gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupek napisał(a):Rozmawialam z Esperanza - wspominala o platnym DT w Zyrardowie (chyba) jest to jednak 10-15zl / doba... Przepraszam, muszę to napisać... W moim przekonaniu, nie ma czegoś takiego jak płatny DT... to jest co najwyżej H(hotel)T, o umiarkowanej cenie... Rozumiem kiedy DT wymaga zwrotu wszelkich poniesionych kosztów (wyżywienie itd), ale ustalanie stawki z "zapasem", nosi znamiona "działalności gospodarczej". Określanie takiego przybytku domem, jest niesprawiedliwe w stosunku do prawdziwych DT... Przepraszam, ale właśnie takie zdanie mam na ten temat... Quote
Tigraa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupku, zadzwoń do joaaa, pisze w mapie dogo ze mozliwy DT tel.[SIZE=1]0607 32 99 32 Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 nie moge dzwonic-wysylam sms dzieki Ania Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 sadze ze efekty mojego przechodniego maila beda widoczne dopiero juto - wtedy to juz klops 2 tygodniowa kwarantanna i t d... :-( dostalam odpowiedz od joaaa - niestety nie moze :shake: Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeśli nie jest jeszcze za pózno, mam propozycję... Postaraj się zatrzymać sunię do jutra. Możliwe, że wezmę ją na jakiś czas do siebie i będę się modlił, żeby Twoje słynne maile przechodnie, coś wskórały... Jutro ok. 18-tej istnieje możliwość odebrania suni w okolicy dworca PKP Warszawa Wsch. Zastrzegam sobie jednak zmianę decyzji, ponieważ to nie zależy tylko ode mnie... Lubię, kiedy wszystko jest jasne do końca. Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 nie sadze zeby sie zgodzili .... niestety :-( bede probowala... Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeśli nie zawiezli jej do tej pory, to już dziś chyba nie zawiozą... Poproś, żeby wstrzymali się choć do godz. 15 - 16-tej. Wtedy to zapadnie ostateczna decyzja. Szansa, że będzie na TAK, jest duża... Najwyżej zasugeruj, że za dodatkowy dzień pobytu zapłacimy (jeśli w tym tkwi problem)... pospolite ruszenie mamy we krwi ;) Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 oni nie odwoza sami -dzwonia po SM. niestety narazie nikt nie odbiera - zapewne jest jeden lekarz i masa pacjentow-bede probowala. problem napewno nie tkwi w pieniazkach , a raczej w ograniczonej liczbie miejsca w szpitaliku (sa tylko 2 klatki ) oraz w tym ze pozostawione w klatkach psiaki straszliwie wyja.. lecznica znajduje sie na osiedlu i ludziska straszliwie sie wkurzaja i sa klopoty :shake: Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Uwaga Uwaga!!! dostalam od aury namiary na p.Marysie... Dzieki Auraaaaaa :loveu: dostalam wlasnie odpowiedz ze P.M moglaby ja zabrac do siebie odrazu po swietach-teraz nie ma takiej opcji bo wyjezdza.... co wy na to ? Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupek napisał(a):...co wy na to ? Wchodzę w to ;) Dogadaj szczegóły transportu z Anią. To właśnie ona miałaby robić za kuriera :lol: Quote
tanitka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 czyli, że co? po świetach mała jedzie do p. Marysi, a teraz co gallegro? Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Echh ciotka... na Święta sunia jedzie do mnie... prezentów nigdy za dużo :lol:. Jak będzie zbyt ciasno, to wynajmę dla siebie jakiś mały domek ;-) Nie ukrywam, że jest to możliwe tylko dlatego, że inna moja "tymczasowiczka" jest bardzo grzeczna i całkowicie zasymilowana z pozostałą hałastrą kundli. W związku z tym jeden problem odpadł... a, że ja bez problemów, na dłuższą metę, nie mogę się obejść... dalszy ciąg już znacie ;-) Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 dzieki gallegro.. narazie jestem w wilekim stresie , w lecznicy nadal nikt nie odbiera ... :shake: Quote
tanitka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ale cudnie, wesolutko chociaż będzie!:lol:.... no może te prezenty jakoś sie ścisną i dla Ciebie też będzie miejsce;) Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Przetrzymaja sunieczke do jutra! :multi::multi::multi::multi::multi: Gallegro masz u mnie wielkiego browara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:drink1: Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupek napisał(a):...Gallegro masz u mnie wielkiego browara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:drink1: Czy mogę sam wybrać? Hmm... tylko który jest największy? :roll: A może być cała sieć browarów, czy tylko jeden? No bo wiesz... teraz to potworzyli takie wielkie konsorcja :evil_lol: Muszę Ci się do czegoś przyznać... tylko pary z gęby... pamiętaj :-) Jestem nietrunkowy... czyli facet, normalny inaczej :-) A... i jeszcze jedno... jak znam życie, za chwilę pojawi się Ania, więc umówicie się online ;-) Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupek, sprawdziłem pociągi... Wyjazd ze wschodniej 17:50 lub bardziej prawdopodobny 18:45. Pociąg w kierunku Siedlec, zwykle z 4 peronu (ale czasami są zmiany). Szczegóły na PW Quote
Tigraa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupek, jeśli mogę coś podpowiedzieć, Tomek kocha słodycze :eviltong:, czyli trunkowy inaczej ;). Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):...Chrupek, jeśli mogę coś podpowiedzieć, Tomek kocha słodycze :eviltong:, czyli trunkowy inaczej ;). No i wypaplała, papla jedna :oops: ;) Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Chrupek, jeśli mogę coś podpowiedzieć, Tomek kocha słodycze :eviltong:, czyli trunkowy inaczej ;-). __________________ to tak jak Ja ;) spoko , w takim razie wiem juz wszystko ;) Kochani ze mna nie jest latwo ... kolejne klopoty Chrupek=klopoty moja cora ma ospe...mamy wizyte u lekarza - nie wiem za cholere jak mam dostarczyc sunie na dworzec Warszawa Wschodnia 17:30-18:00 moze ktos z Was moze pomoc ? plis!!!!!!!!!!!!! Sunia jest na ulicy śreniawitow od światowida Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chrupek napisał(a):...nie wiem za cholere jak mam dostarczyc sunie na dworzec Warszawa Wschodnia 17:30-18:00 moze ktos z Was moze pomoc ? plis!!!!!!!!!!!!! Sunia jest na ulicy śreniawitow od światowida Cyrkluj raczej na 18:30. Czy ktoś z warszawiaków mógłby pomóc Chrupek w dostarczeniu suni na dworzec? Może zajrzyj na Mapę Pomocy Dogo. Napisz PW i sms'y do kilku osób z tych okolic. Quote
gallegro Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Chrupek, skontaktuj się z Anią (662 283 418 ). [SIZE=2]Jeśli Ci się nie uda (Ani pada bateria w tel.), Ania będzie czekać na Ciebie o godz. 18:30 na dworcu PKP Wawa Wsch. w głównym tunelu, przy wejściu na peron 4. Jeśli ktoś z odwiedzających wątek zna numer do Chrupek, niech ją powiadomi o powyższych ustaleniach. Ja będę offline i co gorsze poza zasięgiem. W tej chwili jej tel. milczy... Quote
Irkowa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 wyslalam Ani smsa . wciaz sie zastanawiam jak ja mam to wykonac... glowa mi paruje.... matyyyyyyyyyyyldo...wciaz "cos" :shake: czy ktos moze pomoc w transporcie ?tarchomin-warszawa wschodnia? Quote
Irkowa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Pilnie potrzebny transport!!!!!!!!!!! plis!!!! Quote
Recommended Posts