Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

infers1995 napisał(a):
Martyna!

Twój pies zepsuł mojego psa!!!:angryy:
Wczoraj przejechaliśmy na rowerze ok, 10 km, a ona się nie zmęczyła:placz::placz::placz::razz:.
Potem jeszcze dopiero kilkanaście aportów i padła, boję się pomyśleć co będzie dzisiaj:cool1:.

ale fajnie:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
ejjjjjjjjj,gdzie fotki:mad:ja tu wchodze sobie pooglądać a tu nic:mad:

Zaraz dam filmik, jak zmontuję(bo muszeusunąć momenty w których Grami się rozkojarzył...)

Może być?:diabloti:
betty_labrador napisał(a):
fotki fotki martyna! a do mnie to juz nie zajrzysz dupo stara :P

zaglądam! ale nie piszę stara dupo : P
agnethka napisał(a):
dawaj foty, bo w niedzielę popamiętasz :mad::mad:

:placz:
Russellka napisał(a):
Właśnie właśnie :cool3: Jak my tam wparujemy, całą Dogomaniacką ferajną, z takimi fajnymi pałeczkami (:mad:) to zobaczysz! :diabloti:
ale fajnie, Grami będzie miał się z kim bawić!:multi::evil_lol:

agnethka napisał(a):
o wstążeczkach nie wspominając :mad::mad::mad:

teraz mnie już naprawdę wystraszyłaś:placz::placz::diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
nie może! nie wycinaj nic z filmika i dawaj całość :mad:

a bój się, bój.... :diabloti: :evil_lol:

Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1:

mamoooo:placz::placz:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1:

mamoooo:placz::placz:

Nie wstydź się nie ma psów idealnych!:diabloti::diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
dawaj normalny filmik bez przeróbek :diabloti:

NIE!:evil_lol:
ciekawe czy ja umiem przerabiać?:razz::diabloti:

infers1995 napisał(a):
Nie wstydź się nie ma psów idealnych!:diabloti::diabloti:

phi:cool1:

Posted

[quote name='Russellka']On się nie ma bawić, tylko ładnie zaprezentować, zabawa będzie po wystawie :diabloti:
:diabloti:

dla niedowiarków- nieszczekający Grami nauczony ''daj głos'' podczas dwóch sesji:loveu: i do tyłu, z którym było trochę trudniej : P
nie cieszy się za bardzo bo wszystko za karmę(w ramach karmienia... bo zjadł pół miski w ciągu dwóch dni:cool1:) no ale robi:diabloti:

http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view&current=ea0357c8.pbr

Posted

smallpati napisał(a):
no hej
gratulujemy opanowania nowej komendy :multi:

daj głos moja sucz już umie, a o co chodzi do tyłu? nauczyłaś go cofać się?

dziękujemy;)

tak, na początku zrobił jeden kroczek, a później już porządnie do tyłu odszedł;)

Russellka napisał(a):
A jak ty kobieto nauczyłaś Gramiszona dawać głos? :-o moja Koda za nic nie chce:hmmmm: ona szczeka wtedy kiedy nie trzeba :evil_lol:

jak widziałam że się wkurza to robiłam żeby się wkurzył tak, żeby zaczął szczekać, a wtedy k/s i już : P ale musi się dobrze skupić żeby szczeknął, bo on tego we krwi nie ma jak coponiektóre psiaki:evil_lol:

a poza tym:
mam nowy telefon:loveu: z zasięgiem:evil_lol::loveu:
w sobotę tańczymy przed tancerzami z You Can Dance: Atrurem i Kasią:placz::placz: będzie kaszana:diabloti:

i wiem że dostanę zaraz opieprz ale... Gram dostał 300g karmy(próbka) profilum, kociej... bo on nie chce nic jeść, może taką zje, bo podobno koty są bardziej wybredne, zobaczymy...

Posted

A czemu opieprz :razz:, moje psy też kiedyś jadły Profilium, teraz chcę im zamówić Acanę, bo rodzice kupili Dog Chow i jestem baaaardzo niezadowolona, bo są gazy i duże, żółte koopki. Teraz tylko czekam żeby tą końcówkę zużyć :diabloti:

A jaki, jaki, jaki telefon? :razz::loveu:

A Martyna zrobi z siebie kaszanę, a Martyna zrobi z siebie kaszanę! :turn-l::diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']A czemu opieprz :razz:, moje psy też kiedyś jadły Profilium, teraz chcę im zamówić Acanę, bo rodzice kupili Dog Chow i jestem baaaardzo niezadowolona, bo są gazy i duże, żółte koopki. Teraz tylko czekam żeby tą końcówkę zużyć :diabloti:

A jaki, jaki, jaki telefon? :razz::loveu:

A Martyna zrobi z siebie kaszanę, a Martyna zrobi z siebie kaszanę! :turn-l::diabloti:
ale nie doczytałaś:diabloti: jeszcze raz, powoooli i dokładnie:razz:

i wiem że dostanę zaraz opieprz ale... Gram dostał 300g karmy(próbka) profilum, kociej... bo on nie chce nic jeść, może taką zje, bo podobno koty są bardziej wybredne, zobaczymy...

taki ło
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1209 czorny
dorównuje mojej kochanej nokii, ma zasięg:loveu: i fajne bajery:cool3:

Martyna już jest kaszana:evil_lol:
[quote name='infers1995']Martyna ciesz się póki możesz zasięgiem, bo wypadnie Ci kilka razy i po zasięgu.
A przy twym stylu noszenia telefonu to...:mad::mad:. jeszcze mi nie wypadł:loveu: ale mam go od 15:evil_lol:

Posted

Russellka napisał(a):
Ależ ja doczytałam :diabloti: jak dla mnie to skład pewnie taki sam tylko smaczek lepszy :evil_lol: Przywiozę biedakowi ser na wystawę :razz::multi:

Ładny telefonik :loveu:

aż zobaczę skład i porównam z psim profilum:razz:
sama wezmę:evil_lol:

prawda?:loveu: połowa mojej nokii z grubości : P aż mi dziwnie:diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Przylazłam i tu :diabloti: tylko fotek coś mało, a chciałam sie Gramikiem pozachwycać :razz: :loveu:

dam i ze mnom, nowym ''aparatem'' jak mi się rozładuje : P

cześć:diabloti:

Posted

http://www.profilum.eu/pages/CatsProduct.aspx?langId=1&pid=33
taka sama psia:
http://www.profilum.eu/pages/DogsProduct.aspx?langId=1&pid=42

Mają inne składniki trochę, psia nie ma magnezu i jest trochę bardziej kaloryczna, kocia ma więcej białka, to tyle.
[quote name='agnethka']oj gupi, gupi - a wszystko przez kabelek jeden, bo cosik się w nim psuje :mad:
obetnij : P