Unbelievable Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Dla odmiany- Atma staruszka:loveu: przekochana jest:loveu: No i Duszka z jej genialnymi radarkami:diabloti: Quote
grrrond Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 uuu Atma jakie zębuszki już starte! Wygląda na przyjemną :razz: Quote
Unbelievable Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 grrrond napisał(a):uuu Atma jakie zębuszki już starte! Wygląda na przyjemną :razz: No nic dziwnego że starte, w końcu już kilkanaście lat pracują;) Jest bardzo przyjemna, niestety już niedosłyszy, trzeba mocno krzyczeć żeby przyszła..:roll: Miałam też zdjęcia jej syna, Faxa, no ale nie wyszły mi i je usunęłam:razz: Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/n...6/P1060733.jpg błahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='gassira']http://i303.photobucket.com/albums/n...6/P1060733.jpg błahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i Gram został wyśmiany:diabloti: Witamy w naszej skromnej galeryjce, bo chyba Cię tu jeszcze nie było?:razz::loveu: A teraz wybywam do Giżycka:siara: Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tinka:) napisał(a):No i Gram został wyśmiany:diabloti: Witamy w naszej skromnej galeryjce, bo chyba Cię tu jeszcze nie było?:razz::loveu: A teraz wybywam do Giżycka:siara: chyba już byłam;)ale bardzo dawnoooooooooo:oops::oops::oops: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='gassira']chyba już byłam;)ale bardzo dawnoooooooooo:oops::oops::oops: :mad::mad: Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no dobra,po powrocie z działki będę częstym gościem:razz::razz::diabloti::razz::razz: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):no dobra,po powrocie z działki będę częstym gościem:razz::razz::diabloti::razz::razz: No, w końcu gadasz do rzeczy:diabloti::loveu: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 http://www.wrzuta.pl/film/waqIzlavfL/p1100380 :cool3::cool3: Quote
Apbt_sól Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 haha Gram ciagotki do dymanka, jak moja suka hehe tyż ma takie zakrety(w galerii fotorelacja z uwodzenia :razz: Jemu tam nic widze nie przeszkadza , wzrost - rasa, nic- liczy sie cheć :razz: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Apbt_sól napisał(a):haha Gram ciagotki do dymanka, jak moja suka hehe tyż ma takie zakrety(w galerii fotorelacja z uwodzenia :razz: Jemu tam nic widze nie przeszkadza , wzrost - rasa, nic- liczy sie cheć :razz: To mi psa podsumowałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale wiesz, lepszy taki niż co ma jajca i ich nie wykorzystuje:diabloti: Quote
Apbt_sól Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A co ja mam powiedzieć, jak suka od 2 lat po sterylce? :razz: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hej gramki :multi: tośmy się zgadały z tymi wyjazdami :razz: Quote
Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Grrrramciuuu! :loveu: Jak w Giżycku?? :evil_lol: Lena ślicznie frisbuje :loveu: A Gramciu? Czemu Gramiszona nie nakręcasz?? :diabloti: Wy w Białym stoku będziecie się wystawiać tak? :eviltong: Czy tylko popatrzeć tak jak niektórzy tu obecni? :evil_lol: Quote
akodirka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 czemu Gram taki wolny jest? myslalam, ze to JRT :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Apbt_sól napisał(a):A co ja mam powiedzieć, jak suka od 2 lat po sterylce? :razz: :mdleje::roflt: Justa napisał(a):hej gramki :multi: tośmy się zgadały z tymi wyjazdami :razz: Cześć:loveu: A co, ty też na mazury?:razz: Russellka napisał(a):Grrrramciuuu! :loveu: Jak w Giżycku?? :evil_lol: Lena ślicznie frisbuje :loveu: A Gramciu? Czemu Gramiszona nie nakręcasz?? :diabloti: Wy w Białym stoku będziecie się wystawiać tak? :eviltong: Czy tylko popatrzeć tak jak niektórzy tu obecni? :evil_lol: Bo Gram to zakała, jego bardziej interesują narządy Leny i zapaszki niż jakiś latający plastik:cool1: najpierw muszę z nim skupienie ćwiczyć- jeżeli to robię on po prostu zwraca na mnie uwagę:razz: to nie takie proste, instrukcja obsługi Grama miałaby ze 3cm grubości : P Tak, Grami zgłoszony, i na jego nieszczęście będzie na MP : O akodirka napisał(a):czemu Gram taki wolny jest? myslalam, ze to JRT :evil_lol: Bo Gram próbuje Lenę obłapić:diabloti: lepsze było jak dostał ataku adhd- wzrokiem nie nadążałam, Lena wysiadła po minucie:evil_lol: Niedługo jedziemy nad jeziorko, może Gramciu odważy się popływać:diabloti: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nie nie, ja nie na mazury - ale też wybywam :diabloti: a, zapomniałabym - historia z wanny wzięta świetna :lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']nie nie, ja nie na mazury - ale też wybywam :diabloti: a, zapomniałabym - historia z wanny wzięta świetna :lol: O, w tatry?:cool3: Aleś ją nazwała:evil_lol::loveu: doszło zdjęcie? Edit: już przeczytałam, że nie w tatry : P Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Tinka:)']O, w tatry?:cool3: Aleś ją nazwała:evil_lol::loveu: doszło zdjęcie? Edit: już przeczytałam, że nie w tatry : P doszło doszło :loveu: dziekuję :loveu: choć wcześniej zablokowała mi się skrzynka :mdleje: i pierwszy raz doceniłam prawdziwy rok urodzenia podany w profilu i praswdziwą odpowiedź na prawdziwe pytanie :cool1: w tatry dopiero we wrześniu - ale też nie wiadomo czy wogóle. Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Justa napisał(a):doszło doszło :loveu: dziekuję :loveu: choć wcześniej zablokowała mi się skrzynka :mdleje: i pierwszy raz doceniłam prawdziwy rok urodzenia podany w profilu i praswdziwą odpowiedź na prawdziwe pytanie :cool1: w tatry dopiero we wrześniu - ale też nie wiadomo czy wogóle. odmładzać się lubisz? : P oj:razz: ja w tatrach byłam ze 2 razy, nie lubię:cool1: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tinka:) napisał(a):odmładzać się lubisz? : P oj:razz: ja w tatrach byłam ze 2 razy, nie lubię:cool1: jak można nie kochać tatr ?! :mdleje: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Justa napisał(a):jak można nie kochać tatr ?! :mdleje: można:cool1: ale dawno nie byłam, porobiłabym se foteczki:cool3: Quote
Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wystawiacie się tylko na MP czy tak 'normalnie' też? :cool3: Quote
Recommended Posts