Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chrupek napisał(a):
Zuzanna podala date przyjazdu ,
wtedy wlasnie napisalam smsa z blagalna prosba o przetrzymanie Tosi do 25-tego .

Chrrrrrrrrrrrrupek :mad::mad::mad: nie można się z Tobą dziś dogadać.

Kto to jest Zuzanna?
Czy ten w Bydgoszczy to nowy domek? Bo przecież była propozycja ds koło Bielska Białej...
I po co szukasz tymczasu dla Tośki do 25 stycznia, skoro pani może ją do tego czasu przetrzymać u siebie?

Posted

No i co z sunią? Czy już coś wiadomo? Rozmawiałam dzis w pracy z opiekunką Tosi i sytuacja jest podbramkowa. Pani chce,żeby sunię natychmiast zabierać.

auraa o ktorej rozmawialas z ta Pania...?
smsa z wiaodmoscia ze Tosia moze zostac do 25-tego otrzymalam ok.16:00
rano zapytam raz jeszcze....

Posted

Aniu - ze mna nigdy nie mozna sie dogadac..:lol:

pomylka , chodzilo mi wlasnie o Zuzanne z Bielska Białej . . . (moja glowa robi mi rozne niespodzianki )
heheheh...myli miasta , plec i wogole :evil_lol:

I po co szukasz tymczasu dla Tośki do 25 stycznia, skoro pani może ją do tego czasu przetrzymać u siebie?

Tygrysiczko - szukam tymczasu bo wiem ze p.Marysia nie chce Tosi ,
stresuje mnie to ze ona przebywa gdzies gdzie jest niechciana!
zapewne za 2 dni dostane smsa czy nie da sie jakos tego przyspieszyc....zaczynam sie bac wlasnego telefonu

Posted

Chrupciu, czy Ty może yyyy nooo... piłaś coś dzisiaj? Czy zakochana może jesteś?

To mail wklejony przez Ciebie kilka dni temu

Witam serdecznie
Pani adres e-mail mam z forum Dogomania. Czy w sprawie Tosi coś się zmieniło? Czy ktoś moze dać jej domek? Psinka bardzo nam się spodobała, ale nie wiem czy jest Pani skłonna oddać ją tak daleko. Mieszkamy w Jasienicy k. Bielska-Białej.
Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

Więc gdzie Tośka w końcu jedzie? Do Bielska Białej czy do Bydgoszczy?

Posted

Jasienica k. Bielska-Białej.

Chrupciu, czy Ty może yyyy nooo... piłaś coś dzisiaj? Czy zakochana może jesteś?

ech..Tygrysiczko ;) sie dzieje ;)
problem polega na tym ze nie wiem ktorego wybrac
hi hi hi hi hi hi ;)

Posted

Chrupek, zakręcona jesteś na maksa.

Tak myślałam, że chodzi o Bielsko-Białą.

Jeśli tymczas znalazł by się w warszawie to ma on sens, ale jeśli gdzieś dalej, to wieźć Tośkę tam i z powrotem, trochę bez sensu. Niech już lepiej siedzi tydzień u tej pani, wytrzymała tyle, to jeszcze parę dni może.

Panca prosi, żebyś się z nią pilnie skontaktowała.

Posted

Ja rozmawiałam przed16. Potem jej trochę opowiedziałam o sytuacji w schronisku i o tym maluchu, który do mnie niestety nie dojechał. Więc może dlatego się zgodzila.

Posted

co tu sie dzieje:crazyeye:jakies poplatenie z pomieszaniem...i na dodatek jakies szczeniaki nie zyja:placz::placz::placz:po goracej linii mam nadzieje ze sie wszytko wyjasni i Tosia jednak pojedzie na tymczas do tego pana ,nawet na tydzien...ja ja w sobote zawioze

Posted

Panca - teraz to bedzie poplatanie z pomieszaniem bo piszesz o czlowieku o ktorym wczesniej nie wspominano ...

poczekaj az uzgodnie z Zuzanna i z tym czlowiekiem i dopiero napiszemy .

Posted

A ja wiem jedno... Trudniej Was ciotki rozszyfrować, niż słynną Enigmę :evil_lol:
W końcu zacząłem łapać, ale sporo mnie to kosztowało wysiłku... No cóż... przyda się w przyszłości... W końcu trening czyni mistrza. Kto wie, co Wam jeszcze przyjdzie do głów :diabloti:

Czekamy na aktualne info...

Posted

To super!!! Mimo młodego wieku, sunia tak wiele już przeszła... Teraz powinno ją spotkać to, co najlepsze. Trzymam kciuki za Tośkę.

Czy z jej łapką już wszystko O.K. ?

Posted

Tosia zostala przekazana w rece nowej rodziny
Na dzien dobry elegancko "pogryzla"rece nowej Pani , poszarpala zwisajacy szalik ... kiedy zajelismy sie wypisywaniem umowy adopcyjnej Tosieńka wsadzila lepek do siatki w poszukiwaniu czegos smakowitego ....
i takie tam roznosci ;)

hehe
generalnie byla zadowolona ..
Kobietki przywiozly Tosience niebieskie szeleczki w ktorych dumnie dreptala..
w drodze do autobusu zlapala za nogawke kilka osob:evil_lol:

ona jest boska!!!hahahah

Nowa rodzina jest zachwycona , napewno nie beda sie z nia nudzic!!!