Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Herspri napisał(a):
Tak ? Gdzie :-o ?

W puńcowie na ulicy Skowronków, to całkiem blisko naszego domu, jakieś pół godziny drogi:multi: Więcej info narazie nie znam, a jak poznam to załoze wątek:)

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herspri napisał(a):
to super by było :cool3: chętnie bym się pobawiła z moją trochę ;)

W długi weekend będą dni otwarte, my się wybieramy w piątek i sobote, w niedziele chyba nie bo jedziemy na DCDC do Chorzowa.

Biedny ten pekińczyk, trzymam kciuki za szybkie znalezienie DS

Posted

Agility w Puńcowie:crazyeye::crazyeye:
takie ogólno dostepne czy jakiś klub powstaje:cool1:

a na spacerek my sie kiedys tez wybierzemy tyle ze dla nas tylko weekendy(badz piatki) wchodza w gre:mad:

Posted

apcik napisał(a):
Agility w Puńcowie:crazyeye::crazyeye:
takie ogólno dostepne czy jakiś klub powstaje:cool1:

a na spacerek my sie kiedys tez wybierzemy tyle ze dla nas tylko weekendy(badz piatki) wchodza w gre:mad:

Z tego co wiem będą kursy jakieś, więc raczej nieogólnodostępne, przyjdziecie na dni otwarte?

Będe dzisiaj za banotówką spacerować:razz:

• 3 weeks later...
Posted

apcik napisał(a):
czyli znowu nas ominie spacerek:angryy:.. no cóż moja łysa fretka musi zadowolić się spacerkiem w moim towarzystwie:p

A kiedy możesz co? Ja chyba jednak jutro będe:cool3:

Posted

Ja też jestem, praktycznie codziennie chodzę za cmentarz ( chyba że leje ) i w sumie jestem otwarta na propozycje spacerowe, chociaż moja Etna jakoś ostatnio ma inne psy gdzieś i tylko patyk jej w głowie :shake: a ja bym tak chciała żeby się z innymi psami poganiała:roll:

Posted

Hehehe a mój cielak lata jak zwariowany z tą nogą w opatrunku - strasznie się od rana żywotna zrobiła. Kręci się, wierci, w miejscu nie usiedzi, chodzi za wszystkimi i miauczy w różnych tonacjach - nie słyszanych do tej pory :lol:

Ale niestety - niedobra pancia powiedziała, że teraz tylko niemęczące spacerki i żadne hasanie.

Pozatym Asta ma uczulenie na pyłki traw - jak wraca z łąk, to się niemiłosiernie drapie po łapach i brzuchu, wygryza sobie te łapy i pojawiają się jej czerwone placki na "klacie" które łysieją. Pan wet powiedział że uczulenie - jak nie na pchły których nigdy nie miała, to na pyłki traw, bo wiele psów tak teraz ma.

• 2 weeks later...
Posted

Ej no - ja bym gdzieś poszła w sobotę. Nad Olzą nas jeszcze nie było, więc może tam się wybierzemy?? Mam wrażenie, że tam jest odludniej niż na bandzi. Jakie psy tam jeszcze chodzą i jaki mają stosunek do innych?? :lol:

Posted

No nad olzą to jak jest ładna pogoda to bywa sporo spacerowiczów z dziećmi, z psami też aczkolwiek ja się tam chyba raz czy dwa na psa innego natknęłam ;)

Posted

Ja się raz na labka natknęłam ale bardzo przyjaznego. Oprócz tego czasami przychodzą ludzie żeby sobie polezec. Wydaje mi się, że teraz nie będzie takiego ruchu, może się zacząć w wakacje.