Panca Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Chrupek prosze o pilny kontakt !!!!!napisalam wlasnie pw i czekam Quote
Irkowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Zuzanna podala date przyjazdu , wtedy wlasnie napisalam smsa z blagalna prosba o przetrzymanie Tosi do 25-tego . Quote
Tigraa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Chrupek napisał(a):Zuzanna podala date przyjazdu , wtedy wlasnie napisalam smsa z blagalna prosba o przetrzymanie Tosi do 25-tego . Chrrrrrrrrrrrrupek :mad::mad::mad: nie można się z Tobą dziś dogadać. Kto to jest Zuzanna? Czy ten w Bydgoszczy to nowy domek? Bo przecież była propozycja ds koło Bielska Białej... I po co szukasz tymczasu dla Tośki do 25 stycznia, skoro pani może ją do tego czasu przetrzymać u siebie? Quote
Irkowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 No i co z sunią? Czy już coś wiadomo? Rozmawiałam dzis w pracy z opiekunką Tosi i sytuacja jest podbramkowa. Pani chce,żeby sunię natychmiast zabierać. auraa o ktorej rozmawialas z ta Pania...? smsa z wiaodmoscia ze Tosia moze zostac do 25-tego otrzymalam ok.16:00 rano zapytam raz jeszcze.... Quote
Irkowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Aniu - ze mna nigdy nie mozna sie dogadac..:lol: pomylka , chodzilo mi wlasnie o Zuzanne z Bielska Białej . . . (moja glowa robi mi rozne niespodzianki ) heheheh...myli miasta , plec i wogole :evil_lol: I po co szukasz tymczasu dla Tośki do 25 stycznia, skoro pani może ją do tego czasu przetrzymać u siebie? __________________ Tygrysiczko - szukam tymczasu bo wiem ze p.Marysia nie chce Tosi , stresuje mnie to ze ona przebywa gdzies gdzie jest niechciana! zapewne za 2 dni dostane smsa czy nie da sie jakos tego przyspieszyc....zaczynam sie bac wlasnego telefonu Quote
Tigraa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Chrupciu, czy Ty może yyyy nooo... piłaś coś dzisiaj? Czy zakochana może jesteś? To mail wklejony przez Ciebie kilka dni temu Witam serdecznie Pani adres e-mail mam z forum Dogomania. Czy w sprawie Tosi coś się zmieniło? Czy ktoś moze dać jej domek? Psinka bardzo nam się spodobała, ale nie wiem czy jest Pani skłonna oddać ją tak daleko. Mieszkamy w Jasienicy k. Bielska-Białej. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Więc gdzie Tośka w końcu jedzie? Do Bielska Białej czy do Bydgoszczy? Quote
Irkowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Jasienica k. Bielska-Białej. Chrupciu, czy Ty może yyyy nooo... piłaś coś dzisiaj? Czy zakochana może jesteś? ech..Tygrysiczko ;) sie dzieje ;) problem polega na tym ze nie wiem ktorego wybrac hi hi hi hi hi hi ;) Quote
Tigraa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Chrupek, zakręcona jesteś na maksa. Tak myślałam, że chodzi o Bielsko-Białą. Jeśli tymczas znalazł by się w warszawie to ma on sens, ale jeśli gdzieś dalej, to wieźć Tośkę tam i z powrotem, trochę bez sensu. Niech już lepiej siedzi tydzień u tej pani, wytrzymała tyle, to jeszcze parę dni może. Panca prosi, żebyś się z nią pilnie skontaktowała. Quote
auraa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja rozmawiałam przed16. Potem jej trochę opowiedziałam o sytuacji w schronisku i o tym maluchu, który do mnie niestety nie dojechał. Więc może dlatego się zgodzila. Quote
Irkowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 maluch nie moze do Ciebie przyjechac bo jest jeszcze niestety karmiony przez mame... Quote
auraa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To nie ten maluch. Tamten i jego rodzeństwo już nie żyją. Quote
Panca Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 co tu sie dzieje:crazyeye:jakies poplatenie z pomieszaniem...i na dodatek jakies szczeniaki nie zyja:placz::placz::placz:po goracej linii mam nadzieje ze sie wszytko wyjasni i Tosia jednak pojedzie na tymczas do tego pana ,nawet na tydzien...ja ja w sobote zawioze Quote
Irkowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Panca - teraz to bedzie poplatanie z pomieszaniem bo piszesz o czlowieku o ktorym wczesniej nie wspominano ... poczekaj az uzgodnie z Zuzanna i z tym czlowiekiem i dopiero napiszemy . Quote
Panca Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dobra dobra j auz nie mace...mowie ze zorganizuje kogos na sobote do pomocy zeby ja przewiezc -czekam na instrukcje.. Quote
gallegro Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ja wiem jedno... Trudniej Was ciotki rozszyfrować, niż słynną Enigmę :evil_lol: W końcu zacząłem łapać, ale sporo mnie to kosztowało wysiłku... No cóż... przyda się w przyszłości... W końcu trening czyni mistrza. Kto wie, co Wam jeszcze przyjdzie do głów :diabloti: Czekamy na aktualne info... Quote
Irkowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 no neris!!!! to jeszcze nie sprawdzilas? :mad: hahahah Dorothy zgodzila sie pomoc ... dzieki Dorothy :loveu: Quote
Dorothy Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 chetnie zrobie wizyte przedadopcyjna, tylko czemu taki balagan na watku ze nic sie ine da zrozumiec....:shake: Chrupek czekam na info co gdzie i kiedy mam sprawdzac :-) Quote
Irkowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 ano...lubimy balaganic ;) jutro zgodnie z umowa wysle informacje na maila Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Mam nadzieję, że domek okaże się odpowiednim i Tośka nie będzie musiała się więcej tułać... Quote
Panca Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 sadzac po moich rozmowach z Zuzanna na GG raczej nie ma co sie martwic o Tosie:lol: Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 To super!!! Mimo młodego wieku, sunia tak wiele już przeszła... Teraz powinno ją spotkać to, co najlepsze. Trzymam kciuki za Tośkę. Czy z jej łapką już wszystko O.K. ? Quote
Irkowa Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Tosia zostala przekazana w rece nowej rodziny Na dzien dobry elegancko "pogryzla"rece nowej Pani , poszarpala zwisajacy szalik ... kiedy zajelismy sie wypisywaniem umowy adopcyjnej Tosieńka wsadzila lepek do siatki w poszukiwaniu czegos smakowitego .... i takie tam roznosci ;) hehe generalnie byla zadowolona .. Kobietki przywiozly Tosience niebieskie szeleczki w ktorych dumnie dreptala.. w drodze do autobusu zlapala za nogawke kilka osob:evil_lol: ona jest boska!!!hahahah Nowa rodzina jest zachwycona , napewno nie beda sie z nia nudzic!!! Quote
Recommended Posts