Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za którym cmentarzem?? Bo my byśmy się też z Astą wybrały, chociaż nie wiem, czy nie wrócimy szybciej niż tam dotrzemy. Jak mi panna pyska rozedrze, to nie zamierzam się długo za nią wstydzić :evil_lol:
Jak za ewangielickim to proszę o instrukcje dojazdową, bo nie wiem z której strony tam dotrzeć. A jak za komunalnym to git :cool3:

Posted

O! To to to... Ja z Piastowskiego rzut beretem będę miała.
Tylko czy mnie ojciec z Astą rano puści, bo się już tak przyssał do porannych spacerów, że smyczy nie chce mi oddać o tej porze :cool3:

Posted

Witajcie, ja ogólnie do Cieszyna mogę dojechać bez problemu, ale niestety w tą sobotę nie dam rady, bo mamy pełny dom gości przez weekend, ale bedę śledzić wątek, więc następnym razem dołączę.
Pozdrawiam i miłego spaceru.

Posted

Morgan:-) napisał(a):
No wypraszam sobie - Asta jak najbardziej nie czarna jest :razz:

Ale Etna i mój gruby tak:placz: Tak więc aparatu nie biore, szkoda nosić dwa kilo w takim śniegu:roll:

Posted

Kinia napisał(a):
Ale Etna i mój gruby tak:placz: Tak więc aparatu nie biore, szkoda nosić dwa kilo w takim śniegu:roll:

A ja tak bardzo liczyłam na konkretne zdjęcia Aściory :placz::placz::placz:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
A ja tak bardzo liczyłam na konkretne zdjęcia Aściory :placz::placz::placz:

Może innym razem:razz: przynajmniej będziesz musiała znowu iść z nami na spacer:)

Posted

Jakby się zaczęła wyrywać, stawiać czuba na grzbiecie, toczyć pianę i wariować w szale agresji to co sugerujecie?? Ona zawsze jak zobaczy psa - nawet z daleka - to staje, nieruchomieje, zniża się, naczyna skradać się wolno, potem szybciej i coraz szybciej a potem zaczyna atakować albo nagle w czasie tego szybkiego skradania zmienia zdanie i zaczyna obwąchiwać intruza i jeżeli intruz na nią nie warknie to zaprasza do zabawy. Jak warknie to atak.

Jak się zachować jeżeli zacznie ujadać już z daleka?? Bo ja z nią na smyczy będę szła - nie luzem. Jak jest luzem i zobaczy psa, to nie da się jej kontrolować - pozostaje głucha na cokolwiek.

Pomożecie?? Bo post przeskoczył :roll:

Posted

Herspri napisał(a):
No my będziemy szli od dołu - od strony biedronki więc na górze koło cmentarza powinnyśmy być jakoś 9.40 ;)

Poczekacie koło garaży?