Kinia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Herspri napisał(a):Tak ? Gdzie :-o ? W puńcowie na ulicy Skowronków, to całkiem blisko naszego domu, jakieś pół godziny drogi:multi: Więcej info narazie nie znam, a jak poznam to załoze wątek:) Quote
Herspri Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 to super by było :cool3: chętnie bym się pobawiła z moją trochę ;) a tu tak z innej beczki http://www.dogomania.pl/forum/f28/pekinek-jeszcze-ma-oczko-136297/ Quote
Kinia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Herspri napisał(a):to super by było :cool3: chętnie bym się pobawiła z moją trochę ;) W długi weekend będą dni otwarte, my się wybieramy w piątek i sobote, w niedziele chyba nie bo jedziemy na DCDC do Chorzowa. Biedny ten pekińczyk, trzymam kciuki za szybkie znalezienie DS Quote
Kinia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Herspri napisał(a):Kurcze mnie w długi weekend raczej nie będzie w ogóle w Cieszynie buuu buuuu szkoda:shake: Quote
Herspri Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kurcze mnie w długi weekend raczej nie będzie w ogóle w Cieszynie buuu Quote
apcik Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Agility w Puńcowie:crazyeye::crazyeye: takie ogólno dostepne czy jakiś klub powstaje:cool1: a na spacerek my sie kiedys tez wybierzemy tyle ze dla nas tylko weekendy(badz piatki) wchodza w gre:mad: Quote
Kinia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 apcik napisał(a):Agility w Puńcowie:crazyeye::crazyeye: takie ogólno dostepne czy jakiś klub powstaje:cool1: a na spacerek my sie kiedys tez wybierzemy tyle ze dla nas tylko weekendy(badz piatki) wchodza w gre:mad: Z tego co wiem będą kursy jakieś, więc raczej nieogólnodostępne, przyjdziecie na dni otwarte? Będe dzisiaj za banotówką spacerować:razz: Quote
Morgan:-) Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Hejo! Ja w ten weekend na uczelni byłam, ale w następny chętnie się gdzies przejdę :razz: Quote
Kinia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 To dogadamy się jeszcze w tygodniu bo nie wiem czy będe w Cieszynie. Quote
apcik Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 czyli znowu nas ominie spacerek:angryy:.. no cóż moja łysa fretka musi zadowolić się spacerkiem w moim towarzystwie:p Quote
Kinia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 apcik napisał(a):czyli znowu nas ominie spacerek:angryy:.. no cóż moja łysa fretka musi zadowolić się spacerkiem w moim towarzystwie:p A kiedy możesz co? Ja chyba jednak jutro będe:cool3: Quote
Herspri Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ja też jestem, praktycznie codziennie chodzę za cmentarz ( chyba że leje ) i w sumie jestem otwarta na propozycje spacerowe, chociaż moja Etna jakoś ostatnio ma inne psy gdzieś i tylko patyk jej w głowie :shake: a ja bym tak chciała żeby się z innymi psami poganiała:roll: Quote
Morgan:-) Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 no ja wyautowana jestem - Asta po operacji, więc najwcześniej w przyszłym tygodniu możemy się wybrać na coś bardziej wysiłkowego :shake: Quote
Kinia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja za zmentarz nie dam rady dziś pójść, jedynie banotówka nam odpowiada albo Olza:) Quote
Morgan:-) Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hehehe a mój cielak lata jak zwariowany z tą nogą w opatrunku - strasznie się od rana żywotna zrobiła. Kręci się, wierci, w miejscu nie usiedzi, chodzi za wszystkimi i miauczy w różnych tonacjach - nie słyszanych do tej pory :lol: Ale niestety - niedobra pancia powiedziała, że teraz tylko niemęczące spacerki i żadne hasanie. Pozatym Asta ma uczulenie na pyłki traw - jak wraca z łąk, to się niemiłosiernie drapie po łapach i brzuchu, wygryza sobie te łapy i pojawiają się jej czerwone placki na "klacie" które łysieją. Pan wet powiedział że uczulenie - jak nie na pchły których nigdy nie miała, to na pyłki traw, bo wiele psów tak teraz ma. Quote
Morgan:-) Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ej no - ja bym gdzieś poszła w sobotę. Nad Olzą nas jeszcze nie było, więc może tam się wybierzemy?? Mam wrażenie, że tam jest odludniej niż na bandzi. Jakie psy tam jeszcze chodzą i jaki mają stosunek do innych?? :lol: Quote
Herspri Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No nad olzą to jak jest ładna pogoda to bywa sporo spacerowiczów z dziećmi, z psami też aczkolwiek ja się tam chyba raz czy dwa na psa innego natknęłam ;) Quote
Kinia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja się raz na labka natknęłam ale bardzo przyjaznego. Oprócz tego czasami przychodzą ludzie żeby sobie polezec. Wydaje mi się, że teraz nie będzie takiego ruchu, może się zacząć w wakacje. Quote
Herspri Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Teraz ludzi pewnie nie będzie dużo, pogoda jaka jest każdy widzi :eviltong: My jesteśmy otwarci na propozycje Quote
Morgan:-) Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A powiedzcie mi, w którym miejscu spacer nad Olzą zaczynacie?? Gdzie się możemy spotkać?? Przy kajakach?? Bo tam można auto zostawić. Albo przy kortach?? Quote
Recommended Posts