Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):hej Gramki :loveu: cześć Galiny:loveu: jakbyś była w Warszawie miałabyś okazję dostać portret szanownej brodatej w ręce własne:mad: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):cześć Galiny:loveu: jakbyś była w Warszawie miałabyś okazję dostać portret szanownej brodatej w ręce własne:mad: buuu :placz: ja się wakacjuje i pewnie lada chwila znów mnie wywieje :lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):buuu :placz: ja się wakacjuje i pewnie lada chwila znów mnie wywieje :lol: nie żałuj sobie, w końcu wakacje raz w roku:razz: ale w tym tygodniu mogłaś być:mad: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):nie żałuj sobie, w końcu wakacje raz w roku:razz: ale w tym tygodniu mogłaś być:mad: hmmm jeszcze ponad miesiąc wakacji :loveu: no cóż, siła wyższa :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):hmmm jeszcze ponad miesiąc wakacji :loveu: no cóż, siła wyższa :cool3: tydzień:placz: tak taak, a w tej bajce były smerfy : P Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 własnie, gdzie foty szczura Gramusia? :loveu: Przygotowujesz go jakoś specjalnie na wystawe? :razz: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 infers1995 napisał(a):Te, siostra daj foty szczura:p. nima:diabloti: Russellka napisał(a):własnie, gdzie foty szczura Gramusia? :loveu: Przygotowujesz go jakoś specjalnie na wystawe? :razz: kłótnię małżeńską z aparatem mam : P jak? papiloty mam mu zakładać?:evil_lol: tylko go przytyłam, a tak to normalka, tylko chyba szampona nowego kupić muszę bo ten co teraz ma to... po wykąpaniu gorzej śmierdzi niż przed:cool1: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):tydzień:placz: tak taak, a w tej bajce były smerfy : P ciesz się, żeś piękna i młoda ! ja już wyszłam z pięknego wieku - nastu :placz: idź ty :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):ciesz się, żeś piękna i młoda ! ja już wyszłam z pięknego wieku - nastu :placz: idź ty :diabloti: starucha:evil_lol: do liceum idę:placz: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):starucha:evil_lol: do liceum idę:placz: już w zasadzie bliżej niż dalej :placz: LO.. kiedy to było :mdleje: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):już w zasadzie bliżej niż dalej :placz: LO.. kiedy to było :mdleje: nie dramatyzuj:cool3: za tydzień było:placz: najgorsze jest to, że znam pół klasy, a ja lubię nowych ludzi:placz: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To skubańcu jesteś ode mnie o 2 lata starsza :eviltong: A papiloty to musowo! np na ogonek. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Russellka napisał(a):To skubańcu jesteś ode mnie o 2 lata starsza :eviltong: A papiloty to musowo! np na ogonek. :diabloti: tam ma najdłuższą sierść, aż 2cm:razz: możesz mi zafundować kokadreczki, jak dla jorczków:loveu: powiem gramowi EEE NIE RUSZAJ to będzie piękny:loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a): najgorsze jest to, że znam pół klasy, a ja lubię nowych ludzi:placz: Ale pół klasy jeszcze nie znasz, :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Ale pół klasy jeszcze nie znasz, :diabloti: problem w tym, że nie wiem bo nie widziałam listy:evil_lol: ale 3 osób na pewno nie znam, z czego jedną na pewno będę nienawidzić bo to róshofa słitaśna plontynkA:loveu::loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):problem w tym, że nie wiem bo nie widziałam listy:evil_lol: ale 3 osób na pewno nie znam, z czego jedną na pewno będę nienawidzić bo to słitaśna plontynkA:loveu::loveu: Ja na liście to tylko policzyłam ile chłopaków będzie - całe 8 ma być:evil_lol: i dalej sie juz nie zagłębiałam, czy kogoś znam czy nie :evil_lol: róshofe są faaajne :diabloti: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):najgorsze jest to, że znam pół klasy, a ja lubię nowych ludzi:placz: oooooj ja też :loveu: można ich tak cudownie zagadać :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']Ja na liście to tylko policzyłam ile chłopaków będzie - całe 8 ma być:evil_lol: i dalej sie juz nie zagłębiałam, czy kogoś znam czy nie :evil_lol: róshofe są faaajne :diabloti: u mnie jest chyba 37osób w klasie, 12 dziewczyn, reszta chłopaki:diabloti: rozniesiemy szkołę:evil_lol: moj3 ólupion3:loveu: (moje ulubione) [quote name='Justa']oooooj ja też :loveu: można ich tak cudownie zagadać :loveu: i nie wiedzą jeszcze, że mam takie odpały że się ze mną wytrzymać nie da:loveu: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mogę mu zrobić taką kukardkę, ale na sznurek wiązany pod brodą :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Russellka napisał(a):Mogę mu zrobić taką kukardkę, ale na sznurek wiązany pod brodą :evil_lol: ale koniecznie różowa! i jeszcze jakąś różową obrożę coby pasowała:razz: i smycz:razz::diabloti: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']u mnie jest chyba 37osób w klasie, 12 dziewczyn, reszta chłopaki:diabloti: rozniesiemy szkołę:evil_lol: moj3 ólupion3:loveu: (moje ulubione) Faaajna klasa, jaki to profil? :cool3: Moj3 tesh :loveu: Masz już wstążeczkę na rękę, żebym mogła Cię na wystawie rozpoznać ? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Faaajna klasa, jaki to profil? :cool3: Moj3 tesh :loveu: Masz już wstążeczkę na rękę, żebym mogła Cię na wystawie rozpoznać ? :diabloti: moja szkoła(jeso jak to brzmi:evil_lol:) jest bezprofilowa, wybiera sie tylko dwa dodatkowe przedmioty których będzie więcej. Nie pytaj, sama tego nie rozumiem:evil_lol: nimom:cool1: i tak mnie rozpoznasz, dziubdziu:loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):moja szkoła(jeso jak to brzmi:evil_lol:) jest bezprofilowa, wybiera sie tylko dwa dodatkowe przedmioty których będzie więcej. Nie pytaj, sama tego nie rozumiem:evil_lol: nimom:cool1: i tak mnie rozpoznasz, dziubdziu:loveu::diabloti: No to w takim razie jakie przedmioty masz rozszerzone ? :cool3: A jak Cię nie rozpoznam ?:placz::diabloti: dziubdziu? Jaka dziubdziu ? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):No to w takim razie jakie przedmioty masz rozszerzone ? :cool3: A jak Cię nie rozpoznam ?:placz::diabloti: dziubdziu? Jaka dziubdziu ? :evil_lol: geografia i angielski;) bo moim małym psim bezrozumnym tricolorku:diabloti::loveu: no nie udawaj jush że nie pamiętash nooo:cool3::loveu: Quote
Recommended Posts