Panca Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 do mnie poki co nikt:shake:ale ni etrace nadziei - moze ona jeszcze poczty nie sprawdzila? Quote
auraa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 nie mam siły przeglądać całego wątku. Ona ma dużo ogloszeń? Quote
gallegro Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ma Allegro, a o innych nic mi nie wiadomo. Oprócz tego sporo anonsów rozsyłanych drogą mailową (tzw. mail przechodni). Niestety, jak na razie obie metody nieskuteczne :shake: Quote
auraa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 podnoszę malucha. Ona codziennie sika w domu. Nie wytrzymuje tylu godzin:shake:. I tu jest jeden z głównych problemów. Domek na cito!!!!!!! Quote
Neris Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jakoś nie masz powodzenia, dziewczynko... Quote
wanda szostek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='auraa']podnoszę malucha. Ona codziennie sika w domu. Nie wytrzymuje tylu godzin:shake:. I tu jest jeden z głównych problemów. Domek na cito!!!!!!![/quote] Każdy kto miał do czynienia ze szczeniaczkami, to wie, że one sikają. Trzeba je dopiero uczyć czystości i często wyprowadzać na dwór. Quote
auraa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ale jak jak nikogo przez 8 godz. nie ma:shake: Quote
Irkowa Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Szukam malej innego domu tymczasowego. wiem ze Pani ktora sie nia opiekuje jest wpieniona... Quote
wanda szostek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='auraa']ale jak jak nikogo przez 8 godz. nie ma:shake:[/quote] Wydaje mi się, że kiedyś widziałam na Allegro jakiś feromon do nauki sikania w kuwecie. Quote
auraa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Oni nie będą się w to bawić :shake:. Chyba zbyt pochopnie zdecydowali się na Tosię.To jest duże, małe dziecko. Kałuże też są duze Quote
Irkowa Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 szukamy tymczasu , Tosia nie moze tak dlugo zostac. Pani prosi o szukanie nowego DT Quote
Tigraa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 przepraszam, ale nie wytrzymam. Czy ta Pani jest dorosła? Czy dorosła osoba nie wiedziała o tym, że szczeniak siusia w domu??? Czy nie wiedziała, że nie będzie jej przez 8 godzin w domu i Tosia będzie zostawała sama??? No ludzie, przecież nie można wymagać od szczeniaka, żeby grzecznie czekała z siusianiem, aż pani wróci do domu i przez te 8 godzin czytała sobie gazetę lub oglądała telewizję. Chrupek, zmień tytuł wątku, że na cito poszukiwany tymczas. Quote
gallegro Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 W pełni utożsamiam się z opinią Ani w tej sprawie. O mały włos, nie zatwierdziłem swojego wcześniejszego wpisu... całe szczęście... był mało fajny... Nie chcę się denerwować, dlatego napiszę tylko, że... szukamy ODPOWIEDZIALNEGO domu tymczasowego dla Tośki. Boshe... tak bardzo mi jej żal... :shake: Quote
auraa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 nie chce tego komentować. Byłam zdziwiona, że wzięła szczeniaka, Wcześniej mówiła, ze szczeniaka nie tylko dorosłego psa. Tu nie chodzi tylko o siusianie ale o spacery po szafkach, parapetach. Pozrzucane przedmioty, kwiaty, powyjadane produkty itp. Kuchnię ma bez drzwi i jest to małe mieszkanie.Jest to miła osoba , twardo stąpająca po ziemi ale chyba nie spodziewała się takich problemów. Quote
gallegro Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 auraa napisał(a):...Tu nie chodzi tylko o siusianie ale o spacery po szafkach, parapetach. Pozrzucane przedmioty, kwiaty, powyjadane produkty itp... Faktem jest, że u mnie Tośka zostawała w pomieszczeniu, gdzie było mało rzeczy do "zabawy". Jeśli zaś chodzi o sikanie, na ten temat najwięcej mógłby powiedzieć mój komp, który do dziś ma dziurę w miejscu, gdzie zwykła bywać klawiatura ;-) Patrząc na to z drugiej strony... przecież nie mieliśmy alternatywy. Przepraszam, mieliśmy... oddać Tośkę do schronu :shake: Quote
auraa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 tak, więc teraz nie róbmy sabatu czarownic. Mała musi szybko znaleźć nowego opiekuna Quote
Irkowa Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Tosia do gory!!!!!!! szukamy DT!!! Quote
Irkowa Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 ma odnawiane allegro i klilka drobnych . mam kilkanascie psow pod opieka wiec robie tyle ile moge . Napewno kolejne by sie przydaly Quote
Neris Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Czy mała ma szczepienia? Przy zmianie miejsca to dość ważne... Quote
Recommended Posts