Russellka Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Śliczna Koda!:loveu: Pzdr. Dziękujemy! :loveu: [quote name='Malina.']Wcale nie wygląda na łobuza :eviltong:. No jak nie? :D A ten błysk w oku? :razz: Koda wpada na różne durne pomysły, jak na przykład: wziąść umazany farbą elewacyjną kawałek materiału (?) uświnić sobie na żółto jęzor i bawić się tym kawałkiem uświnionego materiału z Molką :diabloti: Albo pakuje się do wszystkich sklepów :evil_lol: Albo postanawia, że ze szczeniakami zadawać się nie będzie, bo takie to to nachalne i tylko by w kółko łaziło za nią :lol: Lub jak nie podobało jej się stare łóżeczko to je rozpruła doszczętnie :diabloti: Można tak dłuuuugo wymieniać :cool: [quote name='Acctiually']Bo ona tylko tak wygląda na aniołka a tak to łobuz że hoho:D Uśmiechnięty pysio:loveu: Nic dodać, nic ująć :evil_lol::loveu: Quote
Illusion Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Russellka napisał(a):No jak nie? :D A ten błysk w oku? :razz: Koda wpada na różne durne pomysły, jak na przykład: wziąść umazany farbą elewacyjną kawałek materiału (?) uświnić sobie na żółto jęzor i bawić się tym kawałkiem uświnionego materiału z Molką :diabloti: Albo pakuje się do wszystkich sklepów :evil_lol: Albo postanawia, że ze szczeniakami zadawać się nie będzie, bo takie to to nachalne i tylko by w kółko łaziło za nią :lol: Lub jak nie podobało jej się stare łóżeczko to je rozpruła doszczętnie :diabloti: Można tak dłuuuugo wymieniać :cool: Chyba, że tak :eviltong:. Quote
infers Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Widze, że idziesz na jakość, a nie na ilość:evil_lol:. Quote
Russellka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 AngelsDream napisał(a):Jedno, ale urocze. :D Taaak, pełne uroczego pieska :loveu: infers1995 napisał(a):Widze, że idziesz na jakość, a nie na ilość:evil_lol:. Jakość też jest beznadziejna :diabloti: Waxy napisał(a):Słodki łobuziak :evil_lol: :loveu: Dziękuję! :loveu: Quote
M&T Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/8572/kodziuniamr1.jpg śliczny uśmiech :loveu: Quote
majka&leon Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Trafiłam przez przypadek i nie mogę przestać się zachwycać! Cudna ta Koda! Tym bardziej, że trochę podobna do mojego foksterierowatego, te same pozy, żywiołowość itd. Pozdrawiamy serdecznie:lol: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='M&T']http://img229.imageshack.us/img229/8572/kodziuniamr1.jpg śliczny uśmiech :loveu: Dziękiii :loveu::loveu::loveu: [quote name='majka&leon']Trafiłam przez przypadek i nie mogę przestać się zachwycać! Cudna ta Koda! Tym bardziej, że trochę podobna do mojego foksterierowatego, te same pozy, żywiołowość itd. Pozdrawiamy serdecznie:lol: Witamy bardzo serdecznie! :loveu: A czy mogę prosić o zdjęcia foksika? :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 przyszłam namieszać Wam w galerii, coby za grzecznie nie było :diabloti: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):przyszłam namieszać Wam w galerii, coby za grzecznie nie było :diabloti: Miło nam :evil_lol: Wróciłaaaaś! :multi: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Kurczę wchodzę tu po raz pierwszy i co ? Fot nie ma :mad: Musiałam sie aż do 46 bodajże strony cofać, żeby coś zobaczyć:roll::diabloti: Quote
infers Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Russellka napisał(a):Miło nam :evil_lol: Wróciłaaaaś! :multi: mów za siebie:diabloti::diabloti: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Kurczę wchodzę tu po raz pierwszy i co ? Fot nie ma :mad: Musiałam sie aż do 46 bodajże strony cofać, żeby coś zobaczyć:roll::diabloti: Ojś bo tak wyszło :oops: Ale się poprawię :eviltong: A tak na marginesie to jedna fota była wcześniej :cool3: infers1995 napisał(a):mów za siebie:diabloti::diabloti: Nie kochasz swojej siostry? :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Russellka napisał(a):Ojś bo tak wyszło :oops: Ale się poprawię :eviltong: A tak na marginesie to jedna fota była wcześniej :cool3: Myślisz, że ja się jedna fotą zadowolę :mad::diabloti: Noo liczę na szybka poprawę :cool3::eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Russellka napisał(a):Miło nam :evil_lol: Wróciłaaaaś! :multi: ano:multi::diabloti: Quote
infers Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Russellka napisał(a): Nie kochasz swojej siostry? :evil_lol: Kocham?!:mdleje: Ja ją ubóstwiam:loveu::evil_lol::diabloti:. Quote
Russellka Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 To czekajcie cierpliwie bo macie tutaj totalnego lenia :diabloti: Ale muszę się pochwalić :loveu: Byłyśmy w parku i rzucałyśmy frisbee. Kodzia prześlicznie łapała chociaż był spory ruch :loveu: Jestem z zioma dumna :loveu: Quote
majka&leon Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A czy mogę prosić o zdjęcia foksika?Pewnie, oto nasz urwis: Ups... i nic nie ma:-( chyba coś zrobiłam źle... Quote
Russellka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='M&T']A ćwiczycie frisbee? :):) Pewnie :loveu: I agility :loveu:My jeszteśmy sportowczynie :evil_lol: [quote name='majka&leon']Pewnie, oto nasz urwis: Ups... i nic nie ma:-( chyba coś zrobiłam źle... Najpierw wejdź na imageshack.us ;) Potem kliknij na przycisk (szary) "przeglądaj" i wybierz obrazek. Potem kliknij 'host it' i gotowe :razz: Link w w drugiej 'kolumnie', ten pierwszy :cool3: Quote
Russellka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Dominika1987']A gdzie są zdjęcia Kodziaka:>? Witamy się :loveu: Wy tu pierwszy raz chyba? :razz: Mam tak wyczekiwane przez wszystkich zdjęcia :evil_lol: To my i coś w rodzaju frisbowania, bardziej nakręcanie niż co innego :lol: Zabawka! :-o:lol: Oddawaj! To moje! :diabloti: Koduszka :loveu: I w trakcie robienia komendy "slalom" :loveu: Quote
Russellka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Uchachana morda :loveu: Prawie IPO :diabloti: Mój patoooor! :evil_lol: Kawałek komendy poproś :lol: Kodzianka i zabaweczka :cool3: Quote
Recommended Posts