Morgan:-) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Za którym cmentarzem?? Bo my byśmy się też z Astą wybrały, chociaż nie wiem, czy nie wrócimy szybciej niż tam dotrzemy. Jak mi panna pyska rozedrze, to nie zamierzam się długo za nią wstydzić :evil_lol: Jak za ewangielickim to proszę o instrukcje dojazdową, bo nie wiem z której strony tam dotrzeć. A jak za komunalnym to git :cool3: Quote
Herspri Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Za komunalnym ;) Naprzeciwko oś. Piastowskiego Quote
Morgan:-) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 O! To to to... Ja z Piastowskiego rzut beretem będę miała. Tylko czy mnie ojciec z Astą rano puści, bo się już tak przyssał do porannych spacerów, że smyczy nie chce mi oddać o tej porze :cool3: Quote
Herspri Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 To trzeba się położyć spać ze wszystkimi smyczami, szelkami i obrożami :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ok - to sobota 9:30 - też sie piszę :evil_lol: Będę sobie szła za cmentarzem od strony Katowic. Quote
Kinia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 To ja będe za garażami o 9.30. Gorzej już chyba nie będzie... dwa czarne psy do zdjęć na śniegu=tragedia Quote
Morgan:-) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No wypraszam sobie - Asta jak najbardziej nie czarna jest :razz: Quote
Kalunia_C Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witajcie, ja ogólnie do Cieszyna mogę dojechać bez problemu, ale niestety w tą sobotę nie dam rady, bo mamy pełny dom gości przez weekend, ale bedę śledzić wątek, więc następnym razem dołączę. Pozdrawiam i miłego spaceru. Quote
Kinia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Morgan:-) napisał(a):No wypraszam sobie - Asta jak najbardziej nie czarna jest :razz: Ale Etna i mój gruby tak:placz: Tak więc aparatu nie biore, szkoda nosić dwa kilo w takim śniegu:roll: Quote
Morgan:-) Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kinia napisał(a):Ale Etna i mój gruby tak:placz: Tak więc aparatu nie biore, szkoda nosić dwa kilo w takim śniegu:roll: A ja tak bardzo liczyłam na konkretne zdjęcia Aściory :placz::placz::placz: Quote
Kinia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Morgan:-) napisał(a):A ja tak bardzo liczyłam na konkretne zdjęcia Aściory :placz::placz::placz: Może innym razem:razz: przynajmniej będziesz musiała znowu iść z nami na spacer:) Quote
Herspri Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Może ja wezmę aparat, co prawda to nie lustrzanka ale przy dobrej pogodzie zdjęcia ładnie wychodzą :) Quote
Morgan:-) Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A ja z góry wiem, że Asta startnie z kłami i zacznie fikać, więc będziemy musiały zawrócić :shake: Quote
Herspri Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Spoko Morgan, zobaczysz jak będzie nie ma co się odrazu źle nastawiać ;) Quote
Kinia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Właśnie;) Spróbować nie zaszkodzi. A Etna niech się przygotuje na konkurencje w postaci pana eM jeżeli chodzi o patyczki :razz: Quote
Morgan:-) Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Asta się boi patyczków - pewnie ktoś jej kiedyś z patyczka przyfanzolił.:shake: To co? 9:30 za cmentarzem?? Quote
Herspri Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No my będziemy szli od dołu - od strony biedronki więc na górze koło cmentarza powinnyśmy być jakoś 9.40 ;) Quote
Herspri Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jasne , będziemy czekać tam gdzie się kończą garaże a zaczyna łąka ;) Quote
Morgan:-) Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jakby się zaczęła wyrywać, stawiać czuba na grzbiecie, toczyć pianę i wariować w szale agresji to co sugerujecie?? Ona zawsze jak zobaczy psa - nawet z daleka - to staje, nieruchomieje, zniża się, naczyna skradać się wolno, potem szybciej i coraz szybciej a potem zaczyna atakować albo nagle w czasie tego szybkiego skradania zmienia zdanie i zaczyna obwąchiwać intruza i jeżeli intruz na nią nie warknie to zaprasza do zabawy. Jak warknie to atak. Jak się zachować jeżeli zacznie ujadać już z daleka?? Bo ja z nią na smyczy będę szła - nie luzem. Jak jest luzem i zobaczy psa, to nie da się jej kontrolować - pozostaje głucha na cokolwiek. Pomożecie?? Bo post przeskoczył :roll: Quote
Kinia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 tak 9.30 za cmentarzem:) Może zmieni nastawienie jak zobaczy Etne Quote
Kinia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Herspri napisał(a):No my będziemy szli od dołu - od strony biedronki więc na górze koło cmentarza powinnyśmy być jakoś 9.40 ;) Poczekacie koło garaży? Quote
Recommended Posts