Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 akodirka napisał(a):no własnie, wole go tak na odleglość miziać - bezpieczniejsze i dla mnie i dla Grama (bo kto wie, czy by mi nie odbiło i nie zroziłabym to, co zrobil jakis dzieciak za granica astowi czy pitowi ktory go ugryzł :evil_lol: ) jeso:evil_lol: co zrobił? Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pies go ugryzł to ten ugryzł psa w szyje chyba :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 też go ugryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 akodirka napisał(a):Pies go ugryzł to ten ugryzł psa w szyje chyba :evil_lol: Mudik napisał(a):też go ugryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mdleje::modla: akordika z dala od Grama:diabloti: edit: az sie wystraszyl i na kolana do mnie przyszedl, biedak :P Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a)::mdleje::modla: akordika z dala od Grama:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego czesciej dawaj gramowe fotki :razz: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 akodirka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego czesciej dawaj gramowe fotki :razz: nie :diabloti: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):nie :diabloti: co nie? co nie? jak by co to wszytsko bedzie na ciebie, ja lojalnie ostrzegałam :diabloti::razz: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 akodirka napisał(a):co nie? co nie? jak by co to wszytsko bedzie na ciebie, ja lojalnie ostrzegałam :diabloti::razz: :evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz: Quote
infers Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz: Widzę, że dochodzisz do konstruktywnych wniosków:diabloti: A z Leny to się śmiejesz, że żeber nie ma:eviltong: Tylko nie przesadź z odchudzaniem:eviltong: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz: ale swinia z ciebie, pewnie dla Grama nie dajesz jedzenia bo sama mu wyjadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 infers1995 napisał(a):Widzę, że dochodzisz do konstruktywnych wniosków:diabloti: A z Leny to się śmiejesz, że żeber nie ma:eviltong: Tylko nie przesadź z odchudzaniem:eviltong: u mnie z brzuchem jest dobrze, mam żebra! gorzej z dołem:diabloti: :placz::placz: akodirka napisał(a):ale swinia z ciebie, pewnie dla Grama nie dajesz jedzenia bo sama mu wyjadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ba : P Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz: :mdleje: nie gruba jesteś a goopiutka !!! Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Justa napisał(a)::mdleje: nie gruba jesteś a goopiutka !!! jeszcze mnie nie widziałaś! Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):jeszcze mnie nie widziałaś! nie, ja tylko widzę tą wszechobecna manię.. Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Justa napisał(a):nie, ja tylko widzę tą wszechobecna manię.. ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej A ile masz wzrostu? :razz: Ja jestem nie duza i nieduzo waze, ale w niektorych miejscach moglabym miec mniej "tuszy" :evil_lol: . Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej no właśnie, dla tych dziewczyn jest już za późno.. a to te 50 czy 60kg to jakiś wyznacznik jest? bo tak mówią gazety? telewizja? pokazy mody? tańczysz prawda? więc nie spodziewaj się, że będziesz mieć patykowate nogi, skoro są pewnie nieźle umięśnione ;) Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 akodirka napisał(a):A ile masz wzrostu? :razz: Ja jestem nie duza i nieduzo waze, ale w niektorych miejscach moglabym miec mniej "tuszy" :evil_lol: . prawie 170cm, 168-169 Justa napisał(a):no właśnie, dla tych dziewczyn jest już za późno.. a to te 50 czy 60kg to jakiś wyznacznik jest? bo tak mówią gazety? telewizja? pokazy mody? tańczysz prawda? więc nie spodziewaj się, że będziesz mieć patykowate nogi, skoro są pewnie nieźle umięśnione ;) mięśnie jedno, tłuszczyk drugie:p bo chyba mi nie powiesz, że przy tych wystających kościach na biodrach są jakieś mięśnie:cool1: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):prawie 170cm, 168-169 to co ty taka duza jestes? :mad: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):prawie 170cm, 168-169 mięśnie jedno, tłuszczyk drugie:p bo chyba mi nie powiesz, że przy tych wystających kościach na biodrach są jakieś mięśnie:cool1: policz sobie BMI - prawidłowa waga to na pewno nie 55kg.. a 'nieco' więcej. weź pod uwagę, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. zobaczysz jak ci spadnie forma, gdy przestaniesz sie odpowiednio odzywiać. zresztą, co ja ci będe prawić morały i tak zrobisz jak zechcesz. Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a): mięśnie jedno, tłuszczyk drugie:p bo chyba mi nie powiesz, że przy tych wystających kościach na biodrach są jakieś mięśnie:cool1: E tam, wymyslasz. widzialam sie, wiec nie klam :mad: chodz bardziej przygladalam sie Gramowi :razz::diabloti: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Justa napisał(a):policz sobie BMI - prawidłowa waga to na pewno nie 55kg.. a 'nieco' więcej. weź pod uwagę, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. zobaczysz jak ci spadnie forma, gdy przestaniesz sie odpowiednio odzywiać. zresztą, co ja ci będe prawić morały i tak zrobisz jak zechcesz. Ale sa rozne formy odchudzania :razz: sa glodowki ale sa tez cwiczenia i mozna zrezygnowac tez z wyskokalorycznych potraw np. chambrurgerów. O rany, sama siebie nie poznaje.. co ja mowie? :evil_lol: Znam sie na tym, jak psy na lataniu :diabloti: Juz sie nie odzywam. :) Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']to co ty taka duza jestes? :mad: :evil_lol: ano se tak urosłam :evil_lol: [quote name='Justa']policz sobie BMI - prawidłowa waga to na pewno nie 55kg.. a 'nieco' więcej. weź pod uwagę, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. zobaczysz jak ci spadnie forma, gdy przestaniesz sie odpowiednio odzywiać. zresztą, co ja ci będe prawić morały i tak zrobisz jak zechcesz. już obliczałam ; ) wój wskaźnik BMI: 24.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Niedowaga < 18,5 Waga w normie 18,5 – 24,9 Nadwaga 25 – 29,9 heh... właśnie chodzi o to żeby mniej jeść:cool1: [quote name='akodirka']E tam, wymyslasz. widzialam sie, wiec nie klam :mad: chodz bardziej przygladalam sie Gramowi :razz::diabloti: :evil_lol: [quote name='akodirka']Ale sa rozne formy odchudzania :razz: sa glodowki ale sa tez cwiczenia i mozna zrezygnowac tez z wyskokalorycznych potraw np. chambrurgerów. O rany, sama siebie nie poznaje.. co ja mowie? :evil_lol: Znam sie na tym, jak psy na lataniu :diabloti: Juz sie nie odzywam. :) dokładnie, ja głupia nie jestem i głodzić się nie będę:razz: EDIT: czy wasze psy też cmokają przez sen?:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Śliczny banerek, taki soczysty. :cool3: :loveu: Fotki też świetne. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Russellka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie jestem pewna ale sobie coś przypominam o tym cmokaniu :razz: Jedz sobie mniejszcze 4 posiłki dziennie, łatwostrawne i zdrowe i będziesz czuć się lepiej : P Quote
Recommended Posts