Unbelievable Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):czyli z Twoich obietnic wynika zero :P ano bo nie chce mi się : P Grami ma zapalenie okolic okołoodbytowych, dostał antybiotyk i przeciwbólowy zastrzyk i się kurujem. Także z jego zdjęć nici, wygląda jak nieszczęście : P Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Justa napisał(a):Oj biedny Grami, dużo zdrówka dla niego !!! Dzięki, już mu to zmalało na szczęście... Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 no to uff!!!!!!! super ze mu lepiej psince Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Matusz napisał(a):hej!! :) gdzie jakieś nowe zdjęcia?:razz: Cześć ;) nie wiem gdzie wsadziłam aparat :placz: ale mogę dać stare : P Quote
infers Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tinka:) napisał(a):Cześć ;) nie wiem gdzie wsadziłam aparat :placz: ale mogę dać stare : P Czego jakczego ale swojego aparatu to byś pilnowała:eviltong: Daj jakieś stare z Leną najlepiej:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 infers1995 napisał(a):Czego jakczego ale swojego aparatu to byś pilnowała:eviltong: Daj jakieś stare z Leną najlepiej:loveu::loveu: Minoltę i zenka mam, lumix jest taki mały że jak go gdzieś wsadzę to go nie widać :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wow ale fajne ganianko :cool3: a ja tych zdjec juz nie widzialam przypadkiem?:hmmmm: Quote
Pestka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Wow. Ale biegacz. ^^ Zapraszam do Saby http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114386 Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 betty_labrador napisał(a):wow ale fajne ganianko :cool3: a ja tych zdjec juz nie widzialam przypadkiem?:hmmmm: może i widziałaś :evil_lol: zaraz będą nowe:cool3: świeże sprzed 20min : P Kinguska napisał(a):Wow. Ale biegacz. ^^ Zapraszam do Saby http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114386 ;) Acctiually napisał(a):Ale szaleją z Leną a jaka ona czysta:D Ona jest zawsze czysta :evil_lol::evil_lol: i ufajdoliła Gramcia:placz: Quote
infers Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tinka:) napisał(a):może i widziałaś :evil_lol: zaraz będą nowe:cool3: świeże sprzed 20min : P Szybko, szybko:evil_lol:dawaj foty Tinka:) napisał(a):Ona jest zawsze czysta :evil_lol::evil_lol: i ufajdoliła Gramcia:placz: BIedny jak on to zniósł:eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Zostaw mnie! czego jeszcze?! Nic? a, no dobra On szczeka! Quote
infers Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dawaj więcej fotek! Jak Grami się czuje? MAsz jutro przyjechać!!!:mad::mad::mad::mad: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Popatrz na niego! proooszę Bo jak nie to zaraz... Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 A tu, uwaga uwaga, niezwykły obraz: wymęczony Gram : O Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 co ty mu zrobilas ze sie tak zmeczyl ?? :P Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 BlackSheWolf napisał(a):co ty mu zrobilas ze sie tak zmeczyl ?? :P ja nic, wyrosło mu zapalenie gruczołów okołoodbytowych : P Quote
betty_labrador Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 sliczny! wsam raz do namalowania :) a jaka seksi obrozka :P ale piekna laczka, taka naturalna :loveu: :) wymeczylas psiaka :D Quote
Justa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tinka a we wrześniu będziecie na warszawskiej krajówce? Quote
Recommended Posts