Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za spotkanie:) Było fajnie ale Marley mógłby się lepiej zachowywać ale co ja moge takie coś mi wyrosło:)
mam pare zdjęć;)

Zapomniałam tam piłki...

Posted

Fajnie było mimo wszystko :cool3: Etna popłynęła pierwszy raz, zostałam ubłocona i umoczona. Marley jest genialny :D Widać że bardzo lubi inne psy aż za bardzo :D W ogóle nie wiedziałam że takie fajne miejsce mamy w Cieszynie :> będę tam zaglądała ^^ dziękujemy za uświadomienie :lol:

Posted

Dziewczyny kochane, mam do was ogromną prośbę.. Byłam dzisiaj w Cieszynie z mamą, i w Czechach po lewej stronie zaraz za przejściem granicznym jest sklep zoologiczny w którym sprzedają Rogzy. Jak mniemam, będą one tańsze niż w Polsce, ale czy mogłaby któraś z Was sprawdzić, w jakiej cenie jest obroża M, smycz S i szelki L? To gdybym wiedziała w jakiej cenie są, to przy okazji mogłybyśmy sobie spacerek urządzić :)

Posted

Ja bym chętnie sprawdziła ale nie wiem kiedy. Może w srode ale nie jestem pewna na 100%. Z twego co wiem to rogzy na pewno są o wiele tańsze jak wszystko:)

Posted

Właściwie to nic nie wiem Pani mi powiedziała, że dopiero po niedzieli będą mieć bo kupują na wystawie i żebym przyszła w tygodniu bo z pamięci ceny mi nie powie.
Ale wiem, że są tańsze niż u nas... jak wszystko;)

• 2 weeks later...
Posted

Obejrzałam - zupełnie inny pies, taki skupiony na opiekunce i zabawkach :razz:
My chętnie jeszcze pospacerujemy z tym że jutro Etna ma sterylkę więc jak wydobrzeje to można coś pomyśleć ;)

• 3 weeks later...
Posted

Hej. Odpowiadam na wezwanie Kingi na szwajcarach;);) Ja jestem z Cieszyna a mój piesio to 13 msc(chudy jak szkapa) berneńczyk, wiec wiecej ruchu mu nie zaszkodzi:cool3::cool3:

Posted

Cześć, dziękuje, że się zdecydowałaś:)
Co do spacerku, napisz z której części Cieszyna jesteś może mieszkamy blisko siebie.
Jeżeli chodzi o termin to mi pasuje ten weekend potem cały tydzień mnie nie ma i od 28 lipca jestem do dyspozycji ale tylko do 8 sierpnia potem wyjeżdżam i wracam 20 sierpnia.
Więc jak komuś odpowiada ten weekend to proszę napisac;)

Posted

hej. ojj niestety ten weekend odpada gdyż jestem na weselu;) potem nie ma mnie od 2 sierpnia:cool3: Ja mieszkam hmmmm jak to określić.... miedzy banotówką, bobrkiem i mnisztwem:loveu: na bielskiej;) ale raczej z dojazdem nie bedzie problemu:lol:

Posted

To troche daleko ode mnie mieszkasz...To może spotkamy się w tym tygodniu przed 2 sierpnia? Powinnam być w domu, chyba, że przedłuzy mi się pobyt na wsi:)

Posted

ja w piatek wyjezdzam:roll: wiec jak co to jedynie czwartek...ale watpie a jak co to tak tylko w 2? a Ty KInia gdzie meiszkasz?? Jak niew ypali teraz to ja wracam potem 12 sieprnia w nocy.... wiec druga polowa sierpnia by mia pasowala chociaz tez moge na weekendy gdzies pojechac:roll::roll:

Posted

Mnie pasuje cały przyszły tydzień i później od 12 sierpnia ;)
Tylko że moja trochę się boi dużych psów... ale z Marleykiem jakoś tam się bawili więc nie jest źle :diabloti: