Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='eria']ale cudny banerek :loveu: Daaaank! :lol: A czemu ciii? :mad::evil_lol: I uwaga! uwaga! :razz: Dzisiaj robiłam porządek w pokoju (:diabloti:) i znalazłam aparat :cool3: Mam nasze ogrodowe foteczki :loveu: Przedstawiam Małą Córeczkę Słońca - Kodzika :loveu: Łapka za łapką a będzie kilometr :razz: Co tam sie znowu dzieje? Nie rób mi tego zdjęcia no.. A ja jestem kwiatkowaaa :loveu: Portrecik Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 No rzuć! no rzuć! no rzuć! :evil_lol: Dawaaaaj! :diabloti: W promieniach słońca :loveu: Zabaaaawka! Jej uśmiech jest rozbrajające nie? :cool: Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ty rzuć, a ja złapię! :loveu: Widzisz? Już niosę! Moooja kochana zabaweczkaaa :razz: Prawda, że ma coś z konia? :cool3: Nie prawda :evil_lol: Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Kwiatki :p W najprzyjemniejszej częście ogrodu :loveu: Ahh! to powietrze! :loveu: Widoczek z lotu ptaka :lol: Dzień dobry :loveu: Quote
Rottie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wreszcie nowe fotki :) Super banner. http://img291.imageshack.us/img291/7793/17wq1.jpg Paszcza smoka :lol: Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dziękujemy! :loveu: A za banerek jesteśmy wdzięczni nikomu innemu jak Tince :evil_lol: Jeszcze raz dzięki! :Rose::buzi::loveu: Quote
Illusion Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://img119.imageshack.us/img119/2715/14ed3.jpg Koda lewituje :crazyeye::evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Russellka']Dziękujemy! :loveu: A za banerek jesteśmy wdzięczni nikomu innemu jak Tince :evil_lol: Jeszcze raz dzięki! :Rose::buzi::loveu: o, nawet kwiaty dostałam:cool3: :oops: a cii żeby się nie zlecieli i nie chcieli inni, bo pokazałam rysunek swój w pewnej galerii i mam ze 4 zamówienia:cool1: Quote
AngelsDream Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://img515.imageshack.us/img515/5888/97714930bb1.jpg Tylko się zakochać. :) Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Malina.']http://img119.imageshack.us/img119/2715/14ed3.jpg Koda lewituje :crazyeye::evil_lol:. Pewnie! :razz: A od zadku zaczynając :diabloti: [quote name='Tinka:)']o, nawet kwiaty dostałam:cool3: :oops: a cii żeby się nie zlecieli i nie chcieli inni, bo pokazałam rysunek swój w pewnej galerii i mam ze 4 zamówienia:cool1: Aaaa.. Taka zamiana... :cool3: Pokazuj obrazek! :diabloti: [quote name='AngelsDream']Tylko się zakochać. :) Nic dodać, nic ująć :loveu::loveu::loveu: Quote
Rottie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tinka:) napisał(a):a cii żeby się nie zlecieli i nie chcieli inni, bo pokazałam rysunek swój w pewnej galerii i mam ze 4 zamówienia:cool1: A ja już chciałam poprosić :lol: Quote
Unbelievable Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Russellka napisał(a): Aaaa.. Taka zamiana... :cool3: Pokazuj obrazek! :diabloti: he:cool1::evil_lol: nie : P Rottie napisał(a):A ja już chciałam poprosić :lol: nie ma! : P Quote
Russellka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Tinka:) napisał(a):he:cool1::evil_lol: nie : P Czemu? :razz: Przecież już mi zrobiłaś zamówienie :cool3::loveu: To masz gadulca mego na PM i pokazuj, o! :evil_lol: Quote
grrrond Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Koducha prześliczna, miodzio! :loveu: wyjeżdżam, a jak wrócę ma być mnóstwo nowych zdjęć ;) do zobaczenia! Quote
Boness. Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Koda! Pamiętam ją! :p Cudowna jest! :loveu: Pozdrowienia od Boni! Quote
Russellka Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 grrrond napisał(a):Koducha prześliczna, miodzio! :loveu: wyjeżdżam, a jak wrócę ma być mnóstwo nowych zdjęć ;) do zobaczenia! Do zobaczenia! :loveu: Boness. napisał(a):Koda! Pamiętam ją! :p Cudowna jest! :loveu: Pozdrowienia od Boni! A my jakoś nie kojarzymy... :hmmmm::razz: Można prosić o przypomnienie? :lol: Quote
aleb Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Witam po raz pierwszy :multi: Koda jest śliczna :loveu: Quote
Russellka Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 aleb napisał(a):Witam po raz pierwszy :multi: Koda jest śliczna :loveu: Witamy się! :multi::loveu: Mam nadzieję, że też nie ostatni :cool3: Quote
Karolajna Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Russellko, ja z chęcią bym zobaczyła Moli... Czemu przez ostatnie 3-4 strony jej nie ma? Żądam zdjęć Moli :mad: :evil_lol: Quote
Russellka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 To teraz trochę czarnej ;-): Wspólna zabawa :loveu:: I na koniec najlepsze :lol: Genialna poza Kody :evil_lol: Dosyć długo tak siedziała :D Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 sierooota : P szorstkie to na takie puchate wyglądają:loveu: Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 O nowe śliczne fotki:loveu::loveu::multi::multi: Koda z koleżanką super a portrecik sierotki:lol::loveu::evil_lol: Quote
Russellka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 :evil_lol: Żadna z niej sierota! :eviltong: Tylko tak jej sie śmiesznie usiadło :bigcool: Quote
Recommended Posts