Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
ma silny instynkt, ciągle coś łapie, jakiś zapach, trop, nory i nawet siłą nie da się go odciągnąć, po prostu musi sam uznać że to nic fajnego...

hehe identycznie jak Samba, jak wyczuje jakas nore to nic jej nie ruszy, oprocz przymusowego wzlotu na pulap 1,5metra:evil_lol: ale to tylko moja wina, bo jej na to pozwalalem jak byla mala... wiec Cie calkowicie rozumiem;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
hehe identycznie jak Samba, jak wyczuje jakas nore to nic jej nie ruszy, oprocz przymusowego wzlotu na pulap 1,5metra:evil_lol: ale to tylko moja wina, bo jej na to pozwalalem jak byla mala... wiec Cie calkowicie rozumiem;)

ja też pozwalałam, jak spacer to spacer, a to jest przyjemność dla Grama... wyszło co wyszło:roll: ale pracujemy, Grami pojętny, więc mam nadzieję damy radę;) i będzie tak, jak ja chcę a nie on : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja też pozwalałam, jak spacer to spacer, a to jest przyjemność dla Grama... wyszło co wyszło:roll: ale pracujemy, Grami pojętny, więc mam nadzieję damy radę;) i będzie tak, jak ja chcę a nie on : P

Pojętny jest, ale rozkojarzony...:roll:

Posted

Nie wolno obrażać mojego aniołka :placz: To, że Kodzia jest bardziej posłuszna niż Gramosław, nie oznacza że musisz ją zaraz obrażać :diabloti: Chyba, że chodzi Ci o gupią w tym dobrym znaczeniu :diabloti::lol:
A czy Gramek ma jakiś ulubiony rodzaj sera? :cool: Bardzo śmierdzące? Mało? Jak skarpetka? Bezzapachowe? :D

Posted

Russellka napisał(a):
Nie wolno obrażać mojego aniołka :placz: To, że Kodzia jest bardziej posłuszna niż Gramosław, nie oznacza że musisz ją zaraz obrażać :diabloti: Chyba, że chodzi Ci o gupią w tym dobrym znaczeniu :diabloti::lol:
A czy Gramek ma jakiś ulubiony rodzaj sera? :cool: Bardzo śmierdzące? Mało? Jak skarpetka? Bezzapachowe? :D

Jemu każdy rodzaj smakuje,a im bardziej śmierdzący tym lepiej:razz:

Posted

Russellka napisał(a):

Muszę, bo Gramcio przecież nie jest gupi bo się nie słucha, jaki normalny pies by się słuchał?!:diabloti:
jemu wszystkie smakują, byleby ser był:cool3:

Posted

Russellka napisał(a):
Za tę obrazę, na osobę Kody, będzie specjalnie topiony! :evil_lol:

Dobrzeeeee...:diabloti:
topiony najlepiej z szynką:razz::diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):
Za tę obrazę, na osobę Kody, będzie specjalnie topiony! :evil_lol:

mówiłam to dla twojej wygody, jak chceeesz...:diabloti:

infers1995 napisał(a):
Dobrzeeeee...:diabloti:
topiony najlepiej z szynką:razz::diabloti:
:evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
Co porabiasz ? ;)
Jak tam twoje talenty taneczne się rozwijają, pokazy itp.?

Tia, rozwijają się najbardziej podobają mi się jej ćwiczania na koordynację ruchową:eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
Co porabiasz ? ;)
Jak tam twoje talenty taneczne się rozwijają, pokazy itp.?

mam pokazy 24 i 30, na tym pierwszym nie będę bo jadę jutro do Warszawy:razz:

infers1995 napisał(a):
Tia, rozwijają się najbardziej podobają mi się jej ćwiczania na koordynację ruchową:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: