Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):geografia i angielski;) bo moim małym psim bezrozumnym tricolorku:diabloti::loveu: no nie udawaj jush że nie pamiętash nooo:cool3::loveu: Beznadziejne :diabloti: tym co taki maluńki jest ? :loveu::loveu::eviltong: Jak mogłabym zapomnieć :loveu::diabloti: Ale miałyśmy o tym nie pisać na forum no :shake::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Beznadziejne :diabloti: tym co taki maluńki jest ? :loveu::loveu::eviltong: Jak mogłabym zapomnieć :loveu::diabloti: Ale miałyśmy o tym nie pisać na forum no :shake::diabloti: nie znasz się:cool1: oj no wymskło mi się, przepraszam:placz: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):nie znasz się:cool1: oj no wymskło mi się, przepraszam:placz: A właśnie, że sie znam i o! :cool3: Wybaczam :loveu::loveu: Ale musisz mi to jakoś wynagrodzić :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):A właśnie, że sie znam i o! :cool3: Wybaczam :loveu::loveu: Ale musisz mi to jakoś wynagrodzić :diabloti: :loveu: no oczywiście:cool3::cool3: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a): no oczywiście:cool3::cool3: Dobrze, ze sie w tej kwestii zgadzamy :cool3: Quote
betty_labrador Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)'] nie dziwię się, jakieś dziecko się przypałętało:razz::evil_lol: w końcu nie zapytałam czy jedziesz do białego czy nie:razz: ale pomogłam w wieszaniu zabawek! ha! (powiesiłam jedną czy dwie:siara:) hahaha tak dziecko drogie :P a ja juz taka stara co? :diabloti::eviltong: no bo jak tak szybko ucieklas z tekstem ide do mamy to sie nie spytalas :P ale nie ajde- bo brak kasy przede wszystkim totalny! :( na poznan ja zglosze. a TY moze bedziesz na warszawskiej :) ja wystawiam Tosce w piatek. taaaa pomoglas w rozwalaniu zabawek chyba :diabloti: i nie chcialas kupic rogza :P ani nic dla Grama :angryy: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):Dobrze, ze sie w tej kwestii zgadzamy :cool3: fajnie, nie?:loveu::evil_lol: betty_labrador napisał(a):hahaha tak dziecko drogie :P a ja juz taka stara co? :diabloti::eviltong: no bo jak tak szybko ucieklas z tekstem ide do mamy to sie nie spytalas :P ale nie ajde- bo brak kasy przede wszystkim totalny! :( na poznan ja zglosze. a TY moze bedziesz na warszawskiej :) ja wystawiam Tosce w piatek. taaaa pomoglas w rozwalaniu zabawek chyba :diabloti: i nie chcialas kupic rogza :P ani nic dla Grama :angryy: ty jesteś nadzwyczaj stara:cool1: ja w piątek to mam szkołę : P ale w sobotę raczej będę, z psem lub bez;) jak wyszłam to mama zaczęła dzwonić żebym już szła:diabloti: rogza jednego mam, starczy : P agnethka napisał(a):Tinka dzięki za odwiedzenie, ale gdybyś chciała poznać moją maleńką Bandę Podwórkową to zapraszam na Foto Bloga (link w podpisie) :diabloti: założyłam, żeby każdy mógł się jakoś pokazać, że istnieje :evil_lol:chcęęęę i poszłam już:diabloti: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Tinka:) napisał(a):fajnie, nie?:loveu::evil_lol: Słiiitaśnie :loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):Słiiitaśnie :loveu::loveu::diabloti::evil_lol: ty w czarnej białostockiej mieszkasz, prawda?:evil_lol: agnethka napisał(a):suuuuuuuuuuuuper :diabloti: tylko się ekipy nie wystrasz :evil_lol: nie wiem dlaczego, ale niektórzy znajomi mnie nie odwiedzają :roll: mówią, że daleko mieszkam..... postaram się:razz: moi znajomi jak ich do domu zapraszam mówią tylko, żebym psa nie wypuszczała:diabloti: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol: ty w czarnej białostockiej mieszkasz, prawda?:evil_lol: moi znajomi jak ich do domu zapraszam mówią tylko, żebym psa nie wypuszczała:diabloti: Noo :diabloti: 22 km od Białegostoku :eviltong: No nie mów , ze się Gramika słodziaczka boją :shake::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):Noo :diabloti: 22 km od Białegostoku :eviltong: No nie mów , ze się Gramika słodziaczka boją :shake::diabloti: szpoko, może mnie przywiozą:diabloti: boją się:evil_lol: jego napadów adhd jak ktoś przyjdzie do domu, bo się przecież z tym kimś koniecznie pobawić trzeba:razz: Quote
Justa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja jak przychodzą znajomi to pecjalnie galę wypuszczam :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Justa napisał(a):ja jak przychodzą znajomi to pecjalnie galę wypuszczam :cool3: ja Grama też:evil_lol: a co to, jak nie lubią to niech nie przychodzą:cool1: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Tinka:) napisał(a):szpoko, może mnie przywiozą:diabloti: boją się:evil_lol: jego napadów adhd jak ktoś przyjdzie do domu, bo się przecież z tym kimś koniecznie pobawić trzeba:razz: No to dopsze :cool3::diabloti: Chyba nieco przesadzają :shake::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 agnethka napisał(a):u nas nawet nie są zamykane - no poza Kaflem, który mieszka w kojcu :evil_lol: mój Gram musi być zamykany jak nikogo nie ma w domu, bo jest włączony alarm;) ale jakoś strasznie nie narzeka- idzie z chęcią do kennela, tylko że jak jest sam i to wszędzie, nie tylko w kennelu, to nawet jego ulubionego świńskiego ucha nie ruszy... Iza13 napisał(a):No to dopsze :cool3::diabloti: Chyba nieco przesadzają :shake::evil_lol: powiem ci że oni nie przesadzają:evil_lol: najśmieszniej jest jak Gram robi procę- mamy jakieś 10-20m od kuchni do kanapy w salonie, po linii prostej- lepiej na tej kanapie nie siadać bo jak się Gram rozpędzi biegnąc z kuchni, odbije od drugiej kanapy, która stoi w trakcie tej linii prostej i skoczy na tą pierwszą to boli jak cholera:loveu::diabloti: a i jeszcze skoczyć potrafi tak, że dosięga do twarzy- przecież on się tylko pobawić chce:shake: nie mówiąc już o tym, że nikt to mnie do domu w rajstopach nie przychodzi, sami domyślcie się dlaczego:evil_lol: Quote
ariss Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dzień dobry,dawno mnie ni9e było ale jestem i już się nie odczepie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Russellka napisał(a):Gdzie zdjęcia szczura? :diabloti: maaam! tylko obrobię, i w ogóle zgram bo nie wiem czy cokolwiek się nadaje : P Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 gassira napisał(a):Dzień dobry,dawno mnie ni9e było ale jestem i już się nie odczepie:evil_lol: wybacz, nie zauważyłam:oops: jak chcesz, to sie nie odczepiaj, mi tam pasuje:cool3: agnethka napisał(a):jaki uroczy rozbójnik :loveu::diabloti: czasem:loveu::evil_lol: Quote
infers Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 żeś się wysiliła...:diabloti::mad: aż 1 zdjęcie:roll: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 infers1995 napisał(a):żeś się wysiliła...:diabloti::mad: aż 1 zdjęcie:roll: ale jest:razz: agnethka napisał(a):a gdzie foto na dzień dobry? :mad: zaraz zrobię : P może:diabloti: Quote
Russellka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 infers1995 napisał(a):żeś się wysiliła...:diabloti::mad: aż 1 zdjęcie:roll: bierze przykład ze mnie :evil_lol: Słodki szczuro-Gramosław :loveu: Te niewinne ocki :loveu: Quote
infers Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Martyna! Twój pies zepsuł mojego psa!!!:angryy: Wczoraj przejechaliśmy na rowerze ok, 10 km, a ona się nie zmęczyła:placz::placz::placz::razz:. Potem jeszcze dopiero kilkanaście aportów i padła, boję się pomyśleć co będzie dzisiaj:cool1:. Quote
Recommended Posts