wiesz tak dokładnie jak dla głupka :cool3: :oops: 1.otwierasz edycję podpisu(kasujesz wszystko co w nim jest : P) 2.kopiujesz adres obrazka( http://img169.imageshack.us/img169/295/trawaqt0.png ) 3.Naciskasz na tym pasku u góry co można pogrubić, zmniejszyć napis obrazeczek z jakąś górą i niby słońcem 4.wklejasz w te miejsce adres obrazka, naciskasz ok 5.kopiujesz adres galerii( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101894 ) 6.zaznaczasz banner który już się pokazał w polu edycji 7.naciskasz na globusik z taką ósemką na pasku edycji 8.wklejasz w te wolne miejsce adres galerii 9. ZAPISUJESZ:diabloti: i gotowe : P [quote name='eria']ale cudny banerek :loveu: tylko ciii:diabloti: Quote
Recommended Posts