Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 to już jest jakaś paranoja, sama nad siebie skaczę:angryy: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ale sliczne, surykatki, zyray, bongusie i inne :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):ale sliczne, surykatki, zyray, bongusie i inne :loveu: ta z kopytami świrka dostała jak jej zdjęcie robiłam :evil_lol::evil_lol: a może to był on?:razz: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):ta z kopytami świrka dostała jak jej zdjęcie robiłam :evil_lol::evil_lol: a może to był on?:razz: ta bongo? hehe bylo sprawdzic płeć :p Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):ta bongo? hehe bylo sprawdzic płeć :p tak, ta bongo : P e tam, byłam zajęta:razz: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):tak, ta bongo : P e tam, byłam zajęta:razz: sprawdzaniem plci kolegi? :diabloti: masz jeszcze jakies foty? te narazie fajniutkie :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):sprawdzaniem plci kolegi? :diabloti: masz jeszcze jakies foty? te narazie fajniutkie :loveu: nie, robieniem tych fajniutkich zdjęć których jeszcze trochę mam :evil_lol: ale to jutro, co za dużo to niezdrowo:diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 łeee tak nas przetrzymasz? a raczej mnie :P bo nikt nie ogalda teraz u Ciebie oprocz mnie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):łeee tak nas przetrzymasz? a raczej mnie :P bo nikt nie ogalda teraz u Ciebie oprocz mnie :diabloti: tak, przetrzymam :evil_lol::evil_lol: cinuś też chciał foty zobaczyć, ale spać poszedł:razz: Quote
Psiutka380 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witaj Gramulku po tak dłuuuuuuugiej przerwie. Dopiero teraz mogę sobie pozwolić na wejście na dogo. Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 BRY z rana :cool3:, ale nagadaliscie, nie moglam sie przekopac :evil_lol:, fotki szczeniatek obejrzlam sliczne - jeszcze takie kreciki :loveu: [quote name='Tinka:)']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060211.jpg to ujecie - REWELA!!! :cool3: [quote name='betty_labrador']Olu Ty jeszcze cwiczysz agility? Beatko, jakby Ci to powiedziec - raz na kilka miesiecy udaje mi sie wpasc na trening :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Psiutka380 napisał(a):Witaj Gramulku po tak dłuuuuuuugiej przerwie. Dopiero teraz mogę sobie pozwolić na wejście na dogo. Pzdr.cześć, myślałam że zginęliście gdzieś :loveu::loveu: Ka-Vanga napisał(a):BRY z rana :cool3:, jak ty mogłaś wstać o takiej porze? : O Ka-Vanga napisał(a): ale nagadaliscie, nie moglam sie przekopac :evil_lol:, fotki szczeniatek obejrzlam sliczne - jeszcze takie kreciki :loveu: biały wygląda jak myszka albinos, moja ciocia myślała że to szczur i się wystraszyła :evil_lol::evil_lol: ale są cudaśne:loveu: Ka-Vanga napisał(a):to ujecie - REWELA!!! :cool3: :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060211.jpg ale fajne:loveu::D Quote
betty_labrador Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Beatko, jakby Ci to powiedziec - raz na kilka miesiecy udaje mi sie wpasc na trening :evil_lol:. to fajnie ze w ogole :cool3: (druzyna pierscienia psow agility sie rozpadla :eviltong: ) Quote
infers Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [LEFT]DzindBRyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:multi: [/LEFT] Quote
akodirka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 e tam, dawaj lepiej zdjecia Gramowatego :razz: Quote
Ka-Vanga Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):jak ty mogłaś wstać o takiej porze? : O przeciez to juz prawie srodek dnia ;) :evil_lol: Tinka:) napisał(a):biały wygląda jak myszka albinos, moja ciocia myślała że to szczur i się wystraszyła :evil_lol: ale są cudaśne:loveu: :evil_lol: oj cudne sa takie szczurki, choc ja najbardziej lubie etap jak juz sie trzymaja na lapkach i zaczynaja sie tak niezdarnie bawic i za chwile harcuja na calego :loveu: betty_labrador napisał(a):to fajnie ze w ogole :cool3: (druzyna pierscienia psow agility sie rozpadla :eviltong: ) nio mialam troche problemow z Nafula, no i studiuje podyplomowo i zajecia sa w weekendy oczywiscie :evil_lol:, mam nadzieje, ze teraz znow wrocimy do treningow, a Wy kiedy sie pojawicie????? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 infers1995 napisał(a):DzindBRyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:multi: jol... myślałam że dzisiaj czwartek...:evil_lol: akodirka napisał(a):e tam, dawaj lepiej zdjecia Gramowatego :razz: nima:diabloti: Ka-Vanga napisał(a):przeciez to juz prawie srodek dnia ;) :evil_lol: ja o tej porze się na drugi bok przewracam : P Ka-Vanga napisał(a): oj cudne sa takie szczurki, choc ja najbardziej lubie etap jak juz sie trzymaja na lapkach i zaczynaja sie tak niezdarnie bawic i za chwile harcuja na calego :loveu: te już harcują :loveu: a Grami się leni:cool1: wyszłam z nim na dwór z talerzami z nadzieją porzucania a ten co? na trawkę i leżeć.... teraz chyba się bał sam na dworze zostać i przeniósł sie pod moje nogi, oczywiście leżeć : P ciężkie jest życie psa:razz: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 betty_labrador napisał(a):a gdzie fotki z zoooooooooooooo??? nimooo : P Quote
betty_labrador Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tinka:) napisał(a):nimooo : P czyli z Twoich obietnic wynika zero :P Quote
Recommended Posts