Kinia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Koło baru też może w sumie być;) Przejdziemy tak wzdłuż;) Mam nadzieję, że ścięli tam trawe... Quote
Iss Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ajj widzę, że super spacerek się Wam kroi :) powodzenia i liczę na fotorelację! Może przejdziecie keidyś przez BB? ;) Quote
apcik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dobr... bo nie kojaze tego drugiego zejscia ale jak tam bedziecie stali to na was wpadne:cool3::cool3: mozesz sie jeszce zalapac... do jutra jeszcze sporo czasu:eviltong::eviltong: ok ide ładować aparat:p mója szkapa zazwyczaj do mnie przychodzi nawet jak ma towarzystwo(czasem sie mu zdarza głuchnąć ale po kilku moich juz blagalnych wrzaskach wraca):evil_lol::evil_lol::shake: Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja ocenie sytuacje jutro, najpierw zobacze co będzie na lince, a potem pomyśle czy go puścić. Bo tamto miejsce jest jakie jest... O właśnie musze sprawdzić czy akumulator naładowany Quote
apcik Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 a wiec tak.. spacerek sie odbył:p ale że byli to 2 panowie to nie obyło sie bez kłotni.. :shake:gdy sie już 'dogadali' to każdy chodził swoja drogą.. i nici z wymęczenia psiurów:evil_lol: ale i tak dziekuję za spotkanie:cool3: i przepraszam zaa mojego agresora:oops::oops: Quote
Kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 E tam zaraz agresora... mi sie wydaje, że to dominant bardziej... My też dziękujemy za spacer i za przypomnienie mi o miejscu gdzie na sanki kiedyś chodziłam... bylismy tam dzisiaj bo to około 15 minut od domu;) Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja mogę w piątek ^_^ ale ok 15 dopiero a przez weekend to jeszcze nie jestem pewna Quote
Kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mi nawet pasuje ten piętek:razz: Ale 15? Nie dałabyś rady wcześniej? Bo niedość, że teraz sie szybko ściemnia to ja chyba będe miała trening koło 18, a chciałabym żeby mnie na nim nogi nie bolały;) Ale jak musi być 15 to trudno. A no i najważniejsze gdzie? Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No nie dam rady inaczej bo o 13.30 kończę lekcje a zanim dojdę do domu to mija pół godziny, ewentualnie o 14.30 może by mi się udało ;) Ja na spacery znam tylko to miejsce za cmentarzem no i przy kajakach więc nie wiem, w razie czego będę szukać :razz: Quote
Kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 hmmm no nie wiem, możemy sie umówić tam gdzie byłam z Asią w sobote. Bo przechodzenie przez całe miasto troche mnie przeraża... A ty dałabyś rade dojść np. do Cieślarówki? wiesz gdzie to? Albo umówimy sie gdzieś wcześniej i dojdziemy razem tam na łąke? Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 eto nie wiem, może lepiej się faktycznie gdzieś umówmy i razem na tą łąkę dojdziemy. Tylko gdzie ? Quote
Kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A którędy pójdziecie? Ja bym chciała w takim miejscu żebym nie musiała w centrum wchodzić. Czyli tak mniej wiecej okolice kościoła ewangelickiego albo od drugiej strony jakoś. No nie wiem Apcik idziesz? Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dobra koło kościoła Ewangelickiego może być, tam trafię napewno xD Quote
Kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 tak myślałam;) ale będziemy musiały iść spory kawałek zeby tam dojść... tzn. tak myśle około 20 minut więc lepiej sie wcześniej umówmy. 14.30 jak dasz rade;) I od strony schodów;) Quote
Kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 W czwartek kończe o 15 lekcje... A gim. nr 3? Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 a to może lepiej się umówić nad rolibudą tam na przeciwko jest jeszcze jakaś szkoła ( specjalka ? ). Popatrzę się jak mi autobusy jeżdżą i dam znać jutro czy uda mi się na tą 14.30 być. Ewentualnie jeszcze można rozważyć czwartek o 14 bo też by mi pasowało Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 no dobra może być gim3. ale w razie czego podaj mi swój nr. telefonu na pm :oops::D Quote
apcik Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 w piątek o 15 na cieślarówce czy tam gdzie ostatnio??? Herspri a jakiego masz psiaka(pies, suczka) musze obadac na co sie przygotowac... bo mój jest dosyć specyficzny... Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Moja to suka a budową to drobniejsza niż Marley Quote
apcik Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Herspri napisał(a):Moja to suka moze przynajmniej na nia by nie warczal ale boje sie o zaloty Marley'a i mojego do niej:roll: Herspri napisał(a):a budową to drobniejsza niż Marley o budowe to sie nie martwie bo Cezary to sie z moim kotem bawi i ejst delikatny:cool3: Quote
Herspri Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Tylko moja to taka trochę panikara jak jakiś większy pies chce się z nią w 'przepychanki' bawić, czasem pisknie chociaż nic się jej nie dzieje więc odrazu mówię żeby się tym za bardzo nie przejmować. Najwyżej na początku możesz swojego zabrać na długiej lince i zobaczymy jak się będzie cała trójka zachowywała ;) ? Quote
apcik Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jeszcze zobacze jak z tym piatkiem.. a jaka ma być pogoda??:cool1: czyli bancia?? bo nie wiem dokladnie..:oops:moze kogoś upolujemy:cool3: Quote
Recommended Posts