Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']uhhu ktoś tutaj nie przepada za kąpielą w wannie :evil_lol:
zaraz będzie rozdział trzeci- wtedy zobaczysz jak ''nie przepada'' :evil_lol:

[quote name='akodirka']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060724.jpg

te oczka :loveu: mamooo, wypuść mniiieeee:placz:

[quote name='betty_labrador']jestes poprostu wstretna pania :diabloti: juz dzwonie do TOZu :P
ok:diabloti:

Posted

ROZDZIAŁ TRZECI
Moja sytuacja zrobiła sie gorąca, mimo zimnego jadu płynącego prosto z paszczy JEGO, największego wroga, jakiego kiedykolwiek spotkałem. Myślałem, że nie przeżyję kolejnej porcji jadu... Ciągle sparaliżowany strachem i wydzieliną zalegającą na moim grzbiecie postanowiłem spróbować ucieczki

niestety mama, widząc co planuję, krzyknęła cicho mówiąc: Graaam... Zrozumiałem że już nigdy nie będę normalny, nie będę szary zamiast białego, nie będę śmierdział... odebrała mi radość całego życia.. co z tego, że nikt nie mógł już ze mną wytrzymać, kochałem ten stan. Byłem zły
lecz nagle zobaczyłem TO:

o nie, to szampoon!

Gdy położyła to na mnie poczułem niesamowitą ulgę, jakby ktoś zdjął ze mnie ciężar, który nosiłem w sobie od chwili wkroczenia w te złowrogie, białe miejsce, które w jednym momencie stało się niezwykle przyjemnie.

masowany i pieszczony, byłem największym szczęściarzem na ziemi. Nie wiem, jak mogłem nie lubić tego białego czegoś, przecież jest tu tak przyjemnie...
Nie trwało to jednak długo...

Posted

Mudik napisał(a):
Swietne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny Gram,zabrali jego smrodek:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak mnie wieczorem znowu wena złapie to będzie następny rozdział : P ostatni już:razz:

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak mnie wieczorem znowu wena złapie to będzie następny rozdział : P ostatni już:razz:

Chcemy następny rozdział!!!:evil_lol::multi::multi::multi:

Posted

Bardzo fajna historyjka :lol:.
Moje suczydło też było niedawno kąpane, ale uwieczniłam tylko efekt "po", dzięki czemu można obejrzeć jak to pies zmienił się w szczura :loveu:.
Tosia mówi, żeby przekazać Gramowi wyrazy współczucia :razz:.

Posted

Malina. napisał(a):
Bardzo fajna historyjka :lol:.
Moje suczydło też było niedawno kąpane, ale uwieczniłam tylko efekt "po", dzięki czemu można obejrzeć jak to pies zmienił się w szczura :loveu:.
Tosia mówi, żeby przekazać Gramowi wyrazy współczucia :razz:.

dziękuję :evil_lol:

mój pies jest szczurem od urodzenia:diabloti::loveu:

współczucia? po co?:diabloti:

Posted

aleb napisał(a):
Cóż za wzruszająca historyjka :placz:

:lol::lol::lol:

No to czekamy na kolejne rozdziały dzielnego Grama :evil_lol:

prawda? :placz:

chyba będzie już tylko morał na zakończenie:evil_lol:

Posted

ROZDZIAŁ CZWARTY

Zmartwiłem się- to nie może być prawda! Ja mam... ja mam... czystą łapkę :placz:

Swoją drogą bardzo zgrabną i ładną:razz: Trochę dziwnie to wygląda

ale da się z tym żyć

Prawda?:question:

A potwór? potwór przestał działać jak mamusia powiedziała ''możesz się otrzepać''. Następnym razem też spróbuję tak zrobić, żeby się to wszystko od początku nie zaczęło:razz:
Jak wypuszczono mnie z piwnicy dostałem łobuza, przewróciłem krzesło, przesunąłem dywan o dwie długości, wskoczyłem na stół i przewróciłem kwiatka. Nie mogłem z niego zejść, bo krzesło leżało na ziemi i myślałem że mi się coś stanie jak zeskoczę, więc aby przetrwać musiałem jeść ziemię z doniczki. Ostatecznie zjadłbym kwiatka, ale przyszła mama, nakrzyczała i zdjęła mnie ze stołu. Ale co ja takiego zrobiłem?:roll:

Aż do kolejnej kąpieli:diabloti:

Posted

grrrond napisał(a):
wierzę... u mnie naprawdę bardzo rzadko jest "zwis" :diabloti:

u Grama jest zazwyczaj zakręcona antenka, którą bardziej widać niż całego psa kiedy jesteśmy na spacerze:evil_lol: