Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):a idz ty, dawaj zdjecia i nie marudz :mad: jakieś stare zaraz dam :razz: Quote
infers Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):jakieś stare zaraz dam :razz: Dobry pomysł, tylko nie fotosik! Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Tinka:)']jakieś stare zaraz dam :razz: :mad: nie widze zadnych zdjęć Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='infers1995']Dobry pomysł, tylko nie fotosik! na tinypic:cool1: [quote name='akodirka']:mad: nie widze zadnych zdjęć bo ten gupi tinypick wgrywa je dłużej niż fotosik :cool1: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a budziu, budziu, zi, zi, zi, ti, ti, ti, trulululu :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to było do Gramiszona oczywiście :razz: a on tak zawsze na lince biega? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):a budziu, budziu, zi, zi, zi, ti, ti, ti, trulululu :loveu: :evil_lol: to było do Gramiszona oczywiście :razz: a on tak zawsze na lince biega? :diabloti: napaleniec :evil_lol: te, przyjedź :razz: zawsze wiecznie na lince:roll: dzisiaj pojechaliśmy na budowę(w sumie co to za budowa- dom już jest, ogród jest :loveu:, zostało wykańczanie) puściłam go tam luzem, na każde fe żeby nie sikał opuszczał nogę(nie jestem sadystką- świeżo posadzone drzewka : P), oczywiście od razu po ciasteczko leciał, od psa sąsiadów też go odwołałam :loveu: bez linki :loveu: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):napaleniec :evil_lol: te, przyjedź :razz: zawsze wiecznie na lince:roll: dzisiaj pojechaliśmy na budowę(w sumie co to za budowa- dom już jest, ogród jest :loveu:, zostało wykańczanie) puściłam go tam luzem, na każde fe żeby nie sikał opuszczał nogę(nie jestem sadystką- świeżo posadzone drzewka : P), oczywiście od razu po ciasteczko leciał, od psa sąsiadów też go odwołałam :loveu: bez linki :loveu: napalencem to jest nauczyciel w moim gim. :evil_lol: nie przyjade, bo psy będą chciały się nawzajem pozjadać :diabloti: wiszisz? chłopak postępy robi :razz: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):napalencem to jest nauczyciel w moim gim. :evil_lol: nie przyjade, bo psy będą chciały się nawzajem pozjadać :diabloti: wiszisz? chłopak postępy robi :razz: ja mam ''fajnego'' :cool1: jak rozmawia z dziewczyną to jego wzrok lata oczy-biust:cool1: e tam, bez psa też możesz :eviltong: pewnie że robi, a wszyscy mówią że jest głupi :-( Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam ''fajnego'' :cool1: jak rozmawia z dziewczyną to jego wzrok lata oczy-biust:cool1: e tam, bez psa też możesz :eviltong: pewnie że robi, a wszyscy mówią że jest głupi :-( haha, u nas tez taki byl co to do dziewczyn na ucho mowil, zeby stringi schowaly :evil_lol: to po o mam jechac jak bez psa? :diabloti: bo "wszyscy" sie nie znaja :razz: pewnie naogladali sie za duzo filmow z psami :evil_lol:. Ale tak juz jest, ze ten kto nie ma "trudnego" psa, nie zrozumie nic :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):haha, u nas tez taki byl co to do dziewczyn na ucho mowil, zeby stringi schowaly :evil_lol: to po o mam jechac jak bez psa? :diabloti: bo "wszyscy" sie nie znaja :razz: pewnie naogladali sie za duzo filmow z psami :evil_lol:. Ale tak juz jest, ze ten kto nie ma "trudnego" psa, nie zrozumie nic :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: żeby zobaczyć naszą piękną łomżyńską faunę i florę :mad::evil_lol: no podobno dlatego jest głupi, że się nie słucha:razz: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a): żeby zobaczyć naszą piękną łomżyńską faunę i florę :mad::evil_lol: no podobno dlatego jest głupi, że się nie słucha:razz: eee tam, bialostocka i ta jest fajniejsza :diabloti: poprostu - indywidualista :razz::evil_lol: nastepnym razem, zapytaj sie tego kogos, czy on sie sluchal zawsze swoich rodzicow jak byl maly, jesli nie, to jest glupi :P Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):eee tam, bialostocka i ta jest fajniejsza :diabloti: poprostu - indywidualista :razz::evil_lol: nastepnym razem, zapytaj sie tego kogos, czy on sie sluchal zawsze swoich rodzicow jak byl maly, jesli nie, to jest glupi :P nie masz porównania:cool1::mad: ta, szkoda tylko że Gram to nie dzieciak :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ja ni powiedzialam ze jest glupi :P tylko ma dosc dobrze wycwiczone nawyki uciekania :P Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):ja ni powiedzialam ze jest glupi :P tylko ma dosc dobrze wycwiczone nawyki uciekania :P ja bym powiedziała że ma dobrze wyćwiczone nicniesłyszenie:cool1: muszę go nauczyć żeby bardziej zwracał na mnie uwagę:razz: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):nie masz porównania:cool1::mad: ta, szkoda tylko że Gram to nie dzieciak :evil_lol: masz racje, lomzynska nie ma sie co rownac do bialostockiej :evil_lol: e tam, miedzy psami a dzieciakami jest tylko niewielka roznic, a tak to jak z dzieckiem trzeba sie obchodzic :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):masz racje, lomzynska nie ma sie co rownac do bialostockiej :evil_lol: e tam, miedzy psami a dzieciakami jest tylko niewielka roznic, a tak to jak z dzieckiem trzeba sie obchodzic :evil_lol: wyjdź z mojej galerii! :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym się z nim obchodziła tak jak się z siostrami obchodzę to ciężka byłaby jego dola :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):wyjdź z mojej galerii! :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym się z nim obchodziła tak jak się z siostrami obchodzę to ciężka byłaby jego dola :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sama tak powiedziałaś :evil_lol: ciiii... przeciez dzieci trzeba bezstresowo wychowywac :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a)::evil_lol::evil_lol: sama tak powiedziałaś :evil_lol: ciiii... przeciez dzieci trzeba bezstresowo wychowywac :evil_lol: phi:roll: właśnie, ciii...:diabloti::evil_lol::evil_lol: ale jak siostrze powiem wyjdź lub przynieś to to zrobi, Gram tylko wyjdzie a przyniesie tylko jeżeli to frisbee:placz: :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a): właśnie, ciii...:diabloti::evil_lol::evil_lol: ale jak siostrze powiem wyjdź lub przynieś to to zrobi, Gram tylko wyjdzie a przyniesie tylko jeżeli to frisbee:placz: :evil_lol: widzisz, bo nie obchodzisz sie z nim jak z dzieciakiem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):widzisz, bo nie obchodzisz sie z nim jak z dzieciakiem :diabloti::placz::placz: skrzywiłam mu psychikę :-(:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ja bym powiedziała że ma dobrze wyćwiczone nicniesłyszenie:cool1: muszę go nauczyć żeby bardziej zwracał na mnie uwagę:razz: lepsze atrakcyjniesze nagrody? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):lepsze atrakcyjniesze nagrody? :diabloti: a w dupie on ma nagrody, musiałabym mu za każdym razem ucho świńskie dawać :cool1: i zaraz by mu się znudziło... Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Bry wieczor :cool3: straszny slodziak z Grama :loveu:! Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Bry wieczor :cool3: straszny slodziak z Grama :loveu:! dobry dobry :loveu: dzięki za wpadnięcie ;) Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):dobry dobry :loveu: dzięki za wpadnięcie ;) dobrze, ze nie wdepniecie ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts