Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A linka? Lepiej by było na długiej lince. Jeżeli będzie atakować to automatycznie ja mojego nie puszcze bo jej nie odpuści, będzie tak długo podchodził aż w końcu coś sie stanie. Jak masz linke to zabierz, psy mające wiecej luzu czasem zachowują się lepiej i nie napinaj smyczy.

Posted

Ja mam smycz automatyczną taką na chyba 5 m. Nie wiem czy to wystarczy. Postaram się zorganizować jakiś dłuższy sznurek :razz:

Zresztą zaraz w hotelu zapytam czy może tu gdzieś ktoś ma (wariatka w pracy jeszcze siedzę :eviltong:).

Posted

A czy przypadkiem ta smycz nie jest przyczyną problemów? Ciągłe napięcie, psy tego nie lubią, a raczej ogranicza je. Zobaczymy co się będzie działo, żeby tylko krew sie nie polała. Chociaż uważam, że nie będzie tak źle.

Posted

Ostatnie spotkanie z beżowym labem skończyło się właśnie krwią - Aście się lało z grzbietu a labowi z łapy. Ale to on ją zaatakował - od zawsze najwięksi wrogowie, ale tamtym razem jego pancie się nie popisała a on sam zresztą też. Pancia nie zapięła psa w pobliżu osiedla, a pies pozostał niesłyszący na jej wołania. Intruz napadł ją jak szła z moim ojcem na smyczy - tato puścił smycz i było spęcie które trwało do momentu aż pani laba nie przygnała i nie odciągnęła swojego agresora. Nie wiem czy to pies czy suka była, bo z tych nerwów tato nie zwrócił uwagi. A jak się mijamy na spacerach, to zawsze z daleka i nie widać.

Posted

[quote name='Kinia']Apcik przegapiłaś taki wodny spacer następny chyba dopiero jak będzie sucho, chyba ze ktoś chce iść na kąpiele błotne:razz:

Ja tam znam takiego jednego, który zawsze i chętnie w wodzie będzie się taplał :razz:. Obojętna jest mu pora roku, dnia i godzina. Kinia chyba wiesz o którym jednym mówię. Dla ułatwienia dodam, że to bardzo przystojny brunet :eviltong:

Posted

Noooo proszę... W niedzielę, to już mi ojciec nie pozwolił na przyjemności związane z porannym spacerem :razz:. Podobno niedziela jest od tego, żeby ciężko pracujący w ciągu tygodnia mogli się spokojnie wyspać a nie włóczyć się skoro świt w takim zimnie i w ogóle ... :cool3:

Posted

no wiecie nam woda nie przeszkadza , gdyz moj pan hrabia nóżek nie zamoczy gebiej niż do białych znaczeń na łapkach a błotko omija szerokim łukiem:evil_lol::multi:

Posted

apcik napisał(a):
no wiecie nam woda nie przeszkadza , gdyz moj pan hrabia nóżek nie zamoczy gebiej niż do białych znaczeń na łapkach a błotko omija szerokim łukiem:evil_lol::multi:

Nie ciesz się tak:evil_lol: Bo jak mój skoczy na Twojego to z tego czystego futerka zostanie tylko błotne futerko:evil_lol: A podwozie i tak mu się zbrudzi:eviltong:

Posted

hhe zobaczymy co po kim zostanie jak sie rzuca z zębami na siebie :mad:
który okaże sie bardziej bitny i w ktorym plynie amstaffowa krew:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Tak Morgan. ten na avatraku to moj terminator:cool3:
az tylu chetnych zeby spotkac sie z moim :crazyeye: odważni jestescie:eviltong:
to na kiedy sie umawiamy???
piatek czy sobota???