Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aleb napisał(a):
Nie było ci zimno w nerki?

Ja przez te zmiany pogody przeziębiłam się :shake:

To bluzka, a pod nią jeszcze inna :evil_lol: więc nie było.

Ja wczoraj gorączkę miałam po 1,5h na mrozie :roll:

Posted

Witam witam :evil_lol:
:evil_lol:
fajny ciapek :P Takie małe psiaki są strasznie ruchliwe :D

Musicie chodzić na lince? Czyżby był wielbicielem polowań? :diabloti: uff jak się ciesze że moja sucz jest odwołalna nawet jak rozpocznie pogoń :multi:

a kolega labek też twój?

Posted

smallpati napisał(a):
Witam witam :evil_lol:
:evil_lol:
fajny ciapek :P Takie małe psiaki są strasznie ruchliwe :D

Musicie chodzić na lince? Czyżby był wielbicielem polowań? :diabloti: uff jak się ciesze że moja sucz jest odwołalna nawet jak rozpocznie pogoń :multi:

a kolega labek też twój?

kolega labek kuzyna(prawie mój bo jak nikogo innego nie słucha to mnie tak :evil_lol:)

Musimy chodzić na lince bo to wielbiciel wolnych biegów i ucieczek, polowań też. Też bym się cieszyła jakby przychodził ale niestety to wariat jest :roll: ale jaki kochany misiu :loveu:

Posted

Tinka:) napisał(a):
kolega labek kuzyna(prawie mój bo jak nikogo innego nie słucha to mnie tak :evil_lol:)

Musimy chodzić na lince bo to wielbiciel wolnych biegów i ucieczek, polowań też. Też bym się cieszyła jakby przychodził ale niestety to wariat jest :roll: ale jaki kochany misiu :loveu:

Ooo cos wiem o tym słuchaniu przez inne psy :P pies babci gryzie każdego (oprócz mnie rzecz jasne) kto chce go zaciągnąć do kojca :evil_lol:

hmm może intensywniejsze szkolenie by pomogło wielbicielowi schadzek :D (wiem że trudno na myśliwskiego bo miałam spaniela ale jakoś się udało i też był odwoływany)

Noo wariat to jest :D bardzooo aktywny widze kolega terrierek :) ale nie zaprzeczę że uroczy jest :loveu:

Posted

Ty lepiej zadbaj o to żeby twój pies tobie przychodził do nogi:diabloti::mad:
A Lena słucha się mnie bez problemu:razz:

Lena słucha się każdego kogo lubi lub kto ma dobre smakołyczki w kieszeni:grins:

Posted

smallpati napisał(a):
baner robila Eria :D sliczny jest :loveu:

Właśnie :loveu:

infers1995 napisał(a):
Ty lepiej zadbaj o to żeby twój pies tobie przychodził do nogi:diabloti::mad:
A Lena słucha się mnie bez problemu:razz:

Lena słucha się każdego kogo lubi lub kto ma dobre smakołyczki w kieszeni:grins:

A nie pamiętasz jak było 'Martyna chodź zawołaj ją bo nie chce przyjść' :evil_lol:

Właśnie staram się o to zadbać ale to uparciuch jest i tyle :P

Posted

A nie pamiętasz jak było 'Martyna chodź zawołaj ją bo nie chce przyjść'

Zgadzam się, ale jak ja ją wołałem to przychodziła na pierwszy stopień schodów i do domu już nie chciała wejść (bo myślała że pójdę ją łapać i będzie fajna zabawa). A Ciebie ona bardzo polubiła(ona każdego lubi:diabloti:) i jak ty się pokazałaś w drzwiach to odrazu praca ogona i dawaj do domu:razz:

Posted

infers1995 napisał(a):
Zgadzam się, ale jak ja ją wołałem to przychodziła na pierwszy stopień schodów i do domu już nie chciała wejść (bo myślała że pójdę ją łapać i będzie fajna zabawa). A Ciebie ona bardzo polubiła(ona każdego lubi:diabloti:) i jak ty się pokazałaś w drzwiach to odrazu praca ogona i dawaj do domu:razz:

I do Martyny nie do Ciebie przychodziła :evil_lol:

Posted

Martya napisał(a):
Witam imienniczkę :megagrin:.
Piesek boski, czekamy na więcej fotek :sweetCyb:.

Więcej fotek..? ok xDD

Dzaga napisał(a):
Śliczny, śliczny :loveu:

no baa... w panią się wdał :cool3::cool3::cool3:
:evil_lol::evil_lol::diabloti: