Kinia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rozumiem, że tej koło ścieżki zdrowia:) Ja tam będe siedzieć albo spacerować. A Ela będzie? Sloneczko wyszło może się wypogodzi:) Quote
Kinia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dziękuje za spotkanie:) Było fajnie ale Marley mógłby się lepiej zachowywać ale co ja moge takie coś mi wyrosło:) mam pare zdjęć;) Zapomniałam tam piłki... Quote
Herspri Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Fajnie było mimo wszystko :cool3: Etna popłynęła pierwszy raz, zostałam ubłocona i umoczona. Marley jest genialny :D Widać że bardzo lubi inne psy aż za bardzo :D W ogóle nie wiedziałam że takie fajne miejsce mamy w Cieszynie :> będę tam zaglądała ^^ dziękujemy za uświadomienie :lol: Quote
Kinia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Wstydze się za niego... Mam nadzieje że kiedys zmądrzeje... Quote
Herspri Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 E tam, nie ma się czego wstydzić, może jak częściej będzie przebywał z innymi psami to za jakiś czas mu przejdzie to nadmierne zainteresowanie ;) Quote
Kinia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nadmierne to mało powiedziane... on świata poza nimi nie widzi. Skoro z frisbee zrezygnował to naprawde nie jest z nim dobrze;) Quote
Samturia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dziewczyny kochane, mam do was ogromną prośbę.. Byłam dzisiaj w Cieszynie z mamą, i w Czechach po lewej stronie zaraz za przejściem granicznym jest sklep zoologiczny w którym sprzedają Rogzy. Jak mniemam, będą one tańsze niż w Polsce, ale czy mogłaby któraś z Was sprawdzić, w jakiej cenie jest obroża M, smycz S i szelki L? To gdybym wiedziała w jakiej cenie są, to przy okazji mogłybyśmy sobie spacerek urządzić :) Quote
Kinia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ja bym chętnie sprawdziła ale nie wiem kiedy. Może w srode ale nie jestem pewna na 100%. Z twego co wiem to rogzy na pewno są o wiele tańsze jak wszystko:) Quote
Samturia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Super :loveu: jakby było tańsze to przyjadę kiedyś coś kupić.. bo poza tym jeszcze chciałam wejść do sportowych za trekkingami ;D Quote
Kinia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Właściwie to nic nie wiem Pani mi powiedziała, że dopiero po niedzieli będą mieć bo kupują na wystawie i żebym przyszła w tygodniu bo z pamięci ceny mi nie powie. Ale wiem, że są tańsze niż u nas... jak wszystko;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja z Marianem nie bardzo, chyba że skacząc, bo on ostatnio tylko tak potrafi. Quote
Kinia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wakacje się zaczynają więc my będziemy mogli częściej chodzić na spacery;) Ktoś jest chętny? Herspri: chcesz zobaczyć co mój robi tam gdzie byłyśmy jak nie ma suczki? Na początku tego filmu jest troche: http://pl.youtube.com/watch?v=nb732bZbBak Quote
Herspri Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Obejrzałam - zupełnie inny pies, taki skupiony na opiekunce i zabawkach :razz: My chętnie jeszcze pospacerujemy z tym że jutro Etna ma sterylkę więc jak wydobrzeje to można coś pomyśleć ;) Quote
Kinia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No to w takim razie trzymam kciuki. Tylko się nie denerwuj:) Quote
Kinia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Halo Cieszyniacy! Ktoś jest chętny na spacerek? Ja cały dzień w domu siedzę i chętnie się spotkam:) Quote
apcik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hej. Odpowiadam na wezwanie Kingi na szwajcarach;);) Ja jestem z Cieszyna a mój piesio to 13 msc(chudy jak szkapa) berneńczyk, wiec wiecej ruchu mu nie zaszkodzi:cool3::cool3: Quote
Kinia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć, dziękuje, że się zdecydowałaś:) Co do spacerku, napisz z której części Cieszyna jesteś może mieszkamy blisko siebie. Jeżeli chodzi o termin to mi pasuje ten weekend potem cały tydzień mnie nie ma i od 28 lipca jestem do dyspozycji ale tylko do 8 sierpnia potem wyjeżdżam i wracam 20 sierpnia. Więc jak komuś odpowiada ten weekend to proszę napisac;) Quote
apcik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 hej. ojj niestety ten weekend odpada gdyż jestem na weselu;) potem nie ma mnie od 2 sierpnia:cool3: Ja mieszkam hmmmm jak to określić.... miedzy banotówką, bobrkiem i mnisztwem:loveu: na bielskiej;) ale raczej z dojazdem nie bedzie problemu:lol: Quote
Kinia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To troche daleko ode mnie mieszkasz...To może spotkamy się w tym tygodniu przed 2 sierpnia? Powinnam być w domu, chyba, że przedłuzy mi się pobyt na wsi:) Quote
Kinia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Do domu wracam w środę w przyszłym tygoniu, więc możemy się umówić w czwartek albo inny dzień? Pasuje Wam? Quote
apcik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ja w piatek wyjezdzam:roll: wiec jak co to jedynie czwartek...ale watpie a jak co to tak tylko w 2? a Ty KInia gdzie meiszkasz?? Jak niew ypali teraz to ja wracam potem 12 sieprnia w nocy.... wiec druga polowa sierpnia by mia pasowala chociaz tez moge na weekendy gdzies pojechac:roll::roll: Quote
Herspri Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mnie pasuje cały przyszły tydzień i później od 12 sierpnia ;) Tylko że moja trochę się boi dużych psów... ale z Marleykiem jakoś tam się bawili więc nie jest źle :diabloti: Quote
Recommended Posts