Unbelievable Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 betty_labrador napisał(a):no to zabieraj ser!! co za problem :> a pileczki zrob opierzone w ksztalcie bażanta lub zajaca wyobraź sobie że zabieram a ten ma to głęboko:angryy: ale to nie będzie tak ładnie pachnieć : P akodirka napisał(a):nawet uciekajacych pileczek nie lubi? nie wierze to moze jakąs lateksową czy winylową zabawką w ksztalcie zwierzaka uciekaj jak wyżej...:roll: betty_labrador napisał(a):albo sa takie zabawki "ubrane" np w siersc krolika w dziale dla psow mysliwskich. szkoda kasy:diabloti: akodirka napisał(a):O wlasnie, Gramiszon bedzie mial wlasnego królika ja dziękuję :evil_lol: infers1995 napisał(a):On już jednego prawdziwego królika załatwił nie królika tylko mysz :razz: i łasicę :razz: akodirka napisał(a):Wandal Ale to bedzie taki niezniszczalny (do jakiegos stopnia ) nie wierze w to ;p infers1995 napisał(a):Gram wszystko zniszczy dokładnie :loveu::loveu: :evil_lol: zaraz obrobię i wstawię fotki maluszków:cool3: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Zdjęcia są straszne i przeokropne, zaszumione i nieostre ale conieco widać :razz::loveu: Quote
Matusz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 hej Tinki i Gramy :multi::loveu::multi: w wawce jesteś z Grami?:razz: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 cześć Matusz:loveu: Gramcia nie wystawiam, ale chyba wezmę go w ramach socjalizacji ; ) Ta z dużą ilością łat to jedyna szuczka ; ) reszta chłopoki : P jeden ma taką cudną łezkę na główce, są dwa piratki: rudy i rudo-czarny, jeden calutki biały bez najmniejszej plamki:loveu: i jeden z czarno- rudą główką, trochę jak Gram(tyle że ten to rudy) Mamusia to Duszka :loveu::loveu: mam jeszcze dwa zdjęcia ale nie chcą się wgrać, już 2 razy mi się przeglądarka wyłączała:angryy: Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Łoooo jeżu jakie cukierki :D :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 hej! sliczosci same! Tinka moze z Toba przynajmniej uda mi sie pogadac na warszawskiej :> bo z chlopami nie ma co... Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 betty_labrador napisał(a):hej! sliczosci same! Tinka moze z Toba przynajmniej uda mi sie pogadac na warszawskiej :> bo z chlopami nie ma co... zapraszam w niedzielę , na ring (nie wiem który) teriery typu bull ;) Jak dobrze pójdzie , będę rozpoznawalna :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Vectra napisał(a):zapraszam w niedzielę , na ring (nie wiem który) teriery typu bull ;) Jak dobrze pójdzie , będę rozpoznawalna :evil_lol: bedziesz miala napisane VECTRA na ubraniu? :diabloti: ciekawy kiedy przyjda zgloszenia ;) ja wystawiam w sobote przy ringu retrieverow ;) Quote
Unbelievable Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 betty_labrador napisał(a):hej! sliczosci same! Tinka moze z Toba przynajmniej uda mi sie pogadac na warszawskiej :> bo z chlopami nie ma co... mnie nie będzie... :roll: Justa napisał(a):małe diabły rosną :diabloti: jeszcze nie widzą a już łobuzują :evil_lol: jeden w pewnym momencie uznał że fajnie byłoby zwiedzić podłogę :razz: infers1995 napisał(a):Gdziesz Cię wywiało o siostro moja?:eviltong: a do Warszawki : P Quote
betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 jak to Cie nie bedzie? a co sie stalo? Quote
Unbelievable Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 betty_labrador napisał(a):jak to Cie nie bedzie? a co sie stalo? już ci napisałam ; ) infers1995 napisał(a):Dla GRAMA coś kupiłaś? pewnie:razz: dwa łucha świńskie, obrożę i smycz i pyszną mokrą karmę :razz::evil_lol: zgadnijcie co jutro jest :cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 byla w warszawie i nie powiedziala :cool1: jutro jest poniedzialek dziecko drogie. Quote
Unbelievable Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='betty_labrador']byla w warszawie i nie powiedziala :cool1: jutro jest poniedzialek dziecko drogie. była w zoo i na zakupach z całą familią :cool1: właściwie już dzisiaj... Grami ma już 2 latka :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ooo a byly moze male likaony?!! ?? super wszystkiego najlepsiejszego dla kochanego GRAMIKA!!!!!!!! :drink1: Quote
Matusz Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 :loveu:Wszystkiego najlepszego:loveu: :tort::new-bday::tort: :BIG: Quote
LeCoyotte Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Tinka:)'] Grami ma już 2 latka :loveu: wszystkiego najlepsiego!!:cool1: Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kiedy z Leną moge wbijać na impreze Grama???:cool3: Quote
Recommended Posts