Irkowa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Tosia czuje sie dobrze jest odrobaczona sprawia ona problemy gdyż jest strasznie psotna i wchodzi na meble ona jest za wysoka do takiego mieszkania z Tosia cały czas ktoś powinien być a u nas zostaje ona sama w pustym mieszkaniu na osiem godzin zależy mi na jej dobru wiec w miarę możliwości szukam jej domu ale kiepsko idzie prosze mnie informować o wszytkim Tosieńko do gory Quote
auraa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tosiu co z twoim domkiem . Tosia prosi o zainteresowanie Quote
auraa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Chociaż ją podniosę!TOsia szukaj domu. Nikt nie dzwonił w jej sprawie? :shake: Quote
Tigraa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ogłosiłam Tośkę w necie. Po południu postaram się jeszcze. Chrupku, podałam Twój telefon, ok? Linki do ogłoszeń http://www.pineska.pl/?t=47987 http://ogloszenia.web-marketing.pl/o5671-tygrysiczka88-na-o2.pl.html Quote
Neris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 To jest niieiezrozumiałe - czasem szczeniaczki idą po pierwszym ogłoszeniu, dlaczego Tosi nikt nie chce? Quote
gallegro Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Trzeba mieć nadzieję... Aniu, dzięki za ogłoszenia. Mam nadzieję, że w końcu ktoś ją wypatrzy... Quote
Tigraa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 jeszcze jedno ogłoszenie Tosieńki http://http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=32623&id_kat=12 Quote
Tigraa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosia ma zostać natychmiast zabrana od pani... Błagamy o dom tymczasowy dla suni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto może pomóc????????? Quote
gallegro Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Przepraszam, ale w chwili obecnej nie jestem w stanie pomóc. Mam kolejną tymczasowiczkę. Czyżby nikt z dogomaniaków nie był w stanie dać DT tej miłej suni??? :shake: Quote
Irkowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 naprawde jest masakra-nie mam zadnego miejsca , ZADNEGO! Boje sie ze zdarzy sie to najgorsze ze Tosia pojedzie do schroniska ... :shake: dogomaniacy - Tosia szuka DT (oddam kase za jedzenie) prosze Was pomozcie! Quote
Irkowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 dostalam e-maila ... [FONT=Arial]Witam serdecznie[/FONT] [FONT=Arial]Pani adres e-mail mam z forum Dogomania. Czy w sprawie Tosi coś się zmieniło? Czy ktoś moze dać jej domek? Psinka bardzo nam się spodobała, ale nie wiem czy jest Pani skłonna oddać ją tak daleko. Mieszkamy w Jasienicy k. Bielska-Białej.[/FONT] [FONT=Arial]Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
gallegro Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wygląda to niezle. Zainteresowany/a wie co to dogo ;) Gdyby tak udało się wcześniej sprawdzić domek... Myslę, że transport udałoby się zorganizować. W każdym razie na tę chwilę nie mamy lepszej propozycji. Sukces często rodzi się w bólach... mam nadzieję, że w przypadku Tośki właśnie tak będzie ;) Quote
Neris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 koło B-Białej mieszka chyba Dorothy, moze ona by zrobiła kontrolę? Quote
Panca Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 no no no! czyzby Tosia w koncu mogla gdzies zamieszkac na stale???trzymam kciuki Quote
Tigraa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tak, tam mieszka Dorothy, napiszcie do niej prośbę o sprawdzenie domku. Wydaje mi się, że to dobra propozycja. W najgorszym razie można by domek potraktować jako tymczas. Chrupku działaj, nie strać tego kontaktu, trzymam kciuki. Nasza Tośka musi mieć wreszcie domek. Quote
auraa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No i co z sunią? Czy już coś wiadomo? Rozmawiałam dzis w pracy z opiekunką Tosi i sytuacja jest podbramkowa. Pani chce,żeby sunię natychmiast zabierać. Quote
gallegro Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 auraa napisał(a):...Pani chce,żeby sunię natychmiast zabierać. Jeśli tak, to może osobiście zawiezie Tośkę do nowego domu... :roll: Quote
gallegro Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Chrupek napisał(a):...Zuzanna moze przyjechac dopiero 25 - tego stycznia. wyslalam dzisiaj smsa do Pani opiekujacej sie Tosia z zapytaniem czy moze zostac do 25-tego odpowiedz brzmiala :tak ,ale tylko do 25-tego... Chrupek, przeczytaj to co sama napisałaś i...przetłumacz nam na zrozumiały język... Po pierwsze, skoro pani może zatrzymać sunię do 25, a odbiór właśnie wtedy miałby nastąpić, to... w czym problem :roll: Po drugie... o co chodzi z tą Bydgoszczą??? Czyżby nowy domek??? DT czy DS??? Kto to jest Zuzanna??? Sporo pytań, ale nie łapię się w aktualnej sytuacji... Quote
Recommended Posts