Unbelievable Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Śliczny banerek, taki soczysty. :cool3: :loveu: Fotki też świetne. :loveu: :loveu: :loveu: dzięki:loveu: Russellka napisał(a):Nie jestem pewna ale sobie coś przypominam o tym cmokaniu :razz: Jedz sobie mniejszcze 4 posiłki dziennie, łatwostrawne i zdrowe i będziesz czuć się lepiej : P :evil_lol: do tego jeszcze grzbietowy:loveu: czuć lepiej to ja się na pewno nie będę :diabloti: Quote
infers Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jak pokaz? Moja Ty problemotwórcza siostro:diabloti: Quote
Russellka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 infers1995 napisał(a):Jak pokaz? Moja Ty problemotwórcza siostro:diabloti: Problemotwórcza to ona jest baaardzo :evil_lol: Weź ty nie wymyślaj tylko ciesz się życiem :razz: Quote
Unbelievable Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 infers1995 napisał(a):Jak pokaz? Moja Ty problemotwórcza siostro:diabloti: fajnie, tylko słońce mnie oślepiało i w pewnym momencie stałam 5m od miejsca w którym być powinnam, oczywiście niemalże niezauważalnie się poprawiłam :evil_lol: problemotwórczy bracie:diabloti: Russellka napisał(a):Problemotwórcza to ona jest baaardzo :evil_lol: Weź ty nie wymyślaj tylko ciesz się życiem :razz: wy chyba problemotwórczych ludzi nie widzieliście :evil_lol: Quote
Russellka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tinka:) napisał(a):wy chyba problemotwórczych ludzi nie widzieliście :evil_lol: No jaaak? Jest tu taka jedna na forum :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Russellka napisał(a):No jaaak? Jest tu taka jedna na forum :diabloti: phi:cool1: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 suprajs! :evil_lol: panorama Łomży(straszna:shake:) no i moja mała sierotka Quote
Justa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 sierotka jak zwykle myszy szuka :evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Justa']sierotka jak zwykle myszy szuka :evil_lol::loveu: a jakżeby inaczej:shake::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 a tutaj, uwaga uwaga, skupcie się.... skok do wody : O Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 przystanek i myślenie: o fuuu, byłem w wodzie! woda jest mokra i brudna! muszę się otrzepać... Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 a tu tereny... i to wszystko na dzisiaj : P Quote
Russellka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ale łaaadnie :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050291.jpg A jaka rzeczka zarosnięta :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Russellka']Ale łaaadnie :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050291.jpg A jaka rzeczka zarosnięta :evil_lol: rzeczka.... rów wodny zwany potocznie rowem:diabloti: śmierdzący i brudny, akurat tutaj się zawsze wpakować musi no:roll: Quote
WŁADCZYNI Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 bardzo czystą wodę wybrał:lol: brr jak widzę tę straszną linkę to już widzę siebie, psa i pół okolicy oplątane, zdecydowanie mam za słabą koordynację ruchową żeby tak puszczać psa;) Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):bardzo czystą wodę wybrał:lol: brr jak widzę tę straszną linkę to już widzę siebie, psa i pół okolicy oplątane, zdecydowanie mam za słabą koordynację ruchową żeby tak puszczać psa;) mój mały mądry omijający kałuże piesek:loveu::evil_lol: ale to chyba dlatego, że wpadł do tego rowu jak biegł do innego psa i nie było tak strasznie : P linka jest straszna, ale to wcale nie takie trudne:razz: i ja nie wiem po co koordynacja ruchowa do tego, no czasem trzeba się trochę okręcić jak sie zaplącze ale generalnie mój pies woli łazić z dala ode mnie więc strasznych problemów nie mam:roll: Quote
Tepes Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Grami buszujący w trawach:D To z wodą fajnie:D(nawiasem to się nazywa spóźniony zapłon:D) Fajne tereny macie:) Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050314.jpg ile tych no...jak one się nazywają ?:evil_lol::evil_lol: a tak w ogfóle to widze, że Was wynieśli do grupy?:cool3: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Acctiually']Grami buszujący w trawach:D To z wodą fajnie:D(nawiasem to się nazywa spóźniony zapłon:D) Fajne tereny macie:) dzięki ;) fajne tereny to tylko mazury i podlasie:loveu: [quote name='Rinuś']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050314.jpg ile tych no...jak one się nazywają ?:evil_lol::evil_lol: a tak w ogfóle to widze, że Was wynieśli do grupy?:cool3: dmuchawce :evil_lol: mniszki lekarskie?:razz: już dawno wynieśli, mnie to jakoś nie przeszkadza, jak ktoś będzie chciał nas znaleźć to znajdzie:p Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Tinka:)'] dmuchawce :evil_lol: mniszki lekarskie?:razz: już dawno wynieśli, mnie to jakoś nie przeszkadza, jak ktoś będzie chciał nas znaleźć to znajdzie:p haha no właśnie o dmuchawce mi chodziło :evil_lol: ja Was ledwo co znalazłam :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Rinuś']haha no właśnie o dmuchawce mi chodziło :evil_lol: ja Was ledwo co znalazłam :diabloti: :evil_lol: w podpisie mam link : P Quote
Recommended Posts