Irkowa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ta okolo 3 miesieczna sunia ma niewiele czasu ... Grozi jej Paluch (ostateczny termin to niedziela wieczorem ) Czasu jest naprawde bardzo mało, Szukamy dla Malutkiej domu tymczasowego.. Mala jest bardzo ufna , zabawowa ... Tymczasowo przebywa w lecznicy na Tarchominie . BłAGAMU!!!!!! Quote
Irkowa Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 znalazla ja jakas kobieta na parkingu - kilka ulic dalej ... :shake: Quote
Irkowa Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 To bardzo wesole zywe stworzonko ... Quote
Irkowa Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 nikt nie moze pomoc? :placz:Błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 O jeju, DOM SZYBKO POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tam "Na Paluchu" jest tyle psów... że nikt jej tam nie zauważy...Cioteczki pomóżcie!!! Quote
Irkowa Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Proooooooooosze!!!!:modla: wyslalam maila przechodniego , wstawilam na allegro... jesli chcecie maila przechodniego poprosze o adres , przesle i puscicie dalej ... Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Zostalo jeszcze tylko kilka godzin :placz: Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Sam nie wiem... Może na kilka dni mógłbym ją zabrać, ale co potem :roll:. W domu mam totalne ZOO. Mam co prawda pomieszczenie gospodarcze, ale jest nieogrzewane. Sunia ma króciutką sierść, więc będzie marzła. Za każdym razem, kiedy mam tam zamknąć jakiegoś psiaka (tymczasowo), serce mi się kraje :shake:. Jeśli ktoś zagwarantuje choćby tymczas w pózniejszym okresie, mogę spróbować. Proszę, potraktujcie to jako ostateczną ostateczność... Quote
Tigraa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 gallegro napisał(a):Sam nie wiem... Może na kilka dni mógłbym ją zabrać, ale co potem :roll:. W domu mam totalne ZOO. Mam co prawda pomieszczenie gospodarcze, ale jest nieogrzewane. Sunia ma króciutką sierść, więc będzie marzła. Za każdym razem, kiedy mam tam zamknąć jakiegoś psiaka (tymczasowo), serce mi się kraje :shake:. Jeśli ktoś zagwarantuje choćby tymczas w pózniejszym okresie, mogę spróbować. Proszę, potraktujcie to jako ostateczną ostateczność... Tomku :mad:...................... piąty pies... na 20 metrach kwadratowych... Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):...piąty pies... na 20 metrach kwadratowych... Czystej wody demagogia :razz: No bo przecież droga Aniu: - żaden piąty pies, bo to... sunia... - psy są "tylko" dwa... Faktem jednak jest, że byłoby trudno... Ania doskonale zna moje możliwości, choć jak każdy szanujący się facet, miewam jakieś "zaskórniaki" ;) Reasumując... czy ma ktoś możliwość dania DT w pózniejszym terminie? Quote
Tigraa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wybroniłeś się :razz: faktycznie, psy są "tylko" dwa :evil_lol: dziewczyny, potraktujcie to jako ostateczną ostateczność. Tomkowi skończyły się już "moce przerobowe" i nadrabia miną. Quote
Panca Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 szukamy DT!!!nie mozemy jej oddac w szpony Palucha...ja tez zaczynam poszukiwania Quote
Irkowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Rozmawialam z Esperanza - wspominala o platnym DT w Zyrardowie (chyba) jest to jednak 10-15zl / doba nie wiem juz co robic... :shake: nie jestem w stanie tego oplacic ... nie ma nawet takiej opcji :shake: takich nieplanowanych psow mam okolo 2 w tygodniu . Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Może należałoby popytać tych, którzy maja psiaki w DT, a w bliskiej perspektywie, kroi się docelowa adopcja. Czasami jest tak, że ze względów logistycznych, przesuwa się termin odebrania psiaka przez nowych opiekunów. Gdyby na to konto mogli wziąć sunię, przez kilka dni przetrzymam ją u siebie. Quote
Recommended Posts