Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobr... bo nie kojaze tego drugiego zejscia ale jak tam bedziecie stali to na was wpadne:cool3::cool3:
mozesz sie jeszce zalapac... do jutra jeszcze sporo czasu:eviltong::eviltong:

ok ide ładować aparat:p
mója szkapa zazwyczaj do mnie przychodzi nawet jak ma towarzystwo(czasem sie mu zdarza głuchnąć ale po kilku moich juz blagalnych wrzaskach wraca):evil_lol::evil_lol::shake:

Posted

Ja ocenie sytuacje jutro, najpierw zobacze co będzie na lince, a potem pomyśle czy go puścić. Bo tamto miejsce jest jakie jest...

O właśnie musze sprawdzić czy akumulator naładowany

Posted

a wiec tak..
spacerek sie odbył:p
ale że byli to 2 panowie to nie obyło sie bez kłotni.. :shake:gdy sie już 'dogadali' to każdy chodził swoja drogą.. i nici z wymęczenia psiurów:evil_lol:
ale i tak dziekuję za spotkanie:cool3: i przepraszam zaa mojego agresora:oops::oops:

Posted

E tam zaraz agresora... mi sie wydaje, że to dominant bardziej...
My też dziękujemy za spacer i za przypomnienie mi o miejscu gdzie na sanki kiedyś chodziłam... bylismy tam dzisiaj bo to około 15 minut od domu;)

Posted

Mi nawet pasuje ten piętek:razz:
Ale 15?
Nie dałabyś rady wcześniej? Bo niedość, że teraz sie szybko ściemnia to ja chyba będe miała trening koło 18, a chciałabym żeby mnie na nim nogi nie bolały;) Ale jak musi być 15 to trudno.
A no i najważniejsze gdzie?

Posted

No nie dam rady inaczej bo o 13.30 kończę lekcje a zanim dojdę do domu to mija pół godziny, ewentualnie o 14.30 może by mi się udało ;) Ja na spacery znam tylko to miejsce za cmentarzem no i przy kajakach więc nie wiem, w razie czego będę szukać :razz:

Posted

hmmm no nie wiem, możemy sie umówić tam gdzie byłam z Asią w sobote. Bo przechodzenie przez całe miasto troche mnie przeraża...

A ty dałabyś rade dojść np. do Cieślarówki? wiesz gdzie to? Albo umówimy sie gdzieś wcześniej i dojdziemy razem tam na łąke?

Posted

A którędy pójdziecie? Ja bym chciała w takim miejscu żebym nie musiała w centrum wchodzić. Czyli tak mniej wiecej okolice kościoła ewangelickiego albo od drugiej strony jakoś. No nie wiem

Apcik idziesz?

Posted

tak myślałam;) ale będziemy musiały iść spory kawałek zeby tam dojść... tzn. tak myśle około 20 minut więc lepiej sie wcześniej umówmy. 14.30 jak dasz rade;)

I od strony schodów;)

Posted

a to może lepiej się umówić nad rolibudą tam na przeciwko jest jeszcze jakaś szkoła ( specjalka ? ). Popatrzę się jak mi autobusy jeżdżą i dam znać jutro czy uda mi się na tą 14.30 być. Ewentualnie jeszcze można rozważyć czwartek o 14 bo też by mi pasowało

Posted

w piątek o 15 na cieślarówce czy tam gdzie ostatnio???
Herspri a jakiego masz psiaka(pies, suczka) musze obadac na co sie przygotowac... bo mój jest dosyć specyficzny...

Posted

Herspri napisał(a):
Moja to suka

moze przynajmniej na nia by nie warczal ale boje sie o zaloty Marley'a i mojego do niej:roll:
Herspri napisał(a):
a budową to drobniejsza niż Marley

o budowe to sie nie martwie bo Cezary to sie z moim kotem bawi i ejst delikatny:cool3:

Posted

Tylko moja to taka trochę panikara jak jakiś większy pies chce się z nią w 'przepychanki' bawić, czasem pisknie chociaż nic się jej nie dzieje więc odrazu mówię żeby się tym za bardzo nie przejmować. Najwyżej na początku możesz swojego zabrać na długiej lince i zobaczymy jak się będzie cała trójka zachowywała ;) ?