Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dziękować Wam nie będę bo to nie moje urodziny, ale Grami na pewno się ucieszył :loveu: betty_labrador napisał(a):ooo a byly moze male likaony?!! ?? żdanych likaonów nie widziałam....:roll: infers1995 napisał(a):Kiedy z Leną moge wbijać na impreze Grama???:cool3: już : P Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):Dziękować Wam nie będę bo to nie moje urodziny, ale Grami na pewno się ucieszył :loveu: żdanych likaonów nie widziałam....:roll: już : P to gdzie wy laziliscie? a moze myslalas ze to Hieny? :eviltong: a Irbisy czyli pantery sniezne widzialas? Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):to gdzie wy laziliscie? a moze myslalas ze to Hieny? :eviltong: a Irbisy czyli pantery sniezne widzialas? jak doszliśmy do słoni skończył mi się film w aparacie. Chcąc zmienić wyjęłam drugi ale źle go założyłam, jak chciałam otworzyć pokrywę i włożyć jeszcze raz to się zwinął:angryy: no i byłam ogólnie wkurzona sama na siebie więc na zwierzaki nie patrzyłam : P humor poprawił mi się przy koniach kogośtam, takie ładne były i pogłaskać sie dały:loveu: ale to było już pod koniec :razz: z kotów widziałam tylko takie małe w cętki, geparda, lwa i jeszcze coś w cętki, tylko duże :razz: ja to się znam na tych zwierzętach :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 konia przewalskiego!! widzialas napewno. Eeee to Wy calego zoo nie obeszliscie!! a byliscie przy placu zabawa dla dzieci? Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):konia przewalskiego!! widzialas napewno. Eeee to Wy calego zoo nie obeszliscie!! a byliscie przy placu zabawa dla dzieci? właśnie właśnie :cool3: fajne były, jeden miał ranę między oczami:-( byliśmy:razz: i na pewno nie obeszliśmy bo by nam dnia nie starczyło : P Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):właśnie właśnie :cool3: fajne były, jeden miał ranę między oczami:-( byliśmy:razz: i na pewno nie obeszliśmy bo by nam dnia nie starczyło : P ciekawe od czego :roll: no nie!! jak moglas nie zobaczyc moich likaonkow :placz: one sa wlasnie zaraz za placem zabaw !! :roll: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):ciekawe od czego :roll: no nie!! jak moglas nie zobaczyc moich likaonkow :placz: one sa wlasnie zaraz za placem zabaw !! :roll: nie wiem, ale nie była duża:razz: ja byłam już skupiona na samochodzie i zakupach :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):nie wiem, ale nie była duża:razz: ja byłam już skupiona na samochodzie i zakupach :evil_lol::evil_lol: goldenka tez byla niedawno w tym zoo i tez tam nie poszli! chamstwo :P a wilka grzywiastego chociaz widzialas?:cool1: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):goldenka tez byla niedawno w tym zoo i tez tam nie poszli! chamstwo :P a wilka grzywiastego chociaz widzialas?:cool1: :evil_lol::evil_lol: żadnych psowatych nie widziałam :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):kłamiesz!!!!!!!! :> no tak za duzo psow tam nie ma :cool1: ale wilki grzywiaste (teraz ostał sie jeden) sa przed gepardami!!!! i tak nie widziałam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: żadnych psowatych nie widziałam :cool1: kłamiesz!!!!!!!! :> no tak za duzo psow tam nie ma :cool1: ale wilki grzywiaste (teraz ostał sie jeden) sa przed gepardami!!!! Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no wlasnie widze ze se hopaja :roll: o takiego nie widzialas? Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):nie widziałam:shake: to zle :P dasz zdjecia tych zwierzat co cykalas? Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):to zle :P dasz zdjecia tych zwierzat co cykalas? Później da foty, teraz na spacera poszła:razz: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 infers1995 napisał(a):Później da foty, teraz na spacera poszła:razz: dziekuje sekretarzowi za informacje :D a Ty nie poszedles? :> Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):dziekuje sekretarzowi za informacje :D a Ty nie poszedles? :> Sekretarzowi:cool3::cool3: Nie wiesz, tak te 120km do Łomży to trochę daleko:cool3::cool3::cool1: Ale w piątek się spotkamy, pieski sobie troszkie poganiają, Grami mój tor agility wypróbuje:razz: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 tak? a ja myslalam ze sie spotykacie na spacerkach :P i blizej mieszkacie...jako rodzinka :P ale jak jestes tylko jej sekretarzem to spoko :D Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):tak? a ja myslalam ze sie spotykacie na spacerkach :P i blizej mieszkacie...jako rodzinka :P ale jak jestes tylko jej sekretarzem to spoko :D W sierpniu ja do niej pojadę, a potem ona do mnie:loveu::loveu: Aj siostro droga ależ będzie zacnie:cool3::cool3: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 betty_labrador napisał(a):dasz zdjecia tych zwierzat co cykalas? mogę dać, tylko poobrabiam infers1995 napisał(a):Później da foty, teraz na spacera poszła:razz: :diabloti: betty_labrador napisał(a):dziekuje sekretarzowi za informacje :D a Ty nie poszedles? :> chciał :diabloti: infers1995 napisał(a):Sekretarzowi:cool3: Nie wiesz, tak te 120km do Łomży to trochę daleko:cool3::cool1: Ale w piątek się spotkamy, pieski sobie troszkie poganiają, Grami mój tor agility wypróbuje:razz: jak mi się będzie chciało jechać : P kup film do aparatu to dam ci się minoltą pobawić : P betty_labrador napisał(a):tak? a ja myslalam ze sie spotykacie na spacerkach :P i blizej mieszkacie...jako rodzinka :P ale jak jestes tylko jej sekretarzem to spoko :Don jest moja rodzinka, tylko mieszka nie tam gdzie ja : P infers1995 napisał(a):W sierpniu ja do niej pojadę, a potem ona do mnie Aj siostro droga ależ będzie zacnie sam jesteś zacny :evil_lol: Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):mogę dać, tylko poobrabiam Dawaj szybko:multi: Tinka:) napisał(a): jak mi się będzie chciało jechać : P kup film do aparatu to dam ci się minoltą pobawić : P Ma Ci się chcieć jechać, kupie film:razz: Tinka:) napisał(a): on jest moja rodzinka, tylko mieszka nie tam gdzie ja : P Niestety:diabloti::diabloti::diabloti: Tinka:) napisał(a): sam jesteś zacny :evil_lol: Wiadomo nie :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 infers1995 napisał(a):Dawaj szybko:multi: Ma Ci się chcieć jechać, kupie film:razz: Niestety:diabloti::diabloti::diabloti: Wiadomo nie :eviltong: nie :evil_lol: najpierw na obiada idę! zobaczym:diabloti: e tam niestety, ja się cieszę :razz::evil_lol: Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tinka:) napisał(a):nie :evil_lol: najpierw na obiada idę! Idź!:razz: Tinka:) napisał(a): zobaczym:diabloti: :mad::mad: Tinka:) napisał(a): e tam niestety, ja się cieszę :razz::evil_lol: Przez łzy chyba:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts