akodirka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060449.jpg budziu, budziu, ciu, ciu, ciu, ti, ti, ti :loveu: :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Piękny jack :p Bardzo ładnie mu w tej biedronowej obroży, chciałam Tośce taką kupić, ale jest zbyt szeroka :placz:. Quote
Unbelievable Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 betty_labrador napisał(a):sliczny! wsam raz do namalowania a jaka seksi obrozka :P ale piekna laczka, taka naturalna wymeczylas psiaka maluj maluj :evil_lol: łączka jest wkurzająca, bo po pierwsze ja kicham, trawy sięgają mi do oczu, i Gramiemu ciężko Acctiually napisał(a):W tych trawach go prawie nie widać :evil_lol: Justa napisał(a):Tinka a we wrześniu będziecie na warszawskiej krajówce? Nie mam pojęcia:shake: postaram się być:razz: akodirka napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060449.jpg budziu, budziu, ciu, ciu, ciu, ti, ti, ti a ta znowu...:cool1::evil_lol: Malina. napisał(a):Piękny jack Bardzo ładnie mu w tej biedronowej obroży, chciałam Tośce taką kupić, ale jest zbyt szeroka . Dzięki:loveu: e tam zbyt szeroka, taka też dobra:razz: Matusz napisał(a):widziałem zdjęcia brawo:multi::cool3: Quote
akodirka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tinka:) napisał(a): a ta znowu...:cool1::evil_lol: mowilam - jeszcze tu wroce :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 akodirka napisał(a):mowilam - jeszcze tu wroce :evil_lol: :placz::placz: :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 teraz to ja maluje kota na odstresowanie :P gdzie foty! Quote
Unbelievable Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 betty_labrador napisał(a):teraz to ja maluje kota na odstresowanie :P gdzie foty! były! delektuj się nimi! : P Quote
infers Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tinka:) napisał(a):były! delektuj się nimi! : P Ja chce więcej fotek to konsumowania:cool3::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Russellka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie no, Grami to cała słodkość w diabelnej skórze :diabloti: ale pomimo to... :loveu: gdzie są nowe foootencje? :mad: pokaż te jego klate :evil_lol: i nie mów na niego szczur :watpliwy::evilbat: Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 pokaz te jego gruczoly okoloodbytowe jak etraz wygaldaja ;> czy juz z nimi lepiej? Quote
Unbelievable Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Russellka napisał(a):Nie no, Grami to cała słodkość w diabelnej skórze :diabloti: ale pomimo to... :loveu: gdzie są nowe foootencje? :mad: pokaż te jego klate :evil_lol: i nie mów na niego szczur :watpliwy::evilbat::loveu: nowych fotencji brak:diabloti: i to JEST szczur :evil_lol: betty_labrador napisał(a):pokaz te jego gruczoly okoloodbytowe jak etraz wygaldaja ;> czy juz z nimi lepiej? Nie p[okażę bo tam już prawie nic nie ma :evil_lol::evil_lol: znaczy pies się dalej leni ale już praktycznie nic mu nie jest, wczoraj nawet obyło się bez wyciskania, sam antybiotyk dostał. Quote
Illusion Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zbyt szeroka dla Tośki :eviltong:. Ma dłuższą sierść i w zbyt szerokich obrożach brzydko wygląda :shake:. Quote
Unbelievable Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Malina. napisał(a):Zbyt szeroka dla Tośki :eviltong:. Ma dłuższą sierść i w zbyt szerokich obrożach brzydko wygląda :shake:. maruda :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jako środek zaradczy na ciszę dalsza cześć basseta: Quote
Selenne Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ale piękny psiaczek! My tu z Sarunią pierwszy raz :) Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 lolka75 napisał(a):Biedny Gram...doopcia go bolala:placz: bolała bolała:-( ale trzy dni i już zdrowa ; ) Selenne napisał(a):Ale piękny psiaczek! My tu z Sarunią pierwszy raz :) witamy ;) Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 betty_labrador napisał(a):basset :P fajowy tinus tylko nie wiem co zrobić żeby było bardziej widać ten język... Quote
betty_labrador Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 moze z lekka kontury dookola? nie jakies wyrazne krechy ale przycieniowac obrzeża ?;) Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 betty_labrador napisał(a):moze z lekka kontury dookola? nie jakies wyrazne krechy ale przycieniowac obrzeża ?;) nie mogę, bo one są właśnie takie jasne... Quote
betty_labrador Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 uzyj wyobrazni? sama mi to mowilas przy np Komie :P Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 betty_labrador napisał(a):uzyj wyobrazni? sama mi to mowilas przy np Komie :P nie mogę bo mi nie wychodzi : P już rozjaśniałam, przyciemniałam rozjaśniałam i wygląda jak wygląda : P Gram siedzi przed drzwiami od szafy i sie na nie patrzy jakby tam coś leżało:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts