betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 infers1995 napisał(a):Becia, weź Ty jej coś powiedz bo normalnie wyjde ze siebie i stanę obok:angryy::angryy::angryy: Daj ten filmik:evil_lol: ja jej przemowie do rozumu:mad::diabloti: a ta se pojechala no! a ja mam tyle fajowych fot jacusiow :eviltong: Quote
Iza. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 betty_labrador napisał(a): a ta se pojechala no! a ja mam tyle fajowych fot jacusiow :eviltong: Wstawiaj :P Niech ma sie dziewczyna czym cieszyc jak wróci :diabloti: Quote
infers Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Napisała mi kto wygrał miss dogo, ale ja jako dobry brat nie napisze jej bo dziewczyna rozpaczać zacznie:diabloti::diabloti:. Quote
Iza. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 infers1995 napisał(a):Napisała mi kto wygrał miss dogo, ale ja jako dobry brat nie napisze jej bo dziewczyna rozpaczać zacznie:diabloti::diabloti:. Napisz jej że dogrywka jest i nie wiadomo jeszcze : P Quote
infers Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza13 napisał(a):Napisz jej że dogrywka jest i nie wiadomo jeszcze : P Potrzymam ją jeszcze troszkie w niepewności:diabloti: Quote
Russellka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A to chyba jakieś takie nie aktualne :evil_lol: Quote
infers Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Russellka napisał(a):A to chyba jakieś takie nie aktualne :evil_lol: I co z tego:P Quote
Unbelievable Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 I'm back!:diabloti: infers1995 napisał(a):Nareszcie pojechała, a teraz ja przejmuje władze nad jej galerią!!!:diabloti::razz: Dam foty szczurka zaraz:cool3: ha ha ha : P Iza13 napisał(a):Ja wróciłam, a ona pojechała phi :mad::diabloti: Ślicznie Gramowi w biedronach :loveu: Martyna na tych zdjęciach z Gramem wyglądasz zupełnie jak nie Ty ; P haa, na żywo jestem brzydsza:diabloti: betty_labrador napisał(a):ja jej przemowie do rozumu:mad::diabloti: a ta se pojechala no! a ja mam tyle fajowych fot jacusiow :eviltong: zaraz je gdzieś znajdę, cii :razz: Iza13 napisał(a):Wstawiaj :P Niech ma sie dziewczyna czym cieszyc jak wróci :diabloti: a czym tu się cieszyć, Grami szczyl i ja grubsza niż obecnie:diabloti: infers1995 napisał(a):Napisała mi kto wygrał miss dogo, ale ja jako dobry brat nie napisze jej bo dziewczyna rozpaczać zacznie:diabloti::diabloti:. i tak napisałeś : P Iza13 napisał(a):Napisz jej że dogrywka jest i nie wiadomo jeszcze : P infers1995 napisał(a):Potrzymam ją jeszcze troszkie w niepewności:diabloti: strasznie się niecierpliwiłam, normalnie aż sikałam w gacie w przerwach między treningami, spaniem, jedzeniem i paroma innymi rzeczami:diabloti: Russellka napisał(a):A to chyba jakieś takie nie aktualne :evil_lol: troszkie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Dzień dooobry :D Matusz napisał(a):witaj I'm backowa!!!:multi::loveu::multi: cześć :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ooo wróciłaś ! :razz: Czeeeeeść :loveu::loveu: Tinka:) napisał(a):I haa, na żywo jestem brzydsza:diabloti: strasznie się niecierpliwiłam, normalnie aż sikałam w gacie w przerwach między treningami, spaniem, jedzeniem i paroma innymi rzeczami:diabloti: Nie prawda :eviltong: Tak tez myślałam :evil_lol::evil_lol: Opowiadaj jak było ! : P Podobało Ci się ? Quote
Unbelievable Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Iza13 napisał(a):Ooo wróciłaś ! :razz: Czeeeeeść :loveu::loveu: Nie prawda :eviltong: Tak tez myślałam :evil_lol::evil_lol: Opowiadaj jak było ! : P Podobało Ci się ? tak, wróciłam:diabloti::evil_lol::evil_lol: prawda! a było suuuper, pani Justyna Lichacy fajna babka i o wiele ładniejsza niż w telewizji:diabloti: ogólnie dużo się nauczyłam i zostałam nazwana jedną z dwóch najlepszych osób na obozie tańczących hh/ns jeśli chodzi o styl:shake::evil_lol: Quote
Russellka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Eeeej no to git : P Miło nam, miło i wstawiaj focie Grama! A jak masz to z obozu też :evil_lol: I zaglądnij do nas, mamy foty naszego toru przeszkód i wytrymowanej Kodzi :D Quote
Unbelievable Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Russellka napisał(a):Eeeej no to git : P Miło nam, miło i wstawiaj focie Grama! A jak masz to z obozu też :evil_lol: I zaglądnij do nas, mamy foty naszego toru przeszkód i wytrymowanej Kodzi :D pewnie brat później wstawi zdjęcia z leną, bo jest u mnie;) z obozu raczej nie wstawię bo takie które nadawały by się do pokazania(:evil_lol:) pewnie nie nadają się bo są nieostre i poruszone. Zaraz do Was zajrzę:cool3: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To dobrze, że Ci się na obozie podobało :cool3: Widzę nowy banerek, fajny : P jakieś foty może byś dała co ? ; P Quote
akodirka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://i35.tinypic.com/33ae2d4.jpg w kangura sie bawił czy co? :diabloti: Dawaj Tinka nowe zdjęcia, chyba nie zalujesz nam? :diabloti: :razz: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 infers1995 napisał(a):Skąąąpa bestia z niej:razz::diabloti: łoo matko, nie dość, że skąpa to jeszcze bestia :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Iza13']To dobrze, że Ci się na obozie podobało :cool3: Widzę nowy banerek, fajny : P jakieś foty może byś dała co ? ; P no jak mogło mi się nie podobać na obozie- samowolce? :evil_lol: ha, mojej roboty:diabloti: apropo zdjęć- jeso, mam tego tyle na komputerze i 3/4 nie dawałam : P [quote name='akodirka']http://i35.tinypic.com/33ae2d4.jpg w kangura sie bawił czy co? :diabloti: Dawaj Tinka nowe zdjęcia, chyba nie zalujesz nam? :diabloti: :razz: nie, on tak zawsze skacze jak za wysoko jest:diabloti: zara dam : P [quote name='infers1995']Skąąąpa bestia z niej:razz::diabloti: :loveu: [quote name='Iza13']łoo matko, nie dość, że skąpa to jeszcze bestia :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts